Zahvaljujem, iako je uvijek najbolje sam probati jer ima 1000 stvari gdje zazmirim a mozda bas na one gdje bi "trebao" ne zazmirim i vazno mi je.
Prvo da ja njega vidim malo kako se optereceno ponasa, iako 2 giga :)..hm..
Zahvaljujem, iako je uvijek najbolje sam probati jer ima 1000 stvari gdje zazmirim a mozda bas na one gdje bi "trebao" ne zazmirim i vazno mi je.
Prvo da ja njega vidim malo kako se optereceno ponasa, iako 2 giga :)..hm..
Ljudi, ukoliko netko ima želju mijenjati svoj One za Galaxy S4 neka mi se javi u PP.
A koliko je star taj S4?
Nema mane ali opet, to je HTC.
Koliko god ja bio fan HTC, servis je neminovan, nemoj si uzimat nikad bez jamstva, uvijek neka glupost zeza.
No, da je mobitel odlican je, stvarno, kamera super, baterija jako jako iznenadujuce dobra, po mojoj procjeni osjetno bolja od S4 no to cu jos morat protestirat malo.
Ekran do bola, brz je, sve, ne znam, nema toliko foricak o S4, ali je bolestan na svoj nacin.
Jako jako jako jako dobar uredaj. JAKO!
Ja inace nadjem svakom mobitelu manu i sa niti jednim mobitelom do sada nisam bio zadovoljan, ali moram priznat da sam sa One-om zbilja zadovoljan.
Eto, jedina mana je u tome sto se zna malko zagrijat pri radu i to je to. Mobitel je brz i ne trza, baterija mi traje 2 dana, ekran je vrh, zbilja nemam primjedbi. Nadam se samo da ce HTC na vrijeme davati updateove i to bi onda zaokruzilo sve skupa.
Eto, jedina mana je u tome sto se zna malko zagrijat pri radu i to je to.
To je i mene smetalo, ali od kad sam stavio ARHD ROM nisam ni jednom primjetio, a mob radi i bolje nego sa stock ROMom, uz par korisnih opcija.
Nego, radi li ikome Google Keyboard na 4.2.2.? Od kad sam updateao ne radi mi(ne mogu je aktivirati pod Language&Keyboard), a koliko vidim nisam jedini. To je tipkovnica koja mi najbolje paše, sad koristim SwiftKey koji nije loš, ali s obzirom da se ne oslanjam previše na autocorrect ugodnije mi je tipkati na njoj.
Eto, jedina mana je u tome sto se zna malko zagrijat pri radu i to je to.
To je i mene smetalo, ali od kad sam stavio ARHD ROM nisam ni jednom primjetio, a mob radi i bolje nego sa stock ROMom, uz par korisnih opcija.
Zar je ovo boldano moguce?
Mene zanima da li ovi koji preferiraju malo cisci rom, tj ja sam eto budala pa brisem sve fejsove, twittere, vlajda nisam socijalan al eto, brisem sve sitnice koje vidim da se ikada upale, google maps, gmail itd. Da li takvima - ako ih ima..da li im smeta blinkfeed i ima li nacina da ga se makne ili to moram sam pokusati :) ? Iako si razmisljam, mislim da mi nece blinkfeed smetati.
Danke.
Mene zanima da li ovi koji preferiraju malo cisci rom, tj ja sam eto budala pa brisem sve fejsove, twittere, vlajda nisam socijalan al eto, brisem sve sitnice koje vidim da se ikada upale, google maps, gmail itd. Da li takvima - ako ih ima..da li im smeta blinkfeed i ima li nacina da ga se makne ili to moram sam pokusati :) ? Iako si razmisljam, mislim da mi nece blinkfeed smetati.
Danke.
Ma stavis si ak volis IT, sve one Engadget, The Verge, i imas fora news iz tog svijeta meni je to fora.
Stavis si 2. screen, kao home screen pa cim ga otkljucas nije ti odmah na BlinkFeedu nego normalno.
Ako misliš opčenito na custom romove, naravno da je moguće.
Zato i postoji xda, zato i postoji toliko članova navedenog, a zato se i stavljaju custom romovi.
Postoje i slučajevi, gdje romovi ne šljakaju kako spada.
Ali to uglavnom možeš pročitat u xda temi navedenog roma.
Zato i postoji xda, zato i postoji toliko članova navedenog, a zato se i stavljaju custom romovi.
Nisi me razumio, custom romove ekipa stavlja kada je stock rom smece. Ali stock rom od One-a je zbilja ok, brz, bateriju ne dere previse, pregledan, sve 5.
Zato i pitam je li moguce da se popravi stanje sa novim romom kad je stanje vec jako dobro?
Nisi me razumio, custom romove ekipa stavlja kada je stock rom smece. Ali stock rom od One-a je zbilja ok, brz, bateriju ne dere previse, pregledan, sve 5.
Zato i pitam je li moguce da se popravi stanje sa novim romom kad je stanje vec jako dobro?
Nisu to neke ekstremne razlike, ali ima par stvari koje se osjete. I ovaj ROM je baziran na stocku sa samo nekoliko manjih poboljšanja, nije potpuno custom, izgleda isto i ima identične feature kao i stock
Koliko vam baterija traje? Poboljsanje u odnosu na stock rom?
Nisi ti mene razumio.
Stock rom sigurno nije idealan, jer takav na androidu ne postoji.
Custom romovi se uglavnom stavljaju, da bi se poboljšali nekakvi nedostatci pri korištenju stock roma.
Tipa, poboljšanje baterije, poboljšane performanse, ušminkaniji izgled roma i sl.
Mada, opet kažem, postoje i romovi koji ne rade kako spada.
Ali o tome uglavnom pročitaš u temi navedenog roma.
Uostalom, ako si zadovoljan stockom, onda ti je moj savjet da to i ostaviš.
Zašto dirat nešto čime si zadovoljan.
Koliko vam baterija traje? Poboljsanje u odnosu na stock rom?
Nešto bolja je, dovoljno da mi izdrzi cijeli dan i ostane oko 20%(stock je bio nesto losiji)
Meni smeta samo činenica da ga ne mogu maknut i što mu fali customizacija.. ne može se mijenjat veličina tile-a i nema custom rss feedova.
Ostalo je ok.
Decki koji sam ja fakin srece:S
Juce mi stigao moj htc one iz austrije, i ubacim rezanu mini sim karticu i bestija se zaglavi u slotu nakon treceg puta sto sam prebacivao je, pokusam je malo jace stisnut tj u onu rupicu, i ispadne nekoliko al nesto je drzi, i lagano povucem noktom kad ono ispade jbn pin sto pravi kontakt na sim, sada mi ne ocitava karticu, koji sam ja ofanzivac ebo ga mis....Gdje i tko moze to popravit u hr, jeli ima neki servis, kontao sam da uglavim namjerno sim u slotu i posaljem na servis, posto vidim milion kritika na taj jebn mini sim slot, nisam jedini koji je nadrapao ovako??? Moze ikakva pomoc..?????
Juce mi stigao moj htc one iz austrije, i ubacim rezanu mini sim karticu i bestija se zaglavi u slotu nakon treceg puta sto sam prebacivao je, pokusam je malo jace stisnut tj u onu rupicu, i ispadne nekoliko al nesto je drzi, i lagano povucem noktom kad ono ispade jbn pin sto pravi kontakt na sim, sada mi ne ocitava karticu, koji sam ja ofanzivac ebo ga mis....Gdje i tko moze to popravit u hr, jeli ima neki servis, kontao sam da uglavim namjerno sim u slotu i posaljem na servis, posto vidim milion kritika na taj jebn mini sim slot, nisam jedini koji je nadrapao ovako??? Moze ikakva pomoc..?????
Šalji u ovašteni servis i moli se da nije skup popravak. Stvarno s*****.
Odi u ovlasteni Agram servis, HTC ima svijetsko jamstvo pa, pogotovo ako imas kakav racun, a i bez bi moglo.
Samo reci da si stavio unutra sim i da nije radila, nista da si ti sjebo i to :D
Meni power save radi od prvog dana kako imam mob, nisam primjetio da je spor igdje pa ga držim stalno uključenim
Jedino iritira ikonica u notification baru koja se ne može maknut ako je uključen..
BTW i meni je mob od jučer na servisu zbog kamere..
Nabavio HTC One, ali zaključan na Tele2 mrežu. Ima li netko iskustva s otključavanjem ili neku preporuku pouzdanog servisa. Ona sranja s IMEI brojem ne rade. A možda sam naletio na pogrešnu stranicu. BTW jel radi Agramservis otključavanje? Molim neki savjet i preporuku!
Daj mi recite kako ste zadovoljni s baterijom? Ja u zadnje vrijeme bas i ne. Danas ga skinuo s punjaca u 12, sad imam 70%. Najmanja svijetlina, 1h screen on, 20ak min surfanja na 3g, ostalo malo prckanje po mobitelu i 2 kratka poziva, i cijelo vrijeme power saver.
Edit: evo sad 12 min kasnije sam na 65%, isto nesto malo surfanja jos na 3g, a mobilni promet palim i gasim po potrebi. Dali je mozda moguce da mi kvako jako curi baterija jer sam na mjestu di me stalno prebacuje izmedu edga i 3g?
Meni je baterija odlična, samo mi se čini da ne pokazuje koliko je napunjena kako treba. Do 60% jako brzo padne, ali onda sve sporije i sporije, tako da mi navečer ostane oko 20% s ~4h screen-on, od čega je dobar dio Youtube preko 3Ga. Upaljeno mi je sve(WiFi/3G/BT), ekran je na auto(ali najviše je upaljen vani, tako da je prilično svjetli), a powersaver mi je samo za CPU. S punjača ga obično skidam oko 8-9, a ponovno ga stavljam oko 1 ujutro
Jesi na stocku? Meni je trajala puno kraće, ali s vremenom se malo popravila, a dosta je pomogao i drugi ROM(sada koristim ARHD 12.3)