iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 959.205
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Iphone Jailbreak
husky kaže...

dobar dan može mi li ko pomoči da stavim na iphon 3 g.softver 3.1.3.ja sam ga probao staviti.i itunes mi javlja eror.pa ako bi mi ko htiu uči u moj komp preko time wuwera i složiti mi ako je moguče??

Evo ti od whited00r-a, verzija 3.1.3. sa nekim opcijama sa verzijom 5.01

odlicno radi i nećeš imat problema sa restorom u itunesima, klikneš na SHIFT restore i odabereš mu firmware koji si skinuo

http://www.whited00r.com/

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

sad sam bio u tele2,veli mi lik da može otključat 4s i da to košta između 700 i 1000kn.

ja ga pitam koliko točno košta, veli ovisno o softweru i kenj kenj ( valjda ni sam nezna )

kaj se to fakat može tak lako?

0 0 hvala 0
14 godina
Ma vjerovatno nema pojma
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Ma vjerovatno nema pojma

uz to veli on meni... kakav iphone,sII je najbolji tel. na svijetu! ja velim dajte mi konkretno recite po čemu, veli on po svemu... ja po čemu? on po svemu... eto jbn prodavač.

16 godina
Iphone Jailbreak

Koliko ja znam moguce je da stavim ibluetooth na iphone ali na cydie ima samo demo procitao sam da se negdje moze skinuti cijela verzija da se ne placa zna li netko gdje?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Mali Off Topic:

kada uslikam nešto slika mi na mobitelu bude normalna, a kad prebacim na kompjuter moram okrenit glavu za 90 ili 180 stupnjeva kako bi normalno pogledo sliku. Jel zna netko zasto je to tako?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
oo7 kaže...

Koliko ja znam moguce je da stavim ibluetooth na iphone ali na cydie ima samo demo procitao sam da se negdje moze skinuti cijela verzija da se ne placa zna li netko gdje?

moze se koristiti bluetooth pomoću aplikacije AirBlue.

http://isvijet.com.hr
16 godina
e a to se placa li sam cuo da postoji neki nacin kako staviti besplatan
16 godina
Iphone Jailbreak

ja koristim celeste bluetooth, placa se 10 dolara na cydia-i ali kad upisete u search to ima i za skinut besplatno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Ima za skinuti besplatno samo ako imaš odgovarajuće sourceove.

xsellize ima, kako do njega se snađite sami

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
odjavljen
mar123 kaže...

ja koristim celeste bluetooth, placa se 10 dolara na cydia-i ali kad upisete u search to ima i za skinut besplatno.

Kolko ja znam, celeste je samo za razmjenu između iOS uređaja?

Izašla je nova aplikacija AirBlue, moguće je slati i primati fajlove između Androida, PC-a i ostalih dummy mobitela....

AirBlue

http://isvijet.com.hr
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

nakon instalacije active menu, u cydia-i idem na download celeste bluetooth, piše mi: The requested modifications cannot be applied due to required dependencies or conflicts that cannot be automatically found or fixed

kako to riješiti,zna netko?

tomo007.net63.net BUG tečaj

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pikka kaže...

Pozdrav svima, ja sam Ivan i žešća sam njubara.

Molim vas za pomoć oko par pitanja koja nisu skroz na temu jailbreaka, ali smatrao sam da je bolje pitati tu nego otvarati novu temu:

2) Žena mi ima stari 3G (ne 3GS) pa me zanima da li da i njoj updateam softver na 5.0.1 ili da ostavim na staroj verziji kako je sad? Pitam zato jer znam da kad na npr. stari komp stavim Win7 radi užasno sporo (ili ne radi), bolje radi da se ostavio WinXP, pa se bojim da stari 3G ne bi imao dosta snage vrtjeti novu verziju iOSa?

Ljudi bok, imam nastavak na postavljeno pitanje od prije: prema Edge-ovim savjetima pokušao sam napraviti update ženinog iPhonea 3G s verzije 4.1 na 4.2.1, i to preko iTunesa. Napravio sam backup i počeo update, i kad piše "Prepairing device for update" i kad počne resetirati iPhone, javi mi se error da update ne može nastaviti, code 2003 (našao sam na netu da bi to trebao biti neki USB error, al ono - c'mon - USB error? ... sat vremena prije toga sam bez beda jailbreako svoj 4S i radio sve i svašta po njemu, pa pretpostavljam da je USB ful ok). Fail update završi svaki put da je mobitel u recovery modu i moram ga izvlačiti preko iphonerecoveryfix datoteke koju sam našao negdje na netu.

Iskreno ne znam što se sve radilo po tom mobitelu jer sam ga prije par godina dao jednom frendu (s kojim nisam više u kontaktu) pa ga je "popravio", valjda ga je prebacio na 4.1, a da li je još nešto radio s njim nemam pojma. Također ne znam kako provjeriti da li je jailbreakan ili unlockan ili kaj {#}

Ukratko, pitanje je što mogu napraviti da se napravi update do kraja. Da stisnem opciju reset u settingsima, što on uopće radi? Hvala unaprijed na pomoći.

16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Jer zna tko kako napraviti back up save game-a na iOSu 5.0.1.

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bibi007 kaže...

Jer zna tko kako napraviti back up save game-a na iOSu 5.0.1.

Mislim da automatski na cloud sprema, ako ne ukljuci, prakticna stvarcica.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

dobro evo ovako jedno vrrrlo jednostavno pitanje dali se IKAKO/NEKAKO/BILO KAKO može vratiti "Iphone 4" s iOS 5.0.1 i BB 04.11.08 koji je đejlbrejkan i ima cydia na njemu ali neće prihvatiti t-com karticu na bilo koji drugi iOS npr. 4.3.5 sa basebandom 04.10.01 da ga se može otključati s onom gevey sim???

plizzz help {#}

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

BUMP

Itko, netko???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
McNEKONTROLIK kaže...

BUMP

Itko, netko???

Ne može se

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan

ha ha kratko i jasno, a da evo i sam sam kopo po netu već pola dana i ko fol imaj neki tutorijali ali svi na kraju ne naprave ništa....jedino mi se ovaj koliko toliko činio uvjerljivim ali ako 99% ekipe tvrdi da se nemože onda se vjerovatno nemože.... ništa moram se strpiti dok ne naprave novu gevey sim i dobro...jel ima nekih naznaka kada bi to moglo biti??? ove godine ili???

16 godina
McNEKONTROLIK kaže...

ha ha kratko i jasno, a da evo i sam sam kopo po netu već pola dana i ko fol imaj neki tutorijali ali svi na kraju ne naprave ništa....jedino mi se ovaj koliko toliko činio uvjerljivim ali ako 99% ekipe tvrdi da se nemože onda se vjerovatno nemože.... ništa moram se strpiti dok ne naprave novu gevey sim i dobro...jel ima nekih naznaka kada bi to moglo biti??? ove godine ili???

Možeš downgradeati software po tom tutorialu, ali ostat će ti novi baseband koji ne možeš otkljuati. Inače već postoji zamjena za geevey koja radi na novom basebandu, ali još nema kineska kopija, a orginal košta €80, kao i orginalni geevey

BTW, na koju mrežu ti je zaključan i koji je iPhone? Sada je novi zakon, ako je istekla pretplata ili je prošlo godinu dana od kupnje na prepaidu, operater ti ga mora besplatno otključati.

16 godina
neaktivan

e vidiš to nisam znao, da ga operater mora otključati :)
Ma nisam ga još uzeo...sad mi kolega nudi Iphone 4S kupljen jučer :) garancija sve... ali zaključan na vipu BB 1.0.14 software je naravno 5.0.1 a meni treba na T-smeće... jel postoji kakva šema za to, neki gevej ili jailbrake ili nešto???
Smo bih molio brzzz odgovor :)
hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 14:20 (McNEKONTROLIK).
17 godina
neaktivan
McNEKONTROLIK kaže...

e vidiš to nisam znao, da ga operater mora otključati :)
Ma nisam ga još uzeo...sad mi kolega nudi Iphone 4S kupljen jučer :) garancija sve... ali zaključan na vipu BB 1.0.14 software je naravno 5.0.1 a meni treba na T-smeće... jel postoji kakva šema za to, neki gevej ili jailbrake ili nešto???
Smo bih molio brzzz odgovor :)
hvala

doso gevey, kroz par dana ce ga bit svugdje

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

hahahah sweet TENK JU GEVEJ :)))) uljepšao si mi dan s ovim postom :D

e da pod ovim stigo, misliš na ebay ili će ga biti i u hrv/njuškalo kroz neko kratko vrijeme i dali se možda zna odokativno po kojoj cijeni??
jel ima negdje detaljnijih info šta će sve otključavti ta nova gevey, neki link do info??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone Jailbreak

http://applenberry.com/store/gevey-sim/gevey-ultra-s

55$ vjerujem da kroz koji tjedan pada cijena na nekih 20$

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

ludiloooo :))

hvala za info.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

jel vama otvara išta u installousu?

tomo007.net63.net BUG tečaj

0 0 hvala 0
15 godina
tomo007 kaže...

jel vama otvara išta u installousu?

Nope

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
16 godina
neaktivan

Ni apptrackr ne radi... {#}

...
14 godina
Iphone Jailbreak

meni radi installous i apptrackr {#}

Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bibi007 kaže...

Ni apptrackr ne radi... {#}

evo meni je upravo sada proradio apptrackr {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice