A da li ima taj privacy patch za w580i?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gdje ima za skinuti program s kojim bi napravio privacy patch sa svoj K810@K800 sa R1KG001 firmwareom? Jel postoji takav program ili moram tražiti gotov patch?
možda ovo?
Gdje ima za skinuti program s kojim bi napravio privacy patch sa svoj K810@K800 sa R1KG001 firmwareom? Jel postoji takav program ili moram tražiti gotov patch?
nasao sam samo za K800-R8BF003: KLIK..
možda ovo?
Dead link na patch
nasao sam samo za K800-R8BF003:
E, i ja sam našao to. Al meni treba za R1KG001 soft za K810. Jedino da je tražit onog lika Ravilova na cafe.mobil forumu na PM da ponovno uploada taj patch...
EDIT: Kako se uopće ti patchevi rade? Jel postoji neki program?
Imam ogroman problem poslije debrandiranja!
Postavke za povezivanje na internet su se promijenile, sad imam za birati Sunrise, Orange i Swiss(nešto). Prije je tu bio T-mobile, sa svojim postavkama i sve je uredno radilo, ali sad njega nema i ja nemogu na internet, mgu preko Wi-Fi -a, ali meni treba i bez njega
Pomoć mi treba hitno!
(ma dobro, nije toliko hitno) :)
Imam ogroman problem poslije debrandiranja!!!
Postavke za povezivanje na internet su se promijenile, sad imam za birati Sunrise, Orange i Swiss(nešto). Prije je tu bio T-mobile, sa svojim postavkama i sve je uredno radilo, ali sad njega nema i ja nemogu na internet, mgu preko Wi-Fi -a, ali meni treba i bez njega
Pomoć mi treba hitno!
Mislim da ti služba za korisnike može poslati postavke za internet, tak da bi ti to bilo najbrže (nešto smisliš zašto ih nemaš, recimo, brat prčkao, pa se sve pošeremetilo)
Pa onda dok ti oni to pošalju (ili kažu), podesiš i pereš na net
Pomoć mi treba hitno!
Skini program "update service" i napravi update. Vratiće ti se sve postavke koje si imao (nadogradnja softwera).
Pomoć mi treba hitno!
Skini program "update service" i napravi update. Vratiće ti se sve postavke koje si imao (nadogradnja softwera).
Neće ići jer je debrandiran, ima drugačiji CDA broj, probat ću ga ponovno vratit na T-mobile, ili od starog mobitel postavke uzet
nasao sam K810 R1KG001 privacy patch, evo link..
E hvala, radi super. Je da ima malo ćirilice al snašao se ja
E sad, par pitanja. Sestra ima W200i (orginal soft, R4JA011) i ja bi ga sad flashirao na nešto novije. Dal postoji privacy patch za bilo koji soft za W200 (a da nije stariji od ovog R4..) i jel ima veze ako stavim custom pack od T-Mobile, hoće to smetati unlock patchu? Sestri ne smetaju T-Mobile ikonice, ionak je na toj mreži. Dakle, za koji soft postoji unlock patch i jel se može naći custom pack (može i brandirani, od T-Mobile, ne mora bit generic) za taj W200? Njoj je glavno da ima privacy patch, za ostalo lako.
nasao sam K810 R1KG001 privacy patch, evo link..
E hvala, radi super. Je da ima malo ćirilice al snašao se ja
E sad, par pitanja. Sestra ima W200i (orginal soft, R4JA011) i ja bi ga sad flashirao na nešto novije. Dal postoji privacy patch za bilo koji soft za W200 (a da nije stariji od ovog R4..) i jel ima veze ako stavim custom pack od T-Mobile, hoće to smetati unlock patchu? Sestri ne smetaju T-Mobile ikonice, ionak je na toj mreži. Dakle, za koji soft postoji unlock patch i jel se može naći custom pack (može i brandirani, od T-Mobile, ne mora bit generic) za taj W200? Njoj je glavno da ima privacy patch, za ostalo lako.
koliko ja znam W200 se nemoze patchati.. moze se patchati npr. K510@W200.. najnoviji firmware za W200 je R4HA014..
Pomoć mi treba hitno!
mislis na ovo??
Pomoć mi treba hitno!
mislis na ovo??
Probat ću
RADI, RADI, RADI super, puno hvala
Evo, mučim se već nekoliko sati sa softwerom od w580. Nikako ne mogu dobiti hrvatski jezik, ma koji softwer stavio, bilo od mediterana, sjeveroistočne europe ili središnje europe.
Da li bih ga mogao dobiti da ubacim hrvatske fileove u /tpa/preset/system/language/?
Ako da, da li ima tko hrvatske fileove?
[a što je najbolje, u customize.xml je omogučen, a njega nigdje]
Edit: Uspio sam, dobio sam hrvatski jezik! Jedino dok pišem poruku nemam č,ć,š,ž i đ, ali to mi ne smeta
andreas11, vidim ti si i na cafe.mobil forumu
jel znaš možda jel postoji privacy patch za c510 R1FA035? jel možeš tamo pitat?
andreas11, vidim ti si i na cafe.mobil forumu
jel znaš možda jel postoji privacy patch za c510 R1FA035? jel možeš tamo pitat?
nema privacy patcheva za A2 platformu..
Evo, mučim se već nekoliko sati sa softwerom od w580. Nikako ne mogu dobiti hrvatski jezik, ma koji softwer stavio, bilo od mediterana, sjeveroistočne europe ili središnje europe.
Da li bih ga mogao dobiti da ubacim hrvatske fileove u /tpa/preset/system/language/?
Ako da, da li ima tko hrvatske fileove?
[a što je najbolje, u customize.xml je omogučen, a njega nigdje]
Dragi forumaši, imam novu Nokiu 5800 NE kodiranu na t mobile i ne mogu ju nigdje otkodirat tu u Vinkovcima i Osijeku; svi kažu da je problem što ima neku "30" verziju softwarea.. Idem uskoro u Zagreb i ako bi mi netko mogao preporučit neki dobar servis tko bi to mogao znat, ali negdje na potezu kolodvora-trg-jurišićeva-vlaška-maksimirska-zvonimirova-kennedyev trg (idem na ispit pa neći imat baš previše vremena). Pa eto ako znate šta pomozite
Da li zna netko zašto ne mogu napravit rest file? Ja stavim main na mkrest 2 i ništa se ne dogodi. Otvori se onaj prozor od mkrest 2 na sekundu i to je to. Nema rezultata.
Ime main datoteke:
W580_R8BE001_MAIN_GENERIC_LA_RED53.mbn
Ali prije tvorenja rest file, preimenujem je u MAIN, ali opet ništa
probao sam i sa make rest iz setool2lite programa, opet ništa. Evo, čak sam uspio i screenshot uhvatiti
edit: ok, našao sam rest file u my documentsu (ili tako neka adresa, uglavnom, sa programom search everything i to slučajno)
Dali neko zna kako odkodirat LG Arenu? Ako ne di bi to mogo obavit u Rijeci i koliko bi koštalo?
nasao sam koristan postupak vracanja garancije u slucaju da je mob unlockan.. evo link..
isprobano na mojem G502..
SAMO ZA A2 CID52 SONY-ERICSSON-e..
za koji mob??
zna li tko kako mijenjat firmware na cookie-ju
imali li kakvih poboljšanja i jeli tko već mjenjo firmware na njemu
Za W995
Za W995
ima novi firmware, ali ne za download nego samo za upgrade preko SEUS-a.. pogledaj ovdje..
Može li se spustiti sa CID53 na CID52 na C510?
Može li se spustiti sa CID53 na CID52 na C510?
može, ali ne free..