Kupovina ACER H236HLbmid monitora

poruka: 7
|
čitano: 3.196
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Kupio sam doticni monitor u jednoj trgovini (reci cu kojoj ako cijeli slucaj zavrsi negatino jer za sada mi mogo toga nije jasno)

koji je stigao kurirskom dostavom. Prvo je bilo cudno sto je preko ACERove zastitne naljepnice bio zaljepljen komad zutog selotejpa

koji je na sebi imao logo RECRO. Drugo nakon detaljnog pregleda kutije vidio sam da je ACERova naljepnica pokidana kao i zuti selotejp,

a preko toga zaljepljen prozirni selotejp koji je takodjer bio zaljepljen preko tri strane kutije. Posto racuna nije bilo na kutiji rekoh

garancija i racun su sigurno u kutiji. Nakon otvoranja kutije unutra je bila garancija RECRO i racun trgovine u kojoj sam kupio monitor.

OK ali ipak cudno zasto bi to neko trpao u orginal zapecacenu proizvodjacevu ambalazu tri papira, ali dobro.

Nazalost unutar kutije opet krs, nezapakirani strujni kablovi, pola zastitnih folija nema onih kojih ima su jos tu su pokidane prasnjave itako dalje.

Plastika monitora imala je par sitnih ogrebotina. Sve sam poslikao kontaktirao trgovinu oni su ladno rekli salji nazad poslat ce mo drugi.

Mailom poslao slike u trgovinu i rekao im da na novom monitoru ne otvaraju ambalazu i ne ostete ACERovu naljepnicu.

Stigao novi monitor opet ista stvar ACERova naljepnica ostecena preko nje opet zuti RECRO selotejp i nekoliko selotejpa na ostale tri

strane kutije gdje se otvara. Racun i garancija izvan kutije, ali cemu opet sve to. Sutra ih zovem i trazim pare nazad, ali me kopka

u cemu je stvar, sta se tu desava!? Tko je tu lud.

Mozda ova trgovina od koje sam kupio monitor nema nista stim, nego ga je takvog dobila od glavnog dobavljaca ali opet

kako mozes dalje prodavat robu koja se vidi da je otvarana!?

Pa vas molim iskustva i misljenja

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina

Recro je uvoznik i ovlašteni servis, zato na kutiji imaš žutu Recro traku.

Recro daje robu na komisiju svojim partnerima, možda si dobio neki koji je bio izložen te vraćen natrag po isteku komisije, a nakon toga opet prodan ili izdan na komisiju partneru od kojeg si ti kupio monitor.

Ali možda postoji i drugo objašnjenje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kupovina ACER H236HLbmid monitora

ok komisija vamo tamo ali ako kupujem novo stvar onda to mora biti novo, neotvarano, nekoristeno.

i zasto bi netko otvarao kutiju i ponovo ju zatvarao da se vidi da je otvarana i to onda prodavao pod novo

nema logike osim ako s monitorom nije nesto radjeno, a ako je radjeno, pa i samo otvoreno to vise nije novo ili..

posto su oni i uvoznik i servis onda mogu biti reparirani monitori i kako onda znati sta je sta..

bas bi me zanimalo RECRO objasnjenje a jos vise ACERovo

17 godina
babobabo kaže...

ok komisija vamo tamo ali ako kupujem novo stvar onda to mora biti novo, neotvarano, nekoristeno.

i zasto bi netko otvarao kutiju i ponovo ju zatvarao da se vidi da je otvarana i to onda prodavao pod novo

nema logike osim ako s monitorom nije nesto radjeno, a ako je radjeno, pa i samo otvoreno to vise nije novo ili..

posto su oni i uvoznik i servis onda mogu biti reparirani monitori i kako onda znati sta je sta..

bas bi me zanimalo RECRO objasnjenje a jos vise ACERovo

Da, u pravu si, novo je novo, ako je negdje bilo izloženo svakako su ti to morali reći.

Ne vjerujem da je u pitanju popravljana roba.

14 godina
neaktivan

Nije popravljana ali onda jako lose i slampavo zapakovana.

Ali nije to roba koju sam narucio preko ebaya od nekog kineza

ipak je to firma (acer) koja si to nemoze priustiti.

Odlucio sam zadrzati ovaj drugi monitor ali mislim svakako uputiti

aceru mail sa slikama da vidim sto ce oni na to reci.

14 godina
neaktivan

na kraju svega kad sam vec odlucio ostaviti ovaj drugi kakav je ispostavilo se da jedna

kontrolna tipka neradi kako treba i da kad je monitor  spojen preko HDMI monitor svake

2-3 sekunde pali pa gasi sliku na ekranu dok se nakon nekoliko puta ustabili i ekran ostne

aktivan.

Monitor je vrace nazad u trgovinu i cekam povrat novca.

od strane trgovine nije bilo nikakvih problema oko povrata.

Ali svakako mislim poslati mail ACERu da vidim sto se tu desava

14 godina
neaktivan

Nakon svega sam se  odlucio za drugi monitor totalno i to LG 23EA63V-P,

ali i za LG je uvoznik RECRO i sada ako onako isporucuju ACER monitore

kako ce biti s ovim.

Zato vas molim bilo kakva iskustva sa ovakvim stvarima bilo dobra bilo losa

znaci koja trgovina, cije je jamstvo i dr.

Hvala unaprijed

ps mail sa slikama ova dva acer monitora sam poslao u acer i cekam odgovor

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice