Kupio sam doticni monitor u jednoj trgovini (reci cu kojoj ako cijeli slucaj zavrsi negatino jer za sada mi mogo toga nije jasno)
koji je stigao kurirskom dostavom. Prvo je bilo cudno sto je preko ACERove zastitne naljepnice bio zaljepljen komad zutog selotejpa
koji je na sebi imao logo RECRO. Drugo nakon detaljnog pregleda kutije vidio sam da je ACERova naljepnica pokidana kao i zuti selotejp,
a preko toga zaljepljen prozirni selotejp koji je takodjer bio zaljepljen preko tri strane kutije. Posto racuna nije bilo na kutiji rekoh
garancija i racun su sigurno u kutiji. Nakon otvoranja kutije unutra je bila garancija RECRO i racun trgovine u kojoj sam kupio monitor.
OK ali ipak cudno zasto bi to neko trpao u orginal zapecacenu proizvodjacevu ambalazu tri papira, ali dobro.
Nazalost unutar kutije opet krs, nezapakirani strujni kablovi, pola zastitnih folija nema onih kojih ima su jos tu su pokidane prasnjave itako dalje.
Plastika monitora imala je par sitnih ogrebotina. Sve sam poslikao kontaktirao trgovinu oni su ladno rekli salji nazad poslat ce mo drugi.
Mailom poslao slike u trgovinu i rekao im da na novom monitoru ne otvaraju ambalazu i ne ostete ACERovu naljepnicu.
Stigao novi monitor opet ista stvar ACERova naljepnica ostecena preko nje opet zuti RECRO selotejp i nekoliko selotejpa na ostale tri
strane kutije gdje se otvara. Racun i garancija izvan kutije, ali cemu opet sve to. Sutra ih zovem i trazim pare nazad, ali me kopka
u cemu je stvar, sta se tu desava!? Tko je tu lud.
Mozda ova trgovina od koje sam kupio monitor nema nista stim, nego ga je takvog dobila od glavnog dobavljaca ali opet
kako mozes dalje prodavat robu koja se vidi da je otvarana!?
Pa vas molim iskustva i misljenja
Hvala