RT-N10 router problem

poruka: 5
|
čitano: 4.226
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RT-N10 router problem

Spojim i kompjuter i internet sa ruterom, sve uredno, zatim otvorim web browser i kada mi dođe taj Quick Internet Setup, na prvom odabiru kada kliknem next izbaci mi sljedeće (Please check the cable between the WAN port of RT-N10 and Internet is connected correctly or not.) i dalje ne mogu, koliko god da pritisnem next, samo mi to izbacuje. Je li ne valja internet kabal i da li uopće ima signala od interneta?

Molim help :)

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
14 godina
RT-N10 router problem

Stara tema ali sličan problem.

Kupljen je Asus RT-N10E Wireless Router (http://www.asus.com/Networks/Wireless_Routers/RTN10E/) i ne mogu se spojiti na internet. Kad pokrenem sve to za postavljanje izbacuje mi grešku da spojim ethernet kabel.

Sad nakon dosta svakakvih pokušaja više i nisam siguran jel treba biti nekakav modem između splittera i ovog routera? U stari router bi žicu iz splittera samo uključio u njega i radilo bi. A ovdje mi se čini da ovaj router nije i modem?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: RT-N10 router problem

-nije modem. Ima WAN port (modem mu daje liniju..)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
RT-N10 router problem

Ništa, morat ću onda kupit neki modem/router, vidim dosta su rjeđi. Ovog sam naručio iz ronisa i koliko vidim samo 1 od 20-ak routera je i modem, zato nisam puno ni gledao što je kad sam naručivao.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
RT-N10 router problem

Imam problem sa ASUS Wireless router-om RT-N10E, naime nakon 20ak min do pola sata wireless signal se sam izgubi i nakon restarta ponovo radi normalno.
Pomoć!?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice