Koji wireless adapter odabrat?

poruka: 8
|
čitano: 1.750
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Imam Thomson Speedtouch 780WL i u zadnje vrijeme mi net rikava iz čista mira,zvao sam ove u iskon pa su mi rekli tj.rekao da je možda problem u tel.žici ili nečem drugom,pa bi htio prebacit na wireless,tako da me zanima koji PCI adapter da kupim za komp,a da nije skup naravno i da valja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Koji wireless adapter odabrat?
john_ryder kaže...

Imam Thomson Speedtouch 780WL i u zadnje vrijeme mi net rikava iz čista mira,zvao sam ove u iskon pa su mi rekli tj.rekao da je možda problem u tel.žici ili nečem drugom,pa bi htio prebacit na wireless,tako da me zanima koji PCI adapter da kupim za komp,a da nije skup naravno i da valja

-kako zapravo misliš rješiti problem? Možda misliš na reklamu web'n'walk? (malo sarkazma Osmijeh)

-ako je problem od centrale do routera, onda wireless između tebe i routera neće ništa popraviti, može samo biti lošiji od žice.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina

kakve centrale?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa covjek ti iz podrske lijepo rekao d aje mozda porblem u telefonskoj zici. Ona ti ide iz telefonske centrale do tvog uredjaja. Ako veza puca na tom dijelu dzaba tebi wireless adapter. A ne vjerume da puca izmedju routera i kompa. 

:)
15 godina

a dobro,ja se zahvaljujem,kupit ću novu tel.žicu pa ćemo vidjet.

16 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

a dobro,ja se zahvaljujem,kupit ću novu tel.žicu pa ćemo vidjet.

telefonska žica iz centrale do tvog uređaja - to ne možeš kupiti. doduše, možda i možeš ako si todorićev sin.

problem bi vjerojatno bio u provideru - iskonu, a ne u tvojoj telefonskoj žici.

17 godina
neaktivan

Mislim da bbi postavljanje iste bilo skuplje ;)

:)
15 godina
neaktivan

ja sam imao digimaxov wireless usb adapter i to je zivo govno. stalno mi je veza pucala, los signal........pa sam kupio air live WL-1600usb. spojio i vise nikakvih slicnih problema nemam.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice