HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 525.166
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: HTC One
blackened_bm kaže...

Mene polako živcira što nikakve obavijesti o službenom Lolipopu ne plasiraju. Rok od 90 dana se opasno približava, a ako ga nisam rootao i stavljao custom rom do sada morat ću istrpiti još neko vrijeme. 

HTC Hrvatska FB mi je prije mjesec dana rekao da Loli stize uskoro za M7.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 8:36 (tnakir).
14 godina

FB Hrvatska je kolko ono, 3 mjeseca korisnicima M8 na VIPu koji su imali problema sa data konekcijom govorili - uskoro :).

14 godina
HTC One

Pozz! Vlasnik sam HTC One M7 801e. Nema LTE jer je s azijskog trzista, no zasto, pobogu ima 16GB interne memorije?

sup bro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Strm kaže...

Pozz! Vlasnik sam HTC One M7 801e. Nema LTE jer je s azijskog trzista, no zasto, pobogu ima 16GB interne memorije?

jer je s azijskog trzista

Error 404 Not Found
14 godina
Cojek kaže...
Strm kaže...

jer je s azijskog trzista

Ozb pitam? Iako je s azijskog trzista kupljen je u sluzbenoj trgovini u Tanzaniji

sup bro?
14 godina

cijelo vrijeme si sam odgovaras na pitanje....

Error 404 Not Found
14 godina
Cojek kaže...

Pa nekuzim, ako radi savrseno dobro, antutu mu je 28789, ima sense 6, savrseno dobar ekran zvucnike i aluminijski je i kamera je strava kakva i treba bit i nekontam da fake moze bit toliko dobar

sup bro?
14 godina
Strm kaže...
Cojek kaže...

Pa nekuzim, ako radi savrseno dobro, antutu mu je 28789, ima sense 6, savrseno dobar ekran zvucnike i aluminijski je i kamera je strava kakva i treba bit i nekontam da fake moze bit toliko dobar

Sa razlogom je taj napravljen za TO tržište i ima drugačiji model number, to što je CPU, RAM kamera itd isto ko na EU varijanti M7, ne znači da taj kompatibilian sa našom LTE mrežom i njezinim frekvencijama, moguće je čak i da JEST hardwerski kompatibilan, ali sa softverske strane nema podršku za naše mreže..

14 godina
HTC One

Koju aplikaciju preporucujete za glazbu? nije bitno dal je paid ili free !
da se mogu fino albumi kreirati i slicno :)

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
14 godina
ivicask kaže...
Strm kaže...
Cojek kaže...

Sa razlogom je taj napravljen za TO tržište i ima drugačiji model number, to što je CPU, RAM kamera itd isto ko na EU varijanti M7, ne znači da taj kompatibilian sa našom LTE mrežom i njezinim frekvencijama, moguće je čak i da JEST hardwerski kompatibilan, ali sa softverske strane nema podršku za naše mreže..

Ali odakle mu onda 16GB memorije? I zar nisu samo nekakvi specijalni zlatni?

sup bro?
15 godina
Cojek kaže...

Koju aplikaciju preporucujete za glazbu? nije bitno dal je paid ili free !
da se mogu fino albumi kreirati i slicno :)

google play music

meni je super sto se moze sinkronizirati sva muzika sa kompa pa je uvijek imas di god da si...

14 godina
Strm kaže...
ivicask kaže...
Strm kaže...
Cojek kaže...

O bem mu, vidi šta mi prvo izbaci u guglu kad upišem htc one with 16 gb :p

http://www.gsmarena.com/a_16gb_htc_one_will_hit_the_store_shelves_in_its_homeland_this_week-news-5943.php

14 godina
blackened_bm kaže...
Strm kaže...
ivicask kaže...
Strm kaže...
Cojek kaže...

http://www.gsmarena.com/a_16gb_htc_one_will_hit_the_store_shelves_in_its_homeland_this_week-news-5943.php

Meni to nije izbacivalo, svejedno hvala

sup bro?
14 godina
Strm kaže...
blackened_bm kaže...
Strm kaže...
ivicask kaže...
Strm kaže...
Cojek kaže...

Meni to nije izbacivalo, svejedno hvala

Mogo si to zakljucit i ovako ... ;) 

Error 404 Not Found
13 godina
neaktivan
HTC One

Pozz. Evo i ja kupio rabljeni htc one m7 pa vas molim za malo pomoći. 

Na njemu je android 4.4.3 hd revolution. To je dobro?

I pošto je polovan, zanima me u vezi baterije, koliko negdje izdrzi nova baterija a koliko rabljena prilikom npr stalnog slusanja glazbe? Meni na slusalicama oko 2 i pol sata, mozda malo vise. A uz štednu baterije uključenom, normalno korištenje (povremeno fejs, whatsap, prvjera na mobitel itd) traje mi cijeli dan, ostane mi čak i oko 20-25%, s time da su mobilni podaci uključeni stalno, 2g/3g, a kod kuće povremeno wifi.

Puno ili malo?

Uspoređujući s vašim baterijama, je moja u dobrom stanju?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2015 17:30 (igstromar).

0 0 hvala 0
14 godina

Moj izdrži oko 3:30h SOT, recimo dan i pol normalnog korištenja, mogao bi se navući na 2 dana no nikad ne riskiram. Nisam nikad slušao toliko glazbu u komadu, no nešto mi je to malo.

16 godina
igstromar kaže...

Pozz. Evo i ja kupio rabljeni htc one m7 pa vas molim za malo pomoći. 

Na njemu je android 4.4.3 hd revolution. To je dobro?

I pošto je polovan, zanima me u vezi baterije, koliko negdje izdrzi nova baterija a koliko rabljena prilikom npr stalnog slusanja glazbe? Meni na slusalicama oko 2 i pol sata, mozda malo vise. A uz štednu baterije uključenom, normalno korištenje (povremeno fejs, whatsap, prvjera na mobitel itd) traje mi cijeli dan, ostane mi čak i oko 20-25%, s time da su mobilni podaci uključeni stalno, 2g/3g, a kod kuće povremeno wifi.

Puno ili malo?

Uspoređujući s vašim baterijama, je moja u dobrom stanju?

U usporedbi s mojim je to jako dobro, meni jako rijetko izdrži cijeli dan, a nekad ga punim i 2x dnevno.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
HTC One

meni je baterija trajala jedva od 06:00 od kako sam ga skinuo sa punjaca do 14:00h od kak sam doso iz skole..
standard koristenje, whatsapp, viber, fejs, glazba, koji poziv.. jedva je izdrzo do 14:00h

pred dva tjedna sam stavio gore novi rom maximus hd.. 5.0.2 lolipo. preporodio se, rom leti(nije da je ovaj prije steko Android revoultion HD 84.0 al je maximus prije dao lolipop van)
baterija mi traje uz to isto koristenje cijeli dan, navecer ga stavljam na punjac sa 40% s tim da ga sad cijeli dan koljem, glazbom , whatsom i messengerom :D

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

U bem mu pa ja onda mogu bit super zadovoljan, jos je moj vec skoro dvije godine star. No drasticno mu pomogne ukljucena stednja baterije a ja ne vidim neku razliku u performansama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
blackened_bm kaže...

U bem mu pa ja onda mogu bit super zadovoljan, jos je moj vec skoro dvije godine star. No drasticno mu pomogne ukljucena stednja baterije a ja ne vidim neku razliku u performansama.

Da, tak je i kod mene.. u 7 mj bude dvije godine 

Error 404 Not Found
13 godina
neaktivan
HTC One

Eto danas sam ga ujutro oko 5h napunio i bio na poslu, na poslu ga koristio nekih 20-30 min na internetu, uključena štednja i isključeni podatci mobilni, sad sam doma bio na njemu nekih pola sat vremena na wifiju i fejsu  al ne u komadu i eto, na  90% je. 

Naime, primjetio sam da dosta pomaže što je uključena štednja, nešto smanjena svijetlina i isključeno brzo podizanje sustava. Mislim da otkad sam fastboot isključio da se baterija dosta popravila.  Ima to smisla?

0 0 hvala 0
16 godina
HTC One

Ja štednju ne palim nikako. Upali se samo kad baterija dođe na 14%.

Sve upaljeno, sve moguće notifikacije, 3g, 4g, wifi i ostale stvari. Otkad sam na 5.0.2 baterija traje pun kufer.

Navečer ga stavim sa 30-40% na punjač.

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

Jel itko zna kad dolazi lollipop na m7 sluzbeni?

sup bro?
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 18:11 (Strm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Strm kaže...

neznam kaj jos cekas s rootom i custom romom :D

Error 404 Not Found
14 godina
Cojek kaže...
Strm kaže...

neznam kaj jos cekas s rootom i custom romom :D

Ma neda mi se s time petljat... Imam unlocked verziju 801e, 16GB zlatni haha, malo cudna biljka i imam nekakve sumnje da je mozd fake al ajd...

sup bro?
16 godina
Strm kaže...

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina
HTC One

Prije para dana objavljeno na @moversi :

An Update on Our Lollipop Rollout

BF3 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One

Nece to jos tako brzo...

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One

Neki dan sam napravio root i stavio lollipop i cyanongenmod 12, neki nightly.

Sad me zanima da li mogu maknut taj cyanongenmod ,a da ostane cisti lollipop?

Novi sam u tim vodama oko roota ,flasha itd.

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
tomi4 kaže...

Neki dan sam napravio root i stavio lollipop i cyanongenmod 12, neki nightly.

Sad me zanima da li mogu maknut taj cyanongenmod ,a da ostane cisti lollipop?

Novi sam u tim vodama oko roota ,flasha itd.

Hvala

Možeš sa stavljanjem novog ROM-a. 

Battlelog: MUDO_HR
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice