HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 525.185
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: HTC One

ne mogu naci takav ROM za skinut, ili jos nije izaso...

16 godina
tomi4 kaže...

ne mogu naci takav ROM za skinut, ili jos nije izaso...

Imaš na XDA forumima desetke, ako ne i stotine ROMova, pa tako i puno varijanti Lollipopa, uključujući Google Play Edition ROM

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
11 godina
neaktivan
HTC One

http://www.phonearena.com/news/Best-affordable-smartphone-deal-HTC-One-M7-for-150-off-contract_id65577 jel ovo istina za 10$ da postoji otkljucavanje s AT-ta jel to moze kod nas?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
HTC One

Pozdrav, do danas sam bio dugogodišnji korisnik iphonea i nakon dugog niza godina evo uzeo htc one m7 

No sad me muci na androidu 4.2.2 je i dali mi ga se isplati dizat na 4.3 ili 5 te sta dobivam sa tim i kako ce telefon radit ? Ce se usporit ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Neće ti se usporiti, slobodno ga nadogradi, vjerojatno će ti ponuditi 4.4.3 kao zadnji update. Lijepo će raditi, a dobiti ćeš i daleko ljepše Sense 6 sučelje.

15 godina
neaktivan
HTC One

Provjerite svoje uređaje. Od danas trebate dobiti Lolipop.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
phoenix2003 kaže...

od kud ti to ? lijepo pise da je dosao update za developer i unlocked edition, ne WWE edition. po iskustvu sljedeci tjedan ce poceti update za azijsko trziste, a onda za ostatak svijeta, tj. world wide edition.

14 godina
Igor666 kaže...
phoenix2003 kaže...

od kud ti to ? lijepo pise da je dosao update za developer i unlocked edition, ne WWE edition. po iskustvu sljedeci tjedan ce poceti update za azijsko trziste, a onda za ostatak svijeta, tj. world wide edition.

Jeej, znaci ja dobivam prvi posto imam 801e, tzv azijsku verzijuu :D

sup bro?
14 godina
protjeran
HTC One

vidio sam da je stigla nadogradnja.. je ko stavio ? se telefon šta usporio ?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Bulldozer kaže...

vidio sam da je stigla nadogradnja.. je ko stavio ? se telefon šta usporio ?

Nije još izašla, tj. je, ali kod amera, brijem da ću medju prvima imati lolipop pa vam javim.

sup bro?
13 godina
neaktivan
HTC One

Pozdrav svima :)

Trenutno sam vlasnik M7 i zanima me kako napraviti onaj GESTURES da mogu recimo dodirnuti ekran da se otkljuca ? dal to papa vise bateriju ili ne ?
Opcenito sam jako zadovoljan sa M7 u odnosu na HTC Sensation...

Druga stvar jucer sam preko njuskala isao kupiti jedan M8 star oko 5 mjeseci znaci uscuvan mobitel garancija itd...

Stigao ja do preprodavaca i kad sam isprobavao mobitel nasao sam gresku vezanu uz KAMERU koja je dok bi slikao slike su bile uzas onako nekak mutne kao da je covjek pijan ili kak da vec objasnim...
Naravno odustao sam od tog mobitela potrosio gorivo i vrijeme ! Covjek tvrdi da je mobitel ispravan i da mu nije jasno kako sad to a prije toga je vratio na tvornicke postavke.

Pitanje dal ti mobiteli imaju stvarno neke ozbiljne probleme vezane uz kameru ? jer sam nasao na raznim forumima da se ljudi bune
I opcenito vase misljenje o M8 koje su mane ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

Ja imam i M7 i M8. M7 nema mogućnost otključavanja na dodir ekrana. M8 nema mana. To je trenutno najbolji i najljepši telefon na tržištu. Odličan ekran, odličan zvuk, odlična baterija, vrhunska kamera i prelijep dizajn. Taj te je najvjerojatnije htio zavaliti za neispravan uređaj jer ga u suprotnom ne bi resetovao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dixi777 kaže...

Pozdrav svima :)

Trenutno sam vlasnik M7 i zanima me kako napraviti onaj GESTURES da mogu recimo dodirnuti ekran da se otkljuca ? dal to papa vise bateriju ili ne ?
Opcenito sam jako zadovoljan sa M7 u odnosu na HTC Sensation...

Druga stvar jucer sam preko njuskala isao kupiti jedan M8 star oko 5 mjeseci znaci uscuvan mobitel garancija itd...

Stigao ja do preprodavaca i kad sam isprobavao mobitel nasao sam gresku vezanu uz KAMERU koja je dok bi slikao slike su bile uzas onako nekak mutne kao da je covjek pijan ili kak da vec objasnim...
Naravno odustao sam od tog mobitela potrosio gorivo i vrijeme ! Covjek tvrdi da je mobitel ispravan i da mu nije jasno kako sad to a prije toga je vratio na tvornicke postavke.

Pitanje dal ti mobiteli imaju stvarno neke ozbiljne probleme vezane uz kameru ? jer sam nasao na raznim forumima da se ljudi bune
I opcenito vase misljenje o M8 koje su mane ?

nikako, M7 nema tu mogucnost, chipset mora imati podrsku.. moguce jedino ako se stavi drugi kernel, ali sami developeri kernela vele da to nije to..

a na M8 se znalo desavati da se osteti zastitni sloj kamere, a to se lako rijesi sa acetonom mislim..nakon toga su slike jos bolje nego na novom uređaju.. ako je to taj problem naravno.

13 godina
neaktivan
HTC One

...jer sam malo zbunjen :)

Neznam kolko je isplativo kupovati M8 zato pitam koje su mu mane al vidim da ga hvalite :D to je ok

Vjerojatno sam naletio na takvog prodavaca...al opet mi nije jasno ako ima garanciju zasto ga lik nije dao na servis !? ili je mozda neka caka pa mu nebi priznali garanciju...tko zna !

Meni je najvaznije sada da cujem vase savjete ako vrijedi kupiti taj M8....najvise me privlaci kod M8 taj gesture i mrvicu veci ekran za razliku od M7
Ako nema nekih pretjeranih mana onda bi ga kupio :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

Ako ti novac nije problem bolje sačekaj koji dan jer će izaći M9. Ako imaš neku privlačnu ponudu npr. niska cijena, dvije godine garancije ....itd, svakako uzmi M8.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
HTC One

Glupo pitanje, kako napravit kad stisnem da se zaključa da i poklopi poziv ( m7 )

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bulldozer kaže...

Glupo pitanje, kako napravit kad stisnem da se zaključa da i poklopi poziv ( m7 )

mozda to trazis ?

13 godina
neaktivan
HTC One

Hvala vam na savjetu !
Neznam mislim da cu pricekati jos malo...osim ako ne naletim na dobru ponudu M8 onda ga uzimam.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

Upozorenje! Predlažem vam da, kada Lolipop bude dostupan za M7, ga ne instalirate odmah. Treba sačekati desetak dana da se vidi kako radi i da li izaziva kakve probleme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

"nikako, M7 nema tu mogucnost, chipset mora imati podrsku.. moguce jedino ako se stavi drugi kernel, ali sami developeri kernela vele da to nije to.."

M7 ima tu mogućnost ako se želiš malo igrati sa uređajem...meni osobno radi "kao sat" od prvog dana sa ElementalX kernelom (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2249774) i ne papa bateriju... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 13:40 (iv4n).
17 godina
phoenix2003 kaže...

Upozorenje! Predlažem vam da, kada Lolipop bude dostupan za M7, ga ne instalirate odmah. Treba sačekati desetak dana da se vidi kako radi i da li izaziva kakve probleme.

Jel se zna kad ce?

Rvat katolik!
15 godina
neaktivan
HTC One

Ne znam kad će za naš CID ali evo čitam da neki vlasnici u americi već imaju problema sa baterijom. Moj M8 ima problem sa baterijom nakon nadogradnje na Lolipop. Također i mnogi drugi. Mudrije je sačekati...

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
iv4n kaže...

"nikako, M7 nema tu mogucnost, chipset mora imati podrsku.. moguce jedino ako se stavi drugi kernel, ali sami developeri kernela vele da to nije to.."

M7 ima tu mogućnost ako se želiš malo igrati sa uređajem...meni osobno radi "kao sat" od prvog dana sa ElementalX kernelom (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2249774) i ne papa bateriju... 

pa i napisao sam da ima mogucnost na razini kernela, dok M8 ima hardware koji to kontrolira (naravno uz pomoc softwera). e sad, sam flar je napisao da taj tap2wake nije to to..i da ipak trosi bateriju.

a za update je HTC UK napisao da ce do kraja mjeseca..pa sad...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 14:30 (Igor666).
15 godina
neaktivan
HTC One

Čini se da sam na M8 uspio riješiti problem potrošnje baterije: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/htc-m8/205139.aspx?page=38

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

Pozz! Koliko bi me kostala promjena digitizera na mobitelu? Ima samo jednu pukotinu, crtu koja ide od ljeve prema desnoj strani mobitela

sup bro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Strm kaže...

Pozz! Koliko bi me kostala promjena digitizera na mobitelu? Ima samo jednu pukotinu, crtu koja ide od ljeve prema desnoj strani mobitela

Bump

sup bro?
16 godina
Strm kaže...
Strm kaže...

Bump

Digitizer ti je načelno jeftin, 10ak $, ali ne znam tko ti ga može zamijeniti. 

Mislim da bi ti u Agramu uzeli oko 500-tinjak kuna.

ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
neaktivan
HTC One

Imal kakvih informacija o cijeni m9 pri izlasku na tržište?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sardax kaže...
Strm kaže...
Strm kaže...

Bump

Digitizer ti je načelno jeftin, 10ak $, ali ne znam tko ti ga može zamijeniti. 

Mislim da bi ti u Agramu uzeli oko 500-tinjak kuna.

Servisi su odavno dobili alat za otvaranje htc one. Zato se vise ne dobiva drugi ili refurbished uredjaj ako se salje na garanciju. Ja sam u jednoj privatnoj trgovini koja se bavi tehnikom pitao ak se moze nekaj oko punjenja rijesit i reko je sam gazda da se moze posto su dobili alat... 

Error 404 Not Found
14 godina
HTC One

Uredu, ugl glupo mi je uređaj nema garanciju itzd. ali pao mi je, znaci samo mi je pao dolje na ljevu stranu i onda iza i tu krece pukotnina. Da je lcd ostecen, onda bi vjerovatno ekran nebi dobro sve pokazivao?

sup bro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice