Whatsapp - privatnost

poruka: 3
|
čitano: 1.900
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Whatsapp - privatnost

Zelim staviti Whatsapp aplikaciju na mobitel, android. No isto tako zelim ja oderiditi ko ce znati dali uopce imam app, dali sam aktivan ili ne, kakvu sliku imam na avataru i to. No to sa Whatsappom  nije moguce.

Naime, ko god vas ima u imeniku, kome god bilo kad dali broj a on vas je spremio, a vi njega niste, vi kada stavte whatsapp, on vas vidi, dali ste instalrali whatsapp, avatar i aktivnosti.

Dali se to moze igdje promijeniti, da sve to vide samo kontakti u mom imeniku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Whatsapp - privatnost
U postavkama za privatnost se moze namjestiti da profilnu sliku status i last seen vide samo tvoji kontakti, svi ili nitko.

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Whatsapp - privatnost

Našao sam ovo:

By default, WhatsApp will automatically set your privacy settings to allow any WhatsApp user to view your Read Receipts, last seen, profile photo and status. If you don't share your last seen, you won't be able to see other people's last seen. Please note there is no way to hide your online or typing status.

To change these settings, simply go to WhatsApp > Menu Button > Settings > Account >Privacy.

You can set the following options separately for last seen, profile photo, and/or status.

Everyone

Your last seen, profile photo and/or status will be available to all WhatsApp users.

My Contacts

Your last seen, profile photo and/or status will be available to your contacts from your address book only.

Nobody

Your last seen, profile photo and/or status will not be available to anyone.

If you uncheck Read Receipts, you will not send Read Receipts. You will also not be able to see others' Read Receipts.

Piše da nije moguće sakriti online status. Dali tu u praksi znači da kad sam online, onda me baš svi svi vide /tko god me ima u imenikz na kugli Zemaljskoj), ili me vide samo oni od kojih NISAM sakrio "last seen" i ostalo?

Dali bi mi neko to mogao pogledati u praksi?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice