Koji je ovo stick?

poruka: 2
|
čitano: 887
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Koji je ovo stick?

Ovak, dobio sam za bozic nekakav wifi stick ali kad ubacim cd s driverima windows explorer zasteka i srusi se jednostavno, cd valjda ne valja, neznam koja je to marka, kakve drivere trebam traziti? i kad sam ga spojio na pc odmah je instalirao neke drivere za njega ali taj stick hvata sve susjede ali eto svih rutera jedino moj ne hvata, nema ga na popisu jednostavno i lud sam lagano vec, sta da radim da ga osposobim da hvata i moj ruter? 

http://s1.postimg.org/uenwez7r3/IMG_20151229_225218.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 0:49 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Koji je ovo stick?
domac5 kaže...

(...) stick hvata sve susjede ali eto svih rutera jedino moj ne hvata (...)

Provjeri u postavkama svog routera na kojem kanalu radi WLAN, ako je na nekom od viših kanala (npr. 13.) prebaci ga na neki niži. Moguće je da taj tvoj WLAN stick ne podržava rad na svim kanalima (tj. možda nije predviđen za EU nego neku drugu regiju, gdje je spektar ograničeniji).

A ako si postavio da ti je SSID mreže skriven, ručno dodaj svoju mrežu (ali vjerujem da si tu mogućnost već provjerio).

A driver možeš potražiti preko Windows Update servisa, što su Windowsi u stvari već vjerojatno sami napravili (ili pomoću Hardware ID, kojeg nađeš u Device Manageru, potraži sam drivere na internetu).

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 9:37 (KaeR).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice