Ovak imam taj sharpov 32" lcd koji mi je sad visak mogu ga prodat za neke jeftine pare..
Moje pitanje je da li bi bilo okey stavit ga umjesto 24" samsung monitora? ili ipak to nije preporuceno?
Ovak imam taj sharpov 32" lcd koji mi je sad visak mogu ga prodat za neke jeftine pare..
Moje pitanje je da li bi bilo okey stavit ga umjesto 24" samsung monitora? ili ipak to nije preporuceno?
Neznam, ja ga osobno ne bi stavljao..ipak je to preveliko, da sjedis metar ispred toga..
A pogotovo ago mu je reza 720p, onda nikako ne stavljaj..Ispod Full HD-a, nist..Meni je nekakav maksimum 27˝..
Neznam, ja ga osobno ne bi stavljao..ipak je to preveliko, da sjedis metar ispred toga..
A pogotovo ago mu je reza 720p, onda nikako ne stavljaj..Ispod Full HD-a, nist..Meni je nekakav maksimum 27˝..
fullhd je ofc.. pa naravno u tom slucaju bi se malko udaljio al neznam ja sma ga bio spojio... u igri mi je fakat bilo super sa njime ali kad surfam bas i nije ta slika kao na monitoru..
neznam niti sam.
Možeš igre pičit na njemu pogoto ak voliš emulatore i imaš wireless joypad to je zakon a kad ne igraš
onda slika mora bit na monitoru jer bole oči
A možeš ga prodat i meni baš tražim neki tv da nije skup