Novi modem/router - Optima

poruka: 6
|
čitano: 12.327
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pokvario mi se modem/router od optime i trebao bih nabaviti novi. U optimi za novi bez produzenja ugovora traze 800kn, sto mi je previse. 

Da li se taj modem/router moze nabaviti u trgovini ili mora biti iskljucivo od mog ISP-a?

Da li routeri imaju u sebi i ADSL modem ili to ovisi o modelu? 

Sto se tiče annexa (optima koristi annex A), na nekim routerima annex nije naveden. Jel to znaci da podrzavaju oba? 

Trebam li paziti na još nesto?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 10:53 (frx).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Novi modem/router - Optima

- Nemora iskljucivo od ISP-a moze se u trgovini kupiti.

- Router-i vecina jeftinjaka nema ADSL modem u sebi - gledati modele koji imaju modem - dakle ovisi o modelu.

- Gledati da je isti annex koji koristi ISP - ako nije navedeno guglati malo :) istina... neki modeli podrzavaju oba annexa - stari D-Link od T-com su radili na Optimi - trebalo je samo zamijeniti firmware :)

http://realizam.blogspot.com/
14 godina
neaktivan

Meni je također riknuo Saegem router od Optime!

Imam ugovor na još godinu dana (12.mj 2013., dakle imam garanciju na uređaj), zvao sam ih i kažu mi ako nije došlo do oštećenja s moje strane ponuditi će mi novi router po povoljnijoj cijeni i stornirati postojeći ugovor te ga produžiti na još 2godine, LOPOVLUK i BEZOBRAŠTINA.

Ne znam što da radim, da sam kupim novi router/modem ili da produžim ugovor na te još dvije godine?

Molim Vas ako netko ima pametan savjet što da uradim i koji bi router/modem(neznam razliku:)) bio prikladan do 200kn

Thanks 

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam par pitanja vezano uz router/modem. Trenutno imam modem bez wireless spajanja, nema antenu. Trenutno sam na optimi, a novi modem kod njih bez produljenja ugovora bi me kostao oko 500kn. Da li bi mogao kupiti modem u trgovini, bitno mi je da imam wireless zbog koristenja laptopa ili mob. Sto mislite na ove 1. , 2. modeme? Da li je bitna jacina/ brzina ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 19:33 (gamer4ever).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Novi modem/router - Optima
gamer4ever kaže...

Imam par pitanja vezano uz router/modem. Trenutno imam modem bez wireless spajanja, nema antenu. Trenutno sam na optimi, a novi modem kod njih bez produljenja ugovora bi me kostao oko 500kn. Da li bi mogao kupiti modem u trgovini, bitno mi je da imam wireless zbog koristenja laptopa ili mob. Sto mislite na ove 1. , 2. modeme? Da li je bitna jacina/ brzina ?

Ima li tko kakav prijedlog?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice