Brisanje monitora

poruka: 9
|
čitano: 6.071
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Brisanje monitora

Evo ja imam tzv. "problem" s tim kaj nikako ne mogu nac nacina da obrisem mrlje sa stakla na monitoru..znaci prasina, mrlje od zasusenih kapljica pljuvacke ( jbg-a trgamo se na TS ;D ) .. ako idem samo sa suhom krpicom nista ne postizem, samo obrisem prasinu..ako idem sa vlaznim maramicama ostanu tragovi brisanja monitora i to se jaaako vidi na crnoj pozadini..bilo cim drugim me je strah ic po monitoru :/

pa zanima me sta je najefikasnije i sigurno za monitor da uklonim ove mrlje bez tragova ciscenja ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brisanje monitora

Krpica koja ne ostavlja dlačice i tekućina baš za čišćenje monitora.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Brisanje monitora

Uzmi običnu  papirnatu maramicu ,još jednom presavini tak da dobiješ kvadrat.

Namoči u vodi,iscijedi tak da dlanom o dlan pritisneš maramicu(nečemo da voda kaplje iz nje).

Očisti monitor,odmah nakon toga ( dok je još monitor vlažan )uzmi suhu maramicu i posuši  ga,i to je to.

Trebal bi biti čist ko suza.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Brisanje monitora

E to je to..ne trosi mi se lova trenutno , pa ce ovo bit sasvim dovoljno :P no kad necu znat kud sa 50kn .... xd

cist je ko suza :)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Brisanje monitora

Preporuka

dobiješ i odličnu microfiber krpicu.

"Kaži ljudima uvijek što je najbolje i šuti. Ako budeš ulazio u njihove beskonačne prepirke o tome što je bolje, uvijek ćeš se kajati."
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Brisanje monitora

Uzmeš pamučnu krpu (stara pamučna majica, stare gaće :D) , uzmeš alkohol (ako imaš doma, ja sam imao neki od 70% u maloj bočici) i razrijediš ga tako da bude ispod 40-50 %. Naneseš malo na krpu i obrišeš ekran. Poslije suhom pamučnom krpom prebrišeš. Koristio više puta na LG LCDu i super obriše i počisti, a nikakvih problema nisam imao.

Ovo je besplatno ako imaš doma alkohola i stare gaće :D

17 godina
protjeran
Arto kaže...

Uzmeš pamučnu krpu (stara pamučna majica, stare gaće :D) , uzmeš alkohol (ako imaš doma, ja sam imao neki od 70% u maloj bočici) i razrijediš ga tako da bude ispod 40-50 %. Naneseš malo na krpu i obrišeš ekran. Poslije suhom pamučnom krpom prebrišeš. Koristio više puta na LG LCDu i super obriše i počisti, a nikakvih problema nisam imao.

Ovo je besplatno ako imaš doma alkohola i stare gaće :D

glossy ekran smiješ čistiti otopinom alkohola, dok je strogo zabranjeno MAT monitore čistiti s alkoholom.

"Kaži ljudima uvijek što je najbolje i šuti. Ako budeš ulazio u njihove beskonačne prepirke o tome što je bolje, uvijek ćeš se kajati."
15 godina

Ispričavam se u tom slučaju na djelomično pogrešnom odgovoru, ali nisam za to znao. Tnx za info ;)

17 godina
Brisanje monitora

Baš sam neki dan kupio ovo i očisti ga savršeno.... (dobiješ i krpicu)

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice