30' high quality monitor - preporuke

poruka: 11
|
čitano: 4.894
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Eto kao što je gotovo sve opisano u nazivu topica, zanimaju me preporuke harverskih stručnjaka ali i dizajnera, gamera koji znaju što je kvalitetan prikaz slike . 

Isključivo me zanima monitor od 30'' čija primjena bi prvenstveno bila za dizajn, korištenje photoshopa.

30'' jer namjeravam također kupiti grafičku karticu ATI Radeon HD 5870, a kako su bugovci napomenuli da za njeno full iskorištavanje treba imat monitor visoke rezolucije, ogromnog ekrana ili koristiti više monitora putem eyefinity tehnologije.

Moram priznati da eyefinity zvuci zanimljivo i budi "freeka" u meni , ali ne mogu si dozvoliti da i jedan od tih monitora bude losh a nemam bas previše love za 2 ili više monitora.

Zato sam se odlučio za jedan ali veliki i kvalitetni monitor... kojeg ćete mi vi preporučiti :)

Illusion for your eyes
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: 30' high quality monitor - preporuke
_Xaad_ kaže...

Eto kao što je gotovo sve opisano u nazivu topica, zanimaju me preporuke harverskih stručnjaka ali i dizajnera, gamera koji znaju što je kvalitetan prikaz slike . 

Isključivo me zanima monitor od 30'' čija primjena bi prvenstveno bila za dizajn, korištenje photoshopa.

30'' jer namjeravam također kupiti grafičku karticu ATI Radeon HD 5870, a kako su bugovci napomenuli da za njeno full iskorištavanje treba imat monitor visoke rezolucije, ogromnog ekrana ili koristiti više monitora putem eyefinity tehnologije.

Moram priznati da eyefinity zvuci zanimljivo i budi "freeka" u meni , ali ne mogu si dozvoliti da i jedan od tih monitora bude losh a nemam bas previše love za 2 ili više monitora.

Zato sam se odlučio za jedan ali veliki i kvalitetni monitor... kojeg ćete mi vi preporučiti :)

monitor bi morao biti sa IPS matricom koja ti je jedna od najkvalitetnijih matrica......preporucio bih ti jedan koji je na nasem trzistu ma da ih nema mnogo ali neznam koliko ti je financijsko ogranicenje.....evo moj prijedlog

dell

ili mozda koji hp 30"

16 godina
neaktivan

Hvala, sama slicica monitora mi se vec svida :D

:D hehe, bojao sam se ovakvih cijena.. al sto je tu je.

Illusion for your eyes
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

možda da uzmeš kvalitetna 3 monitora za 3000kn ili 2 za 5000

Ako kome treba Lockerz pozivnica neka se javi pp

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

osobno preferiram 1 stvar kvalitetniju nego 3 koje su malo manje kvalitetne.. jer mogu se snaći sa jednim monitorom bez beda (za photoshop i sl) + prostor, tj njegov nedostatak. 

Illusion for your eyes
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
_Xaad_ kaže...

osobno preferiram 1 stvar kvalitetniju nego 3 koje su malo manje kvalitetne.. jer mogu se snaći sa jednim monitorom bez beda (za photoshop i sl) + prostor, tj njegov nedostatak. 

nisam siguran ali mozda je cak i pre velika rezolucija....

17 godina

Uzmi u obzir da ćeš svaki put morat kupovat grafu od 2500-3000kn da bi se mogao pošteno igrat, ako ne i više.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moj prijedlog ide od 30'' monitora Dellu 3008WFP, Dellu 3007WFP, Dellu 3007WFP-HC i HP-u LP3065, a ja ipak mislim da bi bolje bilo uzet 24'' monitor sa Local Dimming LED pozadinskim osvjetljenjm kao što je npr. Apple LED Cinema Display ili trenutno najbolji monitor za grafičare na tržištu HP DreamColor LP2480zx.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ok, razmislit ću još,.. dali mi baš treba monitor od 30", eh a šteta mi je ako kupim naj grafičku da se ne iskoristi njezin kapacitet.. but well, recimo valjda da bi igre isto izgledale sa tom grafičkom i na 24", samo jel malo manja rezolucija i manji ekran...al opet i 24" je puno ( osobno do sada nisam imao monitor ni od 20", najviše od 17")

:) uzet ću u obzir sve vaše prijedloge, pogotovo ovog hp-a za dizajnere ako je on uistinu naj izbor, ali isto tako volio bih odigrati tu i tamo koju next-gen igru ;) 

:D prima me totalni entuzijazam dok vidim nešto poput ovog http://www.gametrailers.com/video/beauty-speed-cryengine-3/57637 

Illusion for your eyes
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
_Xaad_ kaže...

:D prima me totalni entuzijazam dok vidim nešto poput ovog http://www.gametrailers.com/video/beauty-speed-cryengine-3/57637 

E to ćeš teško igrat na 30'' monitoru.

16 godina
neaktivan
Uvjeren. Krecem u potragu za 24"
Illusion for your eyes
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice