- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znači, na vrijeme naručeno ;)
Uf, moj prvi narucen sa mobija (cim su dobili u ponudi) je bio oko 1050kn. Ocito nisu ocekivali takvu prodaju :)
Sto se tice reset tipke, neki mobiteli sa fiksnom baterijom imaju reset rupicu ispod haube, cinilo mi se da sam ju vidio i na zenu kad sam karicu metao al' izgleda da sam se zabunio, nema ni rijeci o tome na googlu.
na ebay-u i dalje se nadje ispod 190$...
A ima neka rupica i na njemu, i neki k je unutra lagano kao zarezan, a sad za sta sluzi neam pojma. Mozda da je testirati...
Jel tko pokusao gledati 3d filmove na zenu?
Naručio jučer s mobicitya, 1420 kn je, 16 GB varijanta, nije poskupio na 1600 :)
Planiram da kupim ovaj mobitel pa ako moze mala pomoc :)
Znam za ovu verziju sa procesorom od 2.0Ghz i 2gb rama ali planiram uzeti verziju sa 1.6Ghz procesorom i 2gb ram
E sad pitanje: da li cu ovime dobiti ista na trajanju baterije s obzirom da je slabiji procesor i zahtijeva manje baterije? (naravno prosjecno koristenje, nikakve zahtjevne igre i slicno)
Ili to nema nikakve veze jer pokretanjem zahtijevnijih aplikacija takt procesora raste?
Hvala!
Jel se kome smrzava mob dok koristi fb mesnger? ili je samo kod mene?
Jel se kome smrzava mob dok koristi fb mesnger? ili je samo kod mene?
Meni je danas prvi put zaledio twlefon, imao sam jedno 5 fb msngr konverzacija, 2 viber i nesto na steamu, reinstalirao messenger i problem rijesen

Dal vam je sve na hrvatskome il je nesto na hrv a nesto na eng ko meni? Treba kakav update napraviti?
Ovako sam ja dobio od njih
Unfortunately we do not have an eta on a better Croatian translation of the main user interface at this time.
Jel tko pokušao sa 3D filmovima? Kod mene ih pokrene, ali je slika mutna, a nikako ne mogu doći do naočala da vidim jel stvarno to funkcionira.
Dal vam je sve na hrvatskome il je nesto na hrv a nesto na eng ko meni? Treba kakav update napraviti?
Cesto se desi da od tri ponudjena jezika koji bu nam odgovarao srb/hrv/bos jedan odrade kako treba, pa zato probaj ostale vidi kako su njih uradili.
Ja se pogubim kad ne koristim engleski :D

Kada na mobicityu piše "dispatched within three working days", nakon kolko dana to oni obično pošalju ?
Ja sam svog asusa kupio prošli utorak, i dan danas nije poslano. a još uvijek im piše to isto tam na stranici.
meni su poslali nakon točno 3 radna dana
Jel se sad uopće isplati uzet Zenfone 5 sa Mobicitya s obzirom da košta 210€ (1600 kuna) i to verzija sa 1.6 GHz procesorom te sa 2 GB RAM-a!? Vidim na početku teme da je prije par mjeseci koštao 1300 kuna pa mi baš to poskupljenje i nije drago.
Zanima me jel ostvariva garancija za njega u Hrvatskoj? Ako jest, što mislite o naručivanju sa stranice Merimobiles koja može slat iz "Europe Warehouse". Tu verzija sa 2 GHz i 2 GB RAM-a košta $200 (1200 kuna).
Ili možda čak sa Mobileshop, Qualcommov quad na 1.2 GHz i 2 GB RAM-a za 224€ (1700 kuna)?
Hvala na bilo kakvoj informaciji.
Jel se sad uopće isplati uzet Zenfone 5 sa Mobicitya s obzirom da košta 210€ (1600 kuna) i to verzija sa 1.6 GHz procesorom te sa 2 GB RAM-a!? Vidim na početku teme da je prije par mjeseci koštao 1300 kuna pa mi baš to poskupljenje i nije drago.
Zanima me jel ostvariva garancija za njega u Hrvatskoj? Ako jest, što mislite o naručivanju sa stranice Merimobiles koja može slat iz "Europe Warehouse". Tu verzija sa 2 GHz i 2 GB RAM-a košta $200 (1200 kuna).
Ili možda čak sa Mobileshop, Qualcommov quad na 1.2 GHz i 2 GB RAM-a za 224€ (1700 kuna)?
Hvala na bilo kakvoj informaciji.
Skocila cijena svuda, velika potraznja :o
Uzmi sa amazona ili ebaya, tamo je 245$
Mislim da merimobiles dodatno naplacuje EU warehouse, a sto se tice regularne posiljke, racunaj sa PDV na onih $200.
Sto se tice garancije, kontaktiraj direktno Asus kod nas pa pitaj :-)
www.mojasus.com.hr
Izašla dva nova update-a. Možete ih samo za sada ručno staviti. Jedan od 100mb drugi od 20 i nešto... Navodno još bolja iskoristivost baterije kod lagane upotrebe moba, chat, surfanje i sl. I još neke stvari ne znam sada točno što sve.
Edit: 2h i 7 min korištenja zaslona i 46 %baterije. Najviše vuče sustav Android za sada
A gdje taj update pronađeš? Ne vidim na njihovoj stranici, jel sad onda išta bolje baterija?
4. mj. 2015? Pa nebu nam telefoni ni pozivili do tad:)
A gdje taj update pronađeš? Ne vidim na njihovoj stranici, jel sad onda išta bolje baterija?
Evo imas ovdje http://www.asuszenfoneblog.com
Baterija sad bolje drzi, preko 3 i pol sata upaljenog zaslona sam jucer dobio. I ne crpi najvise bateriju zaslon.
Evo imas ovdje http://www.asuszenfoneblog.com
Baterija sad bolje drzi, preko 3 i pol sata upaljenog zaslona sam jucer dobio. I ne crpi najvise bateriju zaslon.
Jel imaš OTA i nakon tog manualnog updatea? Ili ih gubiš time?
Postoji li neki drugi mirror osim onoga na asuszenfoneblog.com? Javlja link error za sve linkove na onaj veći update.
http://www.asuszenfoneblog.com/2014/10/asus-zenfone-5-firmware-v220408.html
Postoji li neki drugi mirror osim onoga na asuszenfoneblog.com? Javlja link error za sve linkove na onaj veći update.
http://www.asuszenfoneblog.com/2014/10/asus-zenfone-5-firmware-v220408.html
E nema neki drugi ja sam samo znao za taj. Mogu jedino vidjeti da ako netko ima instalaciju skunutu, posto sam ja svoje odmah obrisao.
4. mj. 2015? Pa nebu nam telefoni ni pozivili do tad:)
Ja razmisljam o tome da stavim custom rom Lollipopa jer želim i material design.
Nego sto se tice tih "patcheva" samo sacekajte dan ili dva to bude pusteno, evo prije par minuta je bio patch od 110mb
Nego sto se tice tih "patcheva" samo sacekajte dan ili dva to bude pusteno, evo prije par minuta je bio patch od 110mb
Tamo odakle sam ja skidao pise da se kod veceg patcha pojavljuje neki bug s imenikom. Ovaj drugi to ispravlja valjda.
Jel ima sanse da mobicity refundira troskove postarine? Sad je buraz slao telefon nazad 200 i nes kuna je ispalo, naravno za kvar nije kriv on.