Moj desk. Ništa posebno ali je gušt igrat igre na 32" TVu.
Zasto ne spojis zvucnike od TV-a?
Ja svoje imam spojene HDMI-om i odlican je zvuk(u pitanju je 26" Grundig Vision)
Ja svoje imam spojene HDMI-om i odlican je zvuk(u pitanju je 26" Grundig Vision)
ebali vas sustavi 5.1 cije zvucnike poredate kao u vojsci
ebali vas sustavi 5.1 cije zvucnike poredate kao u vojsci
Đabe ti je to pisat,mnogi ljudi koji imaju 5.1/7.1 neznaju za šta to služi pa ih stave tako.
Probao sam ali su zasebni zvučnici dali bolji zvuk (2.1 sustav).
moj
Sve pod špagu.
ugledah 3 zvucnika oko ekrana na 1. slici i pomislih, ajde netko pametan se sjetio da idu ostala 2 iza stolice...jedino da si malo rasirio ovaj lijevi i desni malo vise, al ajde...
kad na drugim slikama vidjeh PAMETNO sakrivena zadnja dva zvucnika, onda mi pozlilo i u isto vrijeme bio sam ponosan, jer nisam vidio nikad ovakvu originalnu kombinaciju...
dajte molim vas kupite si 2.1 zvucnike, isti ce vam biti zvuk kao sta sad imate, a platit cete manje, pa ostatak investirajte u neku knjigu tipa "postavljanje 5.1 sustava for dummies"
ugledah 3 zvucnika oko ekrana na 1. slici i pomislih, ajde netko pametan se sjetio da idu ostala 2 iza stolice...jedino da si malo rasirio ovaj lijevi i desni malo vise, al ajde...
kad na drugim slikama vidjeh PAMETNO sakrivena zadnja dva zvucnika, onda mi pozlilo i u isto vrijeme bio sam ponosan, jer nisam vidio nikad ovakvu originalnu kombinaciju...
dajte molim vas kupite si 2.1 zvucnike, isti ce vam biti zvuk kao sta sad imate, a platit cete manje, pa ostatak investirajte u neku knjigu tipa "postavljanje 5.1 sustava for dummies"
Problem je u tome sto mi je soba jaako dugacka, ak ova dva satelita objesim na zid iza sebe nista se ne cuje ;)
ALI :D
Uskoro cu ova dva satelita sta idu straga montirat na stolicu, postolje vec radim...cim bude update budete obavjesteni ;)
To je vise manje to. Ovaj kabel od zvucnika preko pola sobe je tu samo privremeno :D
lajk lajk lajk lajk
bikeeeeeeeeee
To je vise manje to. Ovaj kabel od zvucnika preko pola sobe je tu samo privremeno :D
Mozes za mene blize uslikati kuciste,ako ti nije frka.. Lajkam :D
aaaa baš me zanima kakvo tvoje kućište izgleda....mogu se kladit da ima više prašine negu u moga
Evo ga. Zanemari prašinu :)
Ja imam isto bench table, al nemam ga gdje staviti pošto nemam mjesta na stolu. :(
Al bajk ti je fenomenalan. :OOO
Ja imam isto bench table, al nemam ga gdje staviti pošto nemam mjesta na stolu. :(
Daj i ti slike svog bencha :-D
Daj i ti slike svog bencha :-D
Sad mi je PC u kućištu običnom pošto, kao što sam rekao, nemam mjesta na stolu da stavim PC. :/
Uskoro bi trebao nabaviti nekakav stol, pa ću držat na njemu bench table, te onda slikam. :)
Slobodno uhvati fotoaparat u ruke poslikaj to malo opširnije i stavi u slike vašeg hardvera.
Krasno izgleda :)
Zar ti ova boja na hladnjacima ne zadržava/blokira disapaciju topline?
tu ja dangubim :D
stari celeron & crt maloj za fejs; http://www.pohrani.com/f/m/nr/289SBfd0/1.jpg
"igraći" ; http://www.pohrani.com/f/3q/g3/1iJZCW1/2.jpg
............nikako da se natjeram u kupovimu bežičnog rutera za bnet i maknem krš iz sobe xd............
@Splićo, opet s 5.1 zvučnicima ista greška kao par postova iznad
yup....jbg....mislim da cu ih definitivno prodat i uzet "kutije"...bacija san oko na ove ;
http://www.nabava.net/zvucnici__620/genius-zvucnici-sp-hf-1800a-50w__712681
Zar ti ova boja na hladnjacima ne zadržava/blokira disapaciju topline?
Nisam primjetio nikakav pad performansi hladnjaka. Temperature su skoro pa identicne temperaturama dok hladnjaci nisu bili obojani, koji stupanj gore dolje.
Koja je tipkovnica u pitanju ako nije tajna?