iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 955.262
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Iphone Jailbreak
bik kaže...

Ne preporučuje se jer možda više neces moci unlockat s novijim softwerom i dječomično ili potpuno izgubiš GPS !

To je isto dvojbeno, možda izgubiš.

Ja na 4/4 nisan izgubija ništa, dva 3G, jedan 3GS i jedan iphone 4. To još prije par tjedana dok je za četvorku bija samo tethered jailbreak.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
16 godina
Iphone Jailbreak

I usput gubiš garanciju! Ne bih se igrao s ovim "možda" , ja čekam unlock za manji baseband

AMD FANOBY !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Iphone Jailbreak

Može li se Cydia instalirat kao zasebna aplikacije, bez JB-a?

http://chelsea-fanpage.blogspot.com/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Floda kaže...

Nope

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
15 godina
protjeran
Flying Dutchman kaže...
Floda kaže...

Nope

Ima li možda neki drugi način skidanja aplikacija koje koštaju?

http://chelsea-fanpage.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Floda kaže...

Ima li možda neki drugi način skidanja aplikacija koje koštaju?

Bez Cydie i instalousa ništa

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

imam iphone 4 (verzija 4.2.1), i malo sam se izgubila u svim ovim postovima, ima negdje objašnjeno ovdje ili me može netko uputit na neke upute za jailbreak? :)

0 0 hvala 0
15 godina

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Da ne otvaram novu temu:Kako otkuljucati 4ku da radi na sve mreze i koliko to kosta kao i dali se gubi garancija?

0 0 hvala 0
15 godina
Quilombo23 kaže...

Da ne otvaram novu temu:Kako otkuljucati 4ku da radi na sve mreze i koliko to kosta kao i dali se gubi garancija?

garancija ti se "gubi" ali ako ti se dogodi  da se pokvari nesto samo napravis upadeta na iphoneu i tvoj iphone vise nije otljucan

n00binator
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Ne razumijem ovo,ako unlockam telefon sa T-coma da bi mi radio na VIP npr. kad uradim update opet je lockan???ili pricas o Jailbreaku?

0 0 hvala 0
15 godina
Quilombo23 kaže...

Ne razumijem ovo,ako unlockam telefon sa T-coma da bi mi radio na VIP npr. kad uradim update opet je lockan???ili pricas o Jailbreaku?

ja ti kazem samo za garanciju da ako napravis update da ti i dalje vrijedi. kad otljucas telefon onda ti radi na sve mreze normalno a kad updates mob onda ce ti vrijedit garancija u tmobileu...a ovako nece

n00binator
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Umirem :D.

Imam 4ku,i sad slucajno sam lupio 4.1.2.

Mobitel je neupotrebljiv trenutno,nemrem ga otkljucat posto je AT&T no to nije frka.

Ne mogu nikako vratiti na 4.1.

Pokusao s iREB,TinyUmbrelom,i stalno dobijem ili error 14 ili error 21 ili 10xx.

Ne znam vise sto da probam,pa mora postojati neki nacin da se to downgradea?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BMK kaže...

Umirem :D.

Imam 4ku,i sad slucajno sam lupio 4.1.2.

Mobitel je neupotrebljiv trenutno,nemrem ga otkljucat posto je AT&T no to nije frka.

Ne mogu nikako vratiti na 4.1.

Pokusao s iREB,TinyUmbrelom,i stalno dobijem ili error 14 ili error 21 ili 10xx.

Ne znam vise sto da probam,pa mora postojati neki nacin da se to downgradea?

downgradedat možeš samo ako si prije stavljanja novog sotfwera s tinyumbrelom napravio backup basementa.

AMD FANOBY !!
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Nisam napravio back up basebanda.

A mislim,ne znam koliko mi je to bitno,posto dobivam cudne errore ne vezane ni uz sto pa...

Kazu da je to do usba ili do kabla ili do neceg,cudno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

I opet nesto smuljo kod stare na lapacu i uspio sam downgradeat :D.

Potapsao sam se po ramenu :D.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
Quilombo23 kaže...

ja ti kazem samo za garanciju da ako napravis update da ti i dalje vrijedi. kad otljucas telefon onda ti radi na sve mreze normalno a kad updates mob onda ce ti vrijedit garancija u tmobileu...a ovako nece

Ok,nisam skuzio odma{#} Samo me jos zanima cijena unlocka i gdje to odraditi u Zg

15 godina
Quilombo23 kaže...
FiCoO kaže...
Quilombo23 kaže...

Ok,nisam skuzio odma{#} Samo me jos zanima cijena unlocka i gdje to odraditi u Zg

pa pogledaj na njuskalu....ja osobno neznam gdje al cijena ti je oko 100 kn najvjerojatnije....a ako si mogao u ovo vrijeme kupit iphone 4 onda mozes i ovo{#}

n00binator
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Nisam ga ja ni kupio nego prijatelj{#} pa nemoze da nadje gdje da ga otkljuca sa T-com da mu radi na VIP

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

I ne mogu unlock zbog basebanda novog,treba cekat iOS 4.3 i ultrasn0w 1.3.

Imam ipod ocito :D.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Iphone Jailbreak
Quilombo23 kaže...

Nisam ga ja ni kupio nego prijatelj{#} pa nemoze da nadje gdje da ga otkljuca sa T-com da mu radi na VIP

http://www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/iphone-4-jailbreak-otkljucavanje-dekodiranje-4.0.2-4.1-oglas-1758818

probaj ovdje

n00binator
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Evo jailbreakao sam svoj 3gs sa greenpois0nom. I kako cu sad skidati one igre i programe koje je trebalo placati? A i zanima me ako budem trebao kako izbrisati greepois0n sa iphona.

The best things in life aren't things.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Evo jailbreakao sam svoj 3gs sa greenpois0nom. I kako cu sad skidati one igre i programe koje je trebalo placati? A i zanima me ako budem trebao kako izbrisati greepois0n sa iphona.

Evo ti postupak

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/iphone-4-421-jailbreak/81855.aspx?page=1&jumpto=1690354&sort=asc&view=flat

A ikonicu od greenposi0na slobodno zbrišeš

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 23:04 (Flying Dutchman).
15 godina
Living.Dead kaže...

Flying Dutchman kaže...
Living.Dead kaže...

Evo ti postupak

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/iphone-4-421-jailbreak/81855.aspx?page=1&jumpto=1690354&sort=asc&view=flat

Može to, ali može i na drugi način.

Uđeš u cydiu, instaliraš appsync for iOS 4.2.1. Zatim skidaš igrice sa kompa i instaliraš ih priko iTunesa.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

A zna li netko slucajno postupak uninstaliranja jailbreaka za svaki slucaj?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Jedino preko restore u iTunesu

15 godina
Iphone Jailbreak

Samo ga spojiš na komp, i napraviš restore pa ti sam instalira appleov nemodificirani OS.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Flying Dutchman kaže...
Living.Dead kaže...

Jedino preko restore u iTunesu

sirka666 kaže...

Samo ga spojiš na komp, i napraviš restore pa ti sam instalira appleov nemodificirani OS.

Hvala obadvojici! Iphone mi je sve (skoro).

15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Bok ljudi, nisam dugo postao u temi jer sam bio prodao iPhone, NO , kupio sam prije par dana iPhone 4G i zanima me, kad svi govorite, ovo u vezi garancije i unlockanja...

Kad bih ga JB-ao sa greenp0isonom, ne mogu ga updateat i unlockati ili? Molim nekoga da mi objasni laički i na brzinu {#}..

Prodajem razne iPhone...za informacije, obratite mi se na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

mozes ga jailbrkati ali nemozes otkljucati da radi na sve mreze bez da gubis garanciju nadam se da je dovoljno laicki! :-)

jailbrake maknes kao i prije restoras iz itunsa i to je to!

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice