Zanima me naime kako dobiti napredne postavke u samom ruteru? Zelim samo postaviti limit za odredjene korisnike sto se tice brzine DL i UP... Brat mi strima igrice i sl pa svima drugima je internet tada neupotrebljiv... Postoji li neko rjesenje da dobijem tu opciju za podesavanje, neki tutorijal... Uvjeren sam da to taj ruter podrzava ali je opcija skrivena... Dakle kako najlakse doci do tih naprednih postavki, meni treba samo navedeno da napravim, nista drugo.
Iskonov router vdsl zyxel VMG5313-B30A pomoc
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.790
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
....nešto nisam siguran da je do brata problem, imaš VDSL i vjerovatno najmanje 20/5 brzinu . Meni sin igra wow i slične igrice dok ja strimam film i nitko nema problema .
Jedino ako koristiš wifi umjesto normalno lan-kablove moguće da ima previše smetnji te ti to usporava.
....nešto nisam siguran da je do brata problem, imaš VDSL i vjerovatno najmanje 20/5 brzinu . Meni sin igra wow i slične igrice dok ja strimam film i nitko nema problema .
Jedino ako koristiš wifi umjesto normalno lan-kablove moguće da ima previše smetnji te ti to usporava.
Imam 30/5 ali problem je prezapunjenom uploadu. To su mi eekli i u iskonu... cim mu ja kazem da prekine stream net meni proradi odmah... moze se to napraviti samo ne znam.kako dobiti te opcije koje su sktivene od nas korisnika.
edit: pod stream mislim stavljanja neceg na net ne reprodukciju... dakle in igra igricu i stavlja live stream na servere sto maksimalno opterecuje promet
30/5 ....vjerujem da se radi o npr. neograničenom torentu a ne igrici ili nešto slično :( ...rješenje za pristup svim opcijama tog modema imam ali mislim da je za napredne korisnike tako da je bolje da ih nepišem ovdje.
sorry.....