Star je godinu dana i kad sam ga kupio kostao je 2.500kn kaj nije bilo malo a moglo se je kupit monitora od 22 onda i za 600kn jeftinije ali to nije bil to, i kad sam ga ustekao i upalio sve je bilo jasno slika je bila milina a takva je i danas!!!
Što mislite o ovom monitoru?
- poruka: 42
- |
- čitano: 4.801
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Pa pise ti u potpisu samsung SM 2232BW i slika je odlicna jasno panel je originalni samsungov tu nema prigovora boje sjajne kontrast isto tako bolju TN matricu ne mozes dobit na bilo kojem monitoru i to je to a taj Benq sigurno nije kvalitete slike kao ovaj 2232BW to definitivno!!!
To bi bilo lijepo da su sve TN matrice i monitori koji ih imaju iste kvalitete ali to nije tak upravo suprotno imas odlicnih TN monitora i losih i to je tako treba znat izabrat. Kad smo kod 2232BW on je bio u gotovo svim testovima najbolji monitor u svojoj klasi 22 TN monitora kad je u pitanju kvaliteta slike ak ne vjerujes upotrijebi google ima ih jos slicnih recimo LG 226WTO koji je vrlo blizu njemu a danas je 2232BW zamijenio T220 i veci brat T240!!!
a jel? lijepo je imati najbolji monitor u svojoj klasi ? pa znam onda zasto tako mislis kako mislis. dalje ne ulazim u raspravu doznao sam sta sam htio.
od sada mi je slogan : najbolje je ono sta ja imam.
malo off topica.
nekada prije nekoliko godina ja sam kupovao tv tj moji su kopovali tv slucajno je bio to schneider svi govorili joj nemoj taj uzmi lg uzmi samsung uzmi panasonic samo nemoj taj. a gle cuda tv dan danas nije bio niti na jednom popravku dok ovi sta su pricali su izmjenili hrpu tva da ne kazem da ovaj sta je uzeo lg pokvario mu se za mjesec dana. itd..
sve je to prodaja imena samsung je veci brand pa mora biti skuplji i bolji kvaliteta je upitna jer nisu vise samsunzi ono sta su bili.
Ona slika koju vidis u ducanu nije ista koju vidis kad monitor doma ustekas preko DVI kabla, svi monitori u ducanima su ukljuceni preko VGA kablova i to hub-ova pa je slika svugdje ista tj smotana. Ja kad sam gledao 2232BW u ducanu i kad sam ga doma upalio preko DVI razlika je bila dan i noc u korist bolje slike kao da nije isti monitor ali je pa sad si ti misli!!!
Evo ti 2 recenzije pa ti vidi...
http://www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=3449
http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1363906
Jedina zamjerka koju ja imam je što je 16:9 . Ali opet da se mene pita svi bi bili na 4:3 monitorima pa sad :D
Malo offtopic. Samsung po meni radi odlične budget monitore... a ovi koji govore da su smeće, očito nisu probali one skuplje verzije, a pogotovo one sa LED osvjetljenjem...
A u vezi DELL-a... možda i jesu dobri, ali Samsung i LG imaju iste monitore u svojoj ponudi, s obzirom da DELL od njih kupuje matrice.
Šta se kvalitete tiče NEC je No.1 sljedi EIZO po mojem skromnom mišljenju. Ali problem je što ne samo da kod nas tih monitora uopće nema, nego ako ih se i može naručit koštaju oko 1000% više nego preko granice...
u među prostoru (prjevod=među vremenu) su mi ponudili monitor od hyundai-a, ima 24'', košta 2000kn, ali ima malo slabiji (tj. veći) odaziv - 5ms - može mi netko reći kaj mislite o tom monitoru?
Neki određeni model, ili ga samo zovu Hyundai??
Prijedlog, jesi možda pokušao koristit google i nać koju recenziju?
Neki određeni model, ili ga samo zovu Hyundai??
Prijedlog, jesi možda pokušao koristit google i nać koju recenziju?
Covjece bozji daj se ostavi tog Hyundai-a imas onaj LG koji sam ti preporucio ili Samsung ak kupis taj Hyundai pozalit ces vjeruj mi to se ne kupuje!!
sad sam vodio neki u Vemilu od 26'' za oko 3000kn. KLIK
To je uredu veliki monitor za multimediju filmove super nije skup to je dobro rijesenje svakako mozes to uzet slobodno bit ces zadovoljan moze se podesavat po visini stalak, samo mislim da bi ti onaj gore spomenuti LG od 24 bio bolji isto iz vemila za 2.500kn!!!