koje suorcove imas, i koji tweak updateas
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
iskreno nemam pojma
imam samo onaj tweak da mi se kursor mice kako ja klizim po tipkovnici
Odi na cydia pa u manage>sources i napisi koje sourcove imas
Isto tako napisi koje si tweakove zadnje instairaio
Btw. koji iphone imas i koju verziju iOS-a?
Nezz sto bi moglo biti, reci kako se zove zaj tweak koji ides update?
Popravilo se samo od sebe
Moze ko napisati must have tweakova za iphone. tnx
3.4.02 dali se ovaj baseband moze odkljucati na sve mreze na iphone 4s?
SBSettings ili alternative(npr. NCsettings)
Zephyr
iFile
Activator
Infinifolders ili alternative
Nitrous
@marxone ne može
3.4.02 dali se ovaj baseband moze odkljucati na sve mreze na iphone 4s?
Ne postoji soft unlock ni za koji baseband za iPhone 4S, kao ni za 5.
Winterboard, iCleaner....Kolega ti je jos napiso
Na tebi je koje ces ti tweakove stavljati
Pozdrav!
Imam jedan stari 3GS na 4.0.1 iosu s basebandom 5.13.04
Trenutno je jailbreakan i unlockan. Koristi ga sestra i želi instalirati igre na njega a mnoge joj ne rade zbog premalog iosa.
htio bih ga updejtat ali tako da očuvam baseband (zbog unlocka)
može mi neko objasnit dali je to izvedivo na ovom iphonu i kako?
i koji je najbolji ios za 3gs?
znam da ovo pitanje sad nije vezano za jaillbreak ali rijec je o iphoneu....zasto mi nece viber na softweru 6.1.3?

Imam iphone 4 trenutno na 5.1.1 jailbreakan. Da li ga je moguće dignuti na 6.1.2 i breakati bez shsh blobova?
Imam iphone 4 trenutno na 5.1.1 jailbreakan. Da li ga je moguće dignuti na 6.1.2 i breakati bez shsh blobova?
Ne, ostani gdje jesi, mozes ga dignut na 6.1.3 al za taj iOS trenutno nema Jailbreak-a.

Kako uopće funkcioniraju ti blobovi? Da li ih treba spremati tinyumbrellom za svaku verziju softwarea posebno? I ima li ikakvih naznaka za 6.1.3 jailbreak?
Naravno, samo šišaj.
@stolnik, zašto ne bi mogao napraviti restore na 6.1.2? Nedavno sam upravo to i sam napravio...
Da li postoji mogučnost povratka sa 6.1.3 na 5.1.1?
ok, hvala puno na odgovoru
Kako uopće funkcioniraju ti blobovi? Da li ih treba spremati tinyumbrellom za svaku verziju softwarea posebno? I ima li ikakvih naznaka za 6.1.3 jailbreak?
Spremiti blobove mozes samo za (svoj, iskljucivo za svoj, ne isti model) iPhone samo onaj koji Apple trenutno potpisuje, sto je u praksi uvijek zadnji, najnoviji software, pa je zato preporucljivo, koji god software imali, kad Apple izbaci noviji (bez obzira na to koliko ste zadavoljni sadasnjim, i imate li namjeru ikad radit update, uvijek postoji razlog), spremiti ih, bilo Cydiom, iFaithom (samo iP4 i stariji), TinyUmbrellom
iPhone 4 s moze Jailbreakati na bilo kojem softwareu, samo je stvar da je za 6.1.3 tethered, odnosno moguce i semi tethered, sto nije preporucljivo ljudima koji to rade iz razloga drugog od znatizelje (s tethered JB ne mozes upaliti uredaj bez kompa, bilo da se on samo ispraznio ili si ga sam nehotice ugasio/probao restartai)
Naravno, samo šišaj.
@stolnik, zašto ne bi mogao napraviti restore na 6.1.2? Nedavno sam upravo to i sam napravio...
Mislim da si upravo zafrknuo covjeka, ne pricaj ako ne kuzis sto radis! Ti si uspio samo zato jer
a) imas 3GS (old)
b) imas koji god iP4, sa SHSH
Ubuduce molim ne raditi
EDIT: Tek sad vidim koji si link dao, molim prvo procitati sto preporucas tu na forumu!
Link je zastario i ne odnosi se na 6.1.3, sam clanak je vrlo neodredeno napisan
Da li postoji mogučnost povratka sa 6.1.3 na 5.1.1?
Vrlo vjerojatno imas 5.1.1 blobove kad si vec bio na 5.1.1 (ako si ili nisi update na 6.1.3 napravio, ne kuzi se najbolje) prije, pa ti savjetujem da provjeris redsnow0m koje imas spremljene, ako imas za 5.1.1, mozes se vratiti! Skup s untethered jailbreakom
POZDRAV.. imal bi jedno pitanje.. ako kupim u njemački iphone4 dal mogu onda ja staviti drugi jailbreak i softver da bi mi primao našu sim karticu???
Mislim da si upravo zafrknuo covjeka, ne pricaj ako ne kuzis sto radis! Ti si uspio samo zato jer
a) imas 3GS (old)
Ubuduce molim ne raditi
EDIT: Tek sad vidim koji si link dao, molim prvo procitati sto preporucas tu na forumu!
Ja ne razumijem što ti tu pišeš, ali imam iPhone 4S i sasvim normalno sam skinuo 6.1.2 IPSW.
Prije 2 tjedna sam bio na 5.1.1.
Pokrenuo iTunes, i Shift + Restore podigao na 6.1.2 bez ikakvih problema. Ja ne govorim o nikakvom 6.1.3 niti je čovjek to pitao u prvom postu!
a) imas 3GS (old)
Ubuduce molim ne raditi
Ja ne razumijem što ti tu pišeš, ali imam iPhone 4S i sasvim normalno sam skinuo 6.1.2 IPSW.
Prije 2 tjedna sam bio na 5.1.1.
Pokrenuo iTunes, i Shift + Restore podigao na 6.1.2 bez ikakvih problema. Ja ne govorim o nikakvom 6.1.3 niti je čovjek to pitao u prvom postu!
Ti si ocito to napravio kad jos nije bilo 6.1.3, sad ti nece dozvolit iTunes da ga stavis na 6.1.2 jer je vani 6.1.3, Apple je to tako i zamislio, da nekome poniste Jailbreak koji se toliko ne kuzi...
Ti si ocito to napravio kad jos nije bilo 6.1.3, sad ti nece dozvolit iTunes da ga stavis na 6.1.2 jer je vani 6.1.3, Apple je to tako i zamislio, da nekome poniste Jailbreak koji se toliko ne kuzi...
Aha, dakle ne može se trenutno napraviti restore sa iTunes-om. To je onda druga priča-
Ispričavam se, očito sam do sada živio u neznanju. Još jednom, moja pogreška.
Aha, dakle ne može se trenutno napraviti restore sa iTunes-om. To je onda druga priča-
Ispričavam se, očito sam do sada živio u neznanju. Još jednom, moja pogreška.
Nema problema
Valjda forumas nije update-ao na 6.1.3 :P