Imam Thomson Speedtouch 780WL i u zadnje vrijeme mi net rikava iz čista mira,zvao sam ove u iskon pa su mi rekli tj.rekao da je možda problem u tel.žici ili nečem drugom,pa bi htio prebacit na wireless,tako da me zanima koji PCI adapter da kupim za komp,a da nije skup naravno i da valja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam Thomson Speedtouch 780WL i u zadnje vrijeme mi net rikava iz čista mira,zvao sam ove u iskon pa su mi rekli tj.rekao da je možda problem u tel.žici ili nečem drugom,pa bi htio prebacit na wireless,tako da me zanima koji PCI adapter da kupim za komp,a da nije skup naravno i da valja
-kako zapravo misliš rješiti problem? Možda misliš na reklamu web'n'walk? (malo sarkazma )
-ako je problem od centrale do routera, onda wireless između tebe i routera neće ništa popraviti, može samo biti lošiji od žice.
kakve centrale?
Pa covjek ti iz podrske lijepo rekao d aje mozda porblem u telefonskoj zici. Ona ti ide iz telefonske centrale do tvog uredjaja. Ako veza puca na tom dijelu dzaba tebi wireless adapter. A ne vjerume da puca izmedju routera i kompa.
a dobro,ja se zahvaljujem,kupit ću novu tel.žicu pa ćemo vidjet.
a dobro,ja se zahvaljujem,kupit ću novu tel.žicu pa ćemo vidjet.
telefonska žica iz centrale do tvog uređaja - to ne možeš kupiti. doduše, možda i možeš ako si todorićev sin.
problem bi vjerojatno bio u provideru - iskonu, a ne u tvojoj telefonskoj žici.
Mislim da bbi postavljanje iste bilo skuplje ;)
ja sam imao digimaxov wireless usb adapter i to je zivo govno. stalno mi je veza pucala, los signal........pa sam kupio air live WL-1600usb. spojio i vise nikakvih slicnih problema nemam.