- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

ATJLučko htio sam te pitati,ali pise mi kada zelim poslati pvt :Dosegli ste dnevni limit slanja privatnih poruka. Pokušajte za 24 sata.
uspio sam skinuti applanet.thnx ;) barrcode je brutala =))
onda će sigurno izaći na torrentima ;)
ali mi smo ovdje svi jaako pošteni pa ćemo platiti

http://pastebin.com/9qZNPED0
Mod slobodno daj zutog za TP ;)

Pretpostavljam da je to taj koji je naveo atjlučko, ali nije rekao da podržava i vip. Sad sam instalirao, vidim da je to vjerojatno malo dorađena hrcallerid aplikacija. Napravio hrvatski telekom d.d. - moš mislit!
EDIT: Ne radi za pozive s VIP mreže, tako da mi je korisna kao i kora od krumpira
ne radi za vip?
pa kad me netko s vipa zove prikaže broj, i ak je broj registriran prikaže ime.
Ajde, probat ću još sa par kontakata prije nego ode u povijest...
Nadam se da si zadovoljan sa svojom pilom i s onim aplikacojama koje sam ti preporučio u mojem ranijem postu u ovoj temi (BTW, nala ze se na početku 64 stranice ako do sada nisi stigao zaviriti)!
Postoji li negdje skinuti pes ili nba za x10?
Postoji li negdje skinuti pes ili nba za x10?
PES 2011 da, ali gdje... traži po forumima, naći ćeš. Možda ima i na 4shared...
moja verzija je 2.2.1,
a kernel 2.6.32.21-g3d0aaff.
Dalj piše; htc-kernel@and18-2 #1
Wed Dec 1 17:09:51 CST 2010.
priznajem, meni to malo znači, veći broj, novija nadogradnja, Što mi možeš kazati o ovome što sam ti napisao, koliko to pomaže i drugima možda!?
O cemu ti pricas. Pitao si me koja je verzija softa na kojem ne radi onaj prog. TO sam ti napisao radi toga a ne da se hvalim ko ima veci broj ili sta vec.
applanet ne radi... kod vas?
i da, jeli tko isprobao aplikaciju MOVE 2 SD?
applanet ne radi... kod vas?
i da, jeli tko isprobao aplikaciju MOVE 2 SD?
Trenutna verzija je 2.7.8., valjda je možete naći na internetu nekako. P.S. ovako bi trebao izgledati 3.0 :).
I da, plaćati će se 1$ mjesečno.
http://s3.imgimg.de/uploads/Applanetv3mainpagefinal5aa47476png.png
Edit: googlajte "Applanet 2.7.8", i odmah vam izbaci link za ip-mart...
Kako i zašto, ima li netko odgovor na ovo pitanje??
Molim nekog od Administratora ili Moderatora da mi javi gdje je problem nastao?!
Reci koja aplikacija i što želiš?
Staviti direktni link s mobitela? Neki put to ne ide, i meni baca nedostupne stranice...
Zanima me za frenda jel ima kakav app za citanje tabova?
Nesto kao guitar pro na pc-u,ali nije potrebna mogucnost uredivanja tabova.
SMS backup+ sprema sve.
Jedini koji tvrdi da sprema samo one koje ti želiš je http://android.riteshsahu.com/apps/sms-backup-restore ali ne šalje ih automatski na gmail nego sprema na sd.
Doduše ima opciju unutar programa da šalje backup datoteku na mail.
Zanima me za frenda jel ima kakav app za citanje tabova?
Nesto kao guitar pro na pc-u,ali nije potrebna mogucnost uredivanja tabova.
ako oce nesto sta cita guitar pro filove nema,a ako oces nes da mu nade one normalne tabove pisane "tekstom"ima
a mislio sam bas na guitar pro tabove...
ako nema nis onda...
Zna li tko app putem kojeg mogu preko svog žičnog modema surfat na mobu? Ono da ga spojim putem usb na komp i onda da mogu surfati.
Koja je poenta?
Ti bi kao na Windows Mobile. Uštekaš usb kabel u komp i mob, napraviš sinkronizaciju i surfaš na mobu?
Mislim da nema na androidu toga. A kao što logic kaže nema ni smisla. Sjediš pored kompa pola metra udaljen, mob ti "svezan" žicom na njega a ti nabadaš po malenome ekranu.
Zna li tko app putem kojeg mogu preko svog žičnog modema surfat na mobu? Ono da ga spojim putem usb na komp i onda da mogu surfati.
Koji mobitel? Moj frend sa desireHD-om je samo uštekao mob i sam mu se spojio, nisam siguran, vjerojatno je imao instaliran HTC sync, morao bi ga pitati.
Koja je poenta?
Poanta ako možda nema kući wireless ili je kod nekoga tko ga nema, pa da ne troši na mobilni net. Moj frend nema wireless pa se tako preko kabela spoji, mada mu to onda služi samo za skidanje appova i sl. Surfanje nema smisla kada sjedi za kompom
To je poenta, nemam wi-fi pa nekako moram skidati appove, da se nemoram kačiti na susjedovu mrežu koju jedva lovim.