HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 525.198
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
HTC One

Da i ja sam primjetio za play store-a da nesto duze traje !

A nista cekat cemo neki novi update...

0 0 hvala 0
17 godina
HTC One

Ima bit da meni mob jutros nije zvonio. Samo nisam sto posto siguran jer postoji mogucnost da ga nisam cuo. Za svaki slucaj cu instalirat neku alarm aplikaciju kao backup.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

Čini se da su 5.0 na silu uvalili ne samo u ovaj uređaj već i u Nexus koji također ima neke probleme. Android 5.1 za M7 dolazi u martu što će donjeti zakrpe za probleme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: HTC One
tnakir kaže...

Ima bit da meni mob jutros nije zvonio. Samo nisam sto posto siguran jer postoji mogucnost da ga nisam cuo. Za svaki slucaj cu instalirat neku alarm aplikaciju kao backup.

Kao što su već ranije kolege napisale...ovo je topla preporuka za alarm

Timely Alarm Clock

Ovaj alarm koristim od kak imam m7 i nikad nije zakazala. Onaj htc alarm nikad nisam ni koristio, a Timely ima i opciju da te laganini zbudi, a ne da te odma strza sa ti-di-tid-ti-di na 90dB :LOL:

BF3 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
10 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Čini se da su 5.0 na silu uvalili ne samo u ovaj uređaj već i u Nexus koji također ima neke probleme. Android 5.1 za M7 dolazi u martu što će donjeti zakrpe za probleme.

Imaš li neki dokaz za tu informaciju? Sve u svemu, lijepo je da će imati tako dugu podršku. Samo neka mu još daju Sense 7 i to je to, HTC će ispuniti, a i prijeći očekivanja. Jer više od Sense 7 stvarno ne očekujem.

15 godina
neaktivan
markom63 kaže...
phoenix2003 kaže...

Imaš li neki dokaz za tu informaciju? Sve u svemu, lijepo je da će imati tako dugu podršku. Samo neka mu još daju Sense 7 i to je to, HTC će ispuniti, a i prijeći očekivanja. Jer više od Sense 7 stvarno ne očekujem.

http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/android-5-1-will-arrive-in-march-htc-reveals-1285255

10 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...
markom63 kaže...
phoenix2003 kaže...

http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/android-5-1-will-arrive-in-march-htc-reveals-1285255

Iskreno sumnjam da će tako brzo stići na M7, pa već je sada treći mjesec, a i M9 je još na 5.0.1. Rekao bih da će doći update zajedno sa Sensom 7 i to u 6.-7. mjesecu

14 godina
protjeran
HTC One

i mene ujutro zajebala budilica nije zvonila :/

kasnio na posao a kolege se smiju :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

Mene još nije iznevjerila, ali sad ste već i mene poplašili s time, zlu ne trebalo navit ću ja još jedan alarm :).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One

Ja nemam nikakvih problema sa lizalicom.

Imam gore 5.0.2 od kad se pojavio na xda. Znači skoro dva miseca i nikad me alarm nije zahebava.

Možda zato što ga imam namištenog na svakih 10min od 6.30-7.20. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One

Jel tko uzimao charge kabele sa neta negdi jeftino? Ja sam uzeo par komada sa DX-a, ali ti su smece, ne pune nista (iako imaju 4 pina, dakle imaju charge i tako su deklarirani). Ovi kvalitetniji po ebayu su po 7-8 USD. Ima li koji jeftinjak a da je dobar? Kupio bih par tih kabela malo za po doma, za u auto, firmu itd itd...

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

Šta mislite kolko bi bila realna nadoplata mog skoro već dvije godine starog M7 za 3 mjeseca starog M8?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
blackened_bm kaže...

Šta mislite kolko bi bila realna nadoplata mog skoro već dvije godine starog M7 za 3 mjeseca starog M8?

A ovisi u kakvom su stanju, ali nekih 800 kn bi bilo oke

14 godina

U principu neisplativo kako god da uzmeš :). Tako sam si i ja nekako računao...

13 godina
HTC One

Minimalna razlika u cjeni između m7 2 god starog i 3mj starog m8 je 1000kn 

1500 je max cijena za koju se može prodati m7 toliko star. Ako ti sve radi kak spada, ja ne vidim zašto bi morao mjenjati na m8. 1000kn bolji nije

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

Ma radi sve ko cager, od Lolija još i bolje, frend bi se možda nešto rješavao M8 pa sam kombinirao nešto, ali stvarno se ne isplati nikako. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blackened_bm kaže...

Ma radi sve ko cager, od Lolija još i bolje, frend bi se možda nešto rješavao M8 pa sam kombinirao nešto, ali stvarno se ne isplati nikako. 

Ma sve se isplati ako hoćeš novije.

Ja sam imao S3., pa kupio G2, pa nakon 2mj G3. Da li mi se to sve isplatilo - nije. S3 je služio svrsi ako i ova dva., i po tome sam mogao imat S3 još godinu, dvije...

Pošto su ljudi po prirodi znatiželjna biće i uvijek teže nećem boljem.,tako je mene prelazak s G2 na G3 veselio kao i s S3 na G2. To je taj potrošački mentalitet kojeg ne podržavam ali j...

13 godina
HTC One

Dati 1000kn više za minimalne promjene u user experienceu je neisplativo. Za razliku od s3, m7 radi kao po loju na lolipoppu i razlika u brzini rada naspram m8-ice je gotovo neprimjetna, dok je razlika u radu između s3 i g2 ogromna. Što po brzini, ekranu, izradi, bateriji, itd.

M7 ima fhd ekran, samo manji, odličan zvuk, odlične zvučnike, odlično sučelje. Sve to ima i m8 gotovo identično samo malo bolje tu i tamo ponešto. Da li je 1000kn bolji? Nope. Da li je G2 1000kn bolji od s3? Yep.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Sve se slažem s kolegom, samo bih htio dodati kad staviš još tipke na ekranu kod M8 vs tipke na traci na M7 da ekran ispadne manje više isti.

13 godina
HTC One

Ma dobro, ali kad igram igrice, gledam videe, te tipke mi se maknu na m8 pa je punih 5 inca

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ma dobro, ali kad igram igrice, gledam videe, te tipke mi se maknu na m8 pa je punih 5 inca

Ma dal je ekran 4.7, 5 ili 5.1 sve mi je to tu negdje. Prije je bilo razlike kad su ekrani bili 4 inca, ali ovo je dosta veliko i sve mi pasu, 5 nema neku prednost naspram 4.7

15 godina
protjeran
HTC One

M7 ili One mini 2?

Bitna mi je kamera, zvuk na sluškama, baterija ali i količina dostupnih romova na xda, vidim da postoji ViperS za m7 što mi je veliki + jer sam ga imao na sensationu i bio je preheben pa ga opet hoću a s druge strane one mini 2 nema ništa romova ali ima bolji dizajn, kameru i noviji je.

Kakva je baterija na M7 i može li se kamera poboljšati nekim modom?

Dosadio mi je Z1 compact pa hoću nešto novo.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

M7 bez razmišljanja. Većina je na njegovoj strani ukratko...Ekran bolji na M7, glasniji zvučnici na M7, oštriji ekran, performanse su im recimo al pari pri normalnom korištenju, baterija također. Jedino kamera po danu bolja na miniju, low light bolja na M7. Imao sam i One Mini 2 pa ti govorim iz prve ruke. I meni baterija na M7 uopće nije loša, nije u rangu G2 naravno ali je sasvim solidna, dan i pol oštrijeg silovanja izdrži. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 0:22 (blackened_bm).
13 godina
HTC One

m7 klasa iznad. Ekran i procesor su dovoljan razlog. Ostalo je slično

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
HTC One

Hvala puno svima, može li samo netko reći kakav je Viper 7.0.1 ili stariji?

Kakva je baterija (ovo mi je dosta bitno)?

Kakav je zvuk preko slušalica s Viperom?

Jel šta bolja kamera s njim?

Jel problem purple tinta toliko raširen?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja ne vidim potrebu bilo kojeg custom roma na M7... sve funkcionira kako treba. A sudeći i ovdje po iskustvima forumaša - je, izgleda da je dosta raširen taj problem sa ljubičastom kamerom, ali sve to ide pod garanciju.

15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Svi modeli M7 koji imaju ugrađen CineSensor pate od problema ljubičaste kamere. Problem je potpuno pokriven garancijom i ne može se riješiti softverski. Ranije se uređaj mjenjao novim ali sada se mjenja samo senzor.

14 godina
phoenix2003 kaže...
EZY-E kaže...

Svi modeli M7 koji imaju ugrađen CineSensor pate od problema ljubičaste kamere. Problem je potpuno pokriven garancijom i ne može se riješiti softverski. Ranije se uređaj mjenjao novim ali sada se mjenja samo senzor.

A kako da ja znam dali moj ima CineSensor?

sup bro?
15 godina
neaktivan
HTC One

Već sam pisao o tome u ovoj temi na stranici 47. pa možeš tamo pročitati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

Nemogu naci na svom telefonu niti sys folder, niti androidcamera folder.... Ugl. problem uzrokuje toplina, to su tek kasnije shvatili. Najvisse app zoe koja jako puno opterecuje senzor. Inace zbog lose izolacije senzora od topline, senzor se s vremenom osteti zbog topline te pocne davati cudne boje. Rjesenje je stavljanje boljeg, ali i izdržljivijeg senzora kojem nije problem podnjet taj "dodatan" stres. Mene sad zanima kako da provjerim koji senzorr imam?

sup bro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice