Asus ZenFone 5

poruka: 728
|
čitano: 173.831
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Asus ZenFone 5
Trenutačna cijena zena na mobicity - u 1600 kn i to ovaj od 8gb. Pravo iznenađenje :O
15 godina
herkulcro kaže...
Trenutačna cijena zena na mobicity - u 1600 kn i to ovaj od 8gb. Pravo iznenađenje :O

znači, na vrijeme naručeno ;)

nemam za potpis
14 godina
Asus ZenFone 5

Uf, moj prvi narucen sa mobija (cim su dobili u ponudi) je bio oko 1050kn. Ocito nisu ocekivali takvu prodaju :)

Sto se tice reset tipke, neki mobiteli sa fiksnom baterijom imaju reset rupicu ispod haube, cinilo mi se da sam ju vidio i na zenu kad sam karicu metao al' izgleda da sam se zabunio, nema ni rijeci o tome na googlu.

0 0 hvala 0
13 godina
herkulcro kaže...

na ebay-u i dalje se nadje ispod 190$...

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
11 godina

A ima neka rupica i na njemu, i neki k je unutra lagano kao zarezan, a sad za sta sluzi neam pojma. Mozda da je testirati... 
Jel tko pokusao gledati 3d filmove na zenu? 

10 godina
neaktivan
Asus ZenFone 5

Naručio jučer s mobicitya, 1420 kn je, 16 GB varijanta, nije poskupio na 1600 :)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Asus ZenFone 5

Planiram da kupim ovaj mobitel pa ako moze mala pomoc :)

Znam za ovu verziju sa procesorom od 2.0Ghz i 2gb rama ali planiram uzeti verziju sa 1.6Ghz procesorom i 2gb ram

E sad pitanje: da li cu ovime dobiti ista na trajanju baterije s obzirom da je slabiji procesor i zahtijeva manje baterije? (naravno prosjecno koristenje, nikakve zahtjevne igre i slicno)

Ili to nema nikakve veze jer pokretanjem zahtijevnijih aplikacija takt procesora raste?

Hvala!

0 0 hvala 0
11 godina
Asus ZenFone 5

Jel se kome smrzava mob dok koristi fb mesnger? ili je samo kod mene? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
herkulcro kaže...

Jel se kome smrzava mob dok koristi fb mesnger? ili je samo kod mene? 

Meni je danas prvi put zaledio twlefon, imao sam jedno 5 fb msngr konverzacija, 2 viber i nesto na steamu, reinstalirao messenger i problem rijesen

15 godina
Asus ZenFone 5

Dal vam je sve na hrvatskome il je nesto na hrv a nesto na eng ko meni?  Treba kakav update napraviti?

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Malo je miješano hrv u engleski u nekim stvarima jer prijevod nije potpun. A iz asusa su mi rekli da ne znaju kada će biti nadogradnja za bolji hrvatski prijevod...
Ovako sam ja dobio od njih
Unfortunately we do not have an eta on a better Croatian translation of the main user interface at this time.

Jel tko pokušao sa 3D filmovima? Kod mene ih pokrene, ali je slika mutna, a nikako ne mogu doći do naočala da vidim jel stvarno to funkcionira.
13 godina
nani_cropes kaže...

Dal vam je sve na hrvatskome il je nesto na hrv a nesto na eng ko meni?  Treba kakav update napraviti?

Cesto se desi da od tri ponudjena jezika koji bu nam odgovarao srb/hrv/bos jedan odrade kako treba, pa zato probaj ostale vidi kako su njih uradili.

Ja se pogubim kad ne koristim engleski :D

10 godina
neaktivan
Asus ZenFone 5

Kada na mobicityu piše "dispatched within three working days", nakon kolko dana to oni obično pošalju ?
Ja sam svog asusa kupio prošli utorak, i dan danas nije poslano. a još uvijek im piše to isto tam na stranici.

0 0 hvala 0
15 godina

meni su poslali nakon točno 3 radna dana

nemam za potpis
15 godina
neaktivan
Asus ZenFone 5

Jel se sad uopće isplati uzet Zenfone 5 sa Mobicitya s obzirom da košta 210€ (1600 kuna) i to verzija sa 1.6 GHz procesorom te sa 2 GB RAM-a!? Vidim na početku teme da je prije par mjeseci koštao 1300 kuna pa mi baš to poskupljenje i nije drago.

Zanima me jel ostvariva garancija za njega u Hrvatskoj? Ako jest, što mislite o naručivanju sa stranice Merimobiles koja može slat iz "Europe Warehouse". Tu verzija sa 2 GHz i 2 GB RAM-a košta $200 (1200 kuna).

Ili možda čak sa Mobileshop, Qualcommov quad na 1.2 GHz i 2 GB RAM-a za 224€ (1700 kuna)?

Hvala na bilo kakvoj informaciji.

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.

0 0 hvala 0
13 godina
Nuclear kaže...

Jel se sad uopće isplati uzet Zenfone 5 sa Mobicitya s obzirom da košta 210€ (1600 kuna) i to verzija sa 1.6 GHz procesorom te sa 2 GB RAM-a!? Vidim na početku teme da je prije par mjeseci koštao 1300 kuna pa mi baš to poskupljenje i nije drago.

Zanima me jel ostvariva garancija za njega u Hrvatskoj? Ako jest, što mislite o naručivanju sa stranice Merimobiles koja može slat iz "Europe Warehouse". Tu verzija sa 2 GHz i 2 GB RAM-a košta $200 (1200 kuna).

Ili možda čak sa Mobileshop, Qualcommov quad na 1.2 GHz i 2 GB RAM-a za 224€ (1700 kuna)?

Hvala na bilo kakvoj informaciji.

Skocila cijena svuda, velika potraznja :o

Uzmi sa amazona ili ebaya, tamo je 245$

eBay

Amazon

14 godina
Nuclear kaže...

Mislim da merimobiles dodatno naplacuje EU warehouse, a sto se tice regularne posiljke, racunaj sa PDV na onih $200.

Sto se tice garancije, kontaktiraj direktno Asus kod nas pa pitaj :-)

www.mojasus.com.hr

11 godina

Izašla dva nova update-a. Možete ih samo za sada ručno staviti. Jedan od 100mb drugi od 20 i nešto... Navodno još bolja iskoristivost baterije kod lagane upotrebe moba, chat, surfanje i sl. I još neke stvari ne znam sada točno što sve.

Edit: 2h i 7 min korištenja zaslona i 46 %baterije. Najviše vuče sustav Android za sada 

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.10.2014 17:23 (herkulcro).
13 godina
neaktivan
Asus ZenFone 5

A gdje taj update pronađeš? Ne vidim na njihovoj stranici, jel sad onda išta bolje baterija?

0 0 hvala 0
14 godina
Asus ZenFone 5
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

4. mj. 2015? Pa nebu nam telefoni ni pozivili  do tad:)

11 godina
Meps kaže...

A gdje taj update pronađeš? Ne vidim na njihovoj stranici, jel sad onda išta bolje baterija?

Evo imas ovdje http://www.asuszenfoneblog.com

Baterija sad bolje drzi, preko 3 i pol sata upaljenog zaslona sam jucer dobio. I ne crpi najvise bateriju zaslon. 

16 godina
neaktivan
herkulcro kaže...
Meps kaže...

Evo imas ovdje http://www.asuszenfoneblog.com

Baterija sad bolje drzi, preko 3 i pol sata upaljenog zaslona sam jucer dobio. I ne crpi najvise bateriju zaslon. 

Jel imaš OTA i nakon tog manualnog updatea? Ili ih gubiš time?

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
11 godina
Da imaš i to. Mob nije rootan, već samo prijevremeni update stavljen. Ne gubiš ništa s tim. Evo i dns imam 3h i 20min upaljenog zaslona 22% baterije.
16 godina
neaktivan
Asus ZenFone 5

Postoji li neki drugi mirror osim onoga na asuszenfoneblog.com? Javlja link error za sve linkove na onaj veći update.

http://www.asuszenfoneblog.com/2014/10/asus-zenfone-5-firmware-v220408.html

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
RoyalBlood kaže...

Postoji li neki drugi mirror osim onoga na asuszenfoneblog.com? Javlja link error za sve linkove na onaj veći update.

http://www.asuszenfoneblog.com/2014/10/asus-zenfone-5-firmware-v220408.html

E nema neki drugi ja sam samo znao za taj. Mogu jedino vidjeti da ako netko ima instalaciju skunutu, posto sam ja svoje odmah obrisao. 

11 godina
neaktivan
mcf kaže...
CyberDemonVZ kaže...

4. mj. 2015? Pa nebu nam telefoni ni pozivili  do tad:)

Ja razmisljam o tome da stavim custom rom Lollipopa jer želim i material design. 

13 godina
Asus ZenFone 5

Nego sto se tice tih "patcheva" samo sacekajte dan ili dva to bude pusteno, evo prije par minuta je bio patch od 110mb {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
chaselol kaže...

Nego sto se tice tih "patcheva" samo sacekajte dan ili dva to bude pusteno, evo prije par minuta je bio patch od 110mb {#}

Tamo odakle sam ja skidao pise da se kod veceg patcha pojavljuje neki bug s imenikom. Ovaj drugi to ispravlja valjda.

17 godina

Jel ima sanse da mobicity refundira troskove postarine? Sad je buraz slao telefon nazad 200 i nes kuna je ispalo, naravno za kvar nije kriv on.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice