Iphone 3gs-užasno spor

poruka: 16
|
čitano: 6.055
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Iphone 3gs-užasno spor

Poštovanje svima, ukratko moj problem :

dakle imam iphone 3GS, verzija iOS-a je 5.0.1, jailbrejkan je. od 8GB meni je 4,1 GB slobodno, nemam ni jednu pjesmu na njemu, imam sveukupno nekih 15-20-ak programcica na njemu(facebook, angry birds itd...) niti jedna aplikacija mi ne zauzima vise od 50MB

On je meni sve sporiji i sporiji. Svako malo gasim aktivne aplikacije preko home buttona. imam neki program koji mi pokazuje koliko je memorije slobodno trenutno, i ta brojka mi se okrece od oko 20 do 60 MB. 

Mene zanima dali postoji neki program koj ce mi dodatno povecati memoriju, jer mi se zna desit da mi se gase aplikacije?dali mi je pametno staviti iOS 6.0 ? 

Uglavnom, do prije nekih pola godine, bio mi je puno puno brzi...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 3gs-užasno spor

Ako si ga kupio u Trgovini gdje prodavaju mobitele nezz šta je ali ako si uzeo od nekog s njuskala ili butige mnogo je lako da je lažnjak.{#}

Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone 3gs-užasno spor

Boze moj, nije laznjak, o cemu pricas?

Vidi se da covjek ipak kuzi osnove, nije laznjak

Nije pametno na iOS6 jer gubis untethered jailbreak (100%, ne postoji 8GB verzija s old bootromom)

Jesi li probao restart napravit? Tako da drzis tipu za izlaz iz aplikacija i zakljucavanja sve dok se ne pojavi

Apple logo (ignoriraj i slide to power off), ako ne restore na 5.1.1 je rjesenje, a za sto to koristis tocno jailbreak?

Pirastvo?

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Iphone 3gs-užasno spor

hvala na odgovoru, kupio sam ga preko njuskala, neznam po cemu bi skuzio dali je laznjak, bio je prije samo na T-mobile kartice, pa mi ga je frend jailbrejkal i otkljucal na sve mreze, i ja sve mogu normalno se regat na iTunes i sve to... neznam evo ponekad mi u poruke npr ulazi i po 2 sekunde(mislim naspram jednog sony ericssona T630 to je jako puno). dali je opcenito problem zbog poruka, kojih imam preko 2000 unutra, neznam, ali ponekad to sporost i rusenje aplikacija jako ispije živce, i najradije bi ga bacio u zid.

Jos bih nadodao da i nisam toliko primjecioa tu sporost i chrash dok nisam update-ao instalus i cydiu na vecu verziju....

12 godina
protjeran
Iphone 3gs-užasno spor

Kupi Android bilo koji, s najjeftinijim nemožeš fulat naspram trenutnog "mobitela". I problem s sporim smećem riješen.

Moj PC  
1 9 hvala 0
16 godina
Darjokooo123 kaže...

Ako si ga kupio u Trgovini gdje prodavaju mobitele nezz šta je ali ako si uzeo od nekog s njuskala ili butige mnogo je lako da je lažnjak.{#}

Lažnjak, a na njemu iOS, jel? Takvu priču već dugo nisam čuo...

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
12 godina
neaktivan

probaj sam par puta taj hard reset napravit i nemogu reci da je nesto bolja situacija.... Pa evo iskreno taj jailbrejk mi ne koristi stvarno puno, jer šta ce mi recimo PES2012 besplatno da ga skinem, kad mi je sporo i neigrivo(samo sam primjer dao....) Bitno mi ga je samo bilo otkljucat na sve mreže...

12 godina
neaktivan

neznam, taj jailbrejk mi uopce ne koristi puno, sad gledam vecina alpikacija koje koristim su zapravo besplatne s App stora... bitno mi je samo da je odkodiran za Vip mrežu.

ovaj koji mi je jailbrejako to mi nije zapravo frend, nego kolega s faksa koji mi je uzeo za to 100 kn, jailbrejk i unlock....s obzirom da mi taj jailbrejk ne koristi previse, dali ima koja dobra dusa iz okolice samobora ili zapodnog dijela Zagreba kod kojega bi ja došao s mobitelom, pa mi pokazao kako se makiva, tj da ga vratimo na tvornicke postavke i, upgradamo iOS i otkljucamo ga na mreže ? jel stvarnbo ne želim to sam radit, jer niti se razimijem u to, niti razumijem one pojmove tipa baseband niti nista..

Naravno,ako bi to pomoglo uopce, jel ne namjeravam se prebacivati na android, iOS je ipak meni prvi izbor...

13 godina
neaktivan
Iphone 3gs-užasno spor

Najbolje ti je da odeš u neki GSM MOBILE trgovinu pa da ti oni to vide jer možda ti neki mogu još gore neš napravit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pedjo999 kaže...

hvala na odgovoru, kupio sam ga preko njuskala, neznam po cemu bi skuzio dali je laznjak, bio je prije samo na T-mobile kartice, pa mi ga je frend jailbrejkal i otkljucal na sve mreze, i ja sve mogu normalno se regat na iTunes i sve to... neznam evo ponekad mi u poruke npr ulazi i po 2 sekunde(mislim naspram jednog sony ericssona T630 to je jako puno). dali je opcenito problem zbog poruka, kojih imam preko 2000 unutra, neznam, ali ponekad to sporost i rusenje aplikacija jako ispije živce, i najradije bi ga bacio u zid.

Jos bih nadodao da i nisam toliko primjecioa tu sporost i chrash dok nisam update-ao instalus i cydiu na vecu verziju....

mozda je tu problem? i koji ce ti k 2000 poruka u telefonu?

xfact
12 godina
neaktivan

neznam, nakupilo se, imam besplatne poruke u vipu, pa i ne pazim na kolicinu... izbrisat cu sve pa cemo vidjeti, makar sumnjam... rađe bi ja izbrisao ovo sve s njega, ko i komp kad formatiram :)

14 godina
pedjo999 kaže...

Bez obzira kolko poruka imaš, ako otvara 2 sekunde to je normalno i ne kužim kak ti može bit puno 2 sekunde???! No i ovo da imaš 2000 poruka bi bilo dobro bar prepoloviti ak ništ drugo...

Maurer
13 godina
neaktivan
Iphone 3gs-užasno spor

Napravi backup SHSH blobsa od 5.1 za svaki slucaj il kojeg vec imas,updejtaj na zadnji 6.xx i javi se ovom coviku
http://www.forum.hr/showthread.php?t=754410

PS: Ovo nije reklamiranje niti ista slicno! ovo je samo moje zapazanje sa drugog foruma koje prenosin ovdje u zelji da pomognen nekome ako je to stvarno free i istinito kako on kaze!

http://www.youtube.com/watch?v=w5RHYJrZAnk

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 3gs-užasno spor

Jel imas na njemu instaliranih kakvih programa iz Cydie??

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 3gs-užasno spor

pa i nemam nešto previše stvari skinuto s nje; ovaj lik kaj mi je otkljucavao mob mi je skinuo kolko se sjecam samo hackolous resources, instalous i jos mozda par stvari samo. Od kada sam otvorio ovu temu dosta samo guglao o aplikacijama, pa sam sam na svoju ruku skinuo sljedece: Speed intensifier, FakeClockUp, barell i tako par aplikacija koje su mi ajmo rec ubrzale malo to sve(maknuli su mi sve animacije skoro na mobu,pa mi u poruke recimo sad ulazi niti za poal sekunde valjda, i tako u bilo šta).... sad se samo nadam da to kaj sam ja skidao nije štetno za mobitel, uglavnom imam osjecaj da mi je sada brzina ko i na 4s od frenda....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
pedjo999 kaže...

s obzirom da mi taj jailbrejk ne koristi previse, dali ima koja dobra dusa iz okolice samobora ili zapadnog dijela Zagreba kod kojega bi ja došao s mobitelom, pa mi pokazao kako se makiva, tj da ga vratimo na tvornicke postavke i, upgradamo iOS i otkljucamo ga na mreže ? jel stvarnbo ne želim to sam radit, jer niti se razimijem u to, niti razumijem one pojmove tipa baseband niti nista..

i dalje stojim kod ovoga, pa ako ima ko neka se javi {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice