- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam, nigdje explicite ne piše Premium, ali ako se ta aplikacija mora platiti, onda ju još za sada ne možeš skidati u RH, jer Android Market ne prodaju kod nas.
Ispričavam se na off-topicu, ali imam jedno malo pitanje za koje mi je bezveze otvarati novu temu i ovdje se okuplja većina Android ekipe.
Čuo sam nešto da će izaći uskoro HTC-ovi uređaji temeljeni na višejezgrenim procesorima i da su ove S verzije Desirea, Wildfirea i Incrediblea tek mali dio cijele priče i namijenjeni samo kao ušminkane nove verzije istih uređaja (što po specifikacijama uglavnom i jesu) tek tako da ne ispadne da koriste stare uređaje kako bi zadovoljili manje zahtjevne segmente tržišta (s obzirom na nove višejezgrene procesore za mobitele). Ovo znači da bi uskoro trebali doći "pravi" Desire 2, Desire HD2 itd. s više jezgara i tome slično.
Ima li u ovom ikakve istine (vezano za skori dolazak još novih uređaja)?
Specifikacije su za HTC DHD2 totalno brutalne i nakon toga nisam siguro što dalje, gdje je mašti kraj!
t-com i vipnet: http://www.hrcallerid.com/
Nema ga na marketu, a nit ovaj QR kod ne radi...
http://hotfile.com/dl/91421555/eb5723c/HRCallerID.apk.html
Neznam u kojem je statusu, kao da je autor odustao od aplikacije. Ne radi na gingerbreadu (krši se) ali je super na froyi
BTW; gospodo, ovo što ste vi naveli je samo "Tko me zove" ali na engleskom, tako da vam uzalud trud svirači.
Jedina za sada apikacija koja nešto radi je upravo "Tko me zove" za android, ima i jedna za Iphone, ali to bi bilo offtopic.
EDIT; ako ne vjerujete, potražite na google, HR caller ID, kao projekt koji je dobio 1 nagradu na nekom natječaju, a na Android Marketu je "Tko me zove", imam ju instaliranu i već danas provjerenu i testiranu u praksi.
Što reći nego kako odlično funkcionira, Vrrrruće preporuke!!
P.S. kada instalirate; jedno UPOZORENJE, kaže vam u obavijesti da će vam na naplatu ići nek itroškovi, obzirom imam I150 tarifu, nisam preveč osobno u brigi, ali vi koji imate neke druge tarife ako vam ne paše pripoazite da si ne nabijete nepotrebne extra troškove!!
BTW; gospodo, ovo što ste vi naveli je samo "Tko me zove" ali na engleskom, tako da vam uzalud trud svirači.
Jedina za sada apikacija koja nešto radi je upravo "Tko me zove" za android, ima i jedna za Iphone, ali to bi bilo offtopic.
EDIT; ako ne vjerujete, potražite na google, HR caller ID, kao projekt koji je dobio 1 nagradu na nekom natječaju, a na Android Marketu je "Tko me zove", imam ju instaliranu i već danas provjerenu i testiranu u praksi.
Što reći nego kako odlično funkcionira, Vrrrruće preporuke!!
P.S. kada instalirate; jedno UPOZORENJE, kaže vam u obavijesti da će vam na naplatu ići nek itroškovi, obzirom imam I150 tarifu, nisam preveč osobno u brigi, ali vi koji imate neke druge tarife ako vam ne paše pripoazite da si ne nabijete nepotrebne extra troškove!!
Neznam za nagradu ali kad sam je koristio bila je na hrvatskom i pri pozivu ili sms-u (i primljenom i poslanom) je izbacila ime i adresu pretplatnika. Imala je i opciju ručnog traženja prema broju, kao i pregled poziva. Kako sad vrtim gingerbread na mobu ne koristim je jer pri primljenoj poruci/pozivu aplikacija izbacuje grešku, dok na froyi uredno radi. Kada ja pozivam ili šaljem sms onda je ok. Prikazuje brojeve iz t-com, t-mobile i vip mreže (ne i tele2). Jedino upozorenje je išlo da troši internet promet pri dohvaćanju podataka o pozivatelju, dakle 3g, što može uzrokovati dodatne troškove. Ako si na wifi-ju onda nema dodatnih troškova.
tko me zove nisam probao jer mi nije previše od koristi obzirom da podržava samo jednu mrežu
Dali je itko od vas koristio lookout?Konkretno me zanima dali je sigurno upisati svoj broj tako da mogu naci mob i slicno?
Po cemu znas da dobro radi?
Ja sam dao tamo broj i ono sto su trazili jer koliko vidim nije to neka tamo firma, nego su malo ozbiljniji...

Ja sam dao tamo broj i ono sto su trazili jer koliko vidim nije to neka tamo firma, nego su malo ozbiljniji...
Ovo sam i ja pitao pa me napadose ;)
Haha tako i moj frend sa desireom HD, stavio neki antivirus i kaže u jee ma super radi, pa ga isto to pitao pa je onda i mene napao xD. Izgleda svi dobe isti sindrom koji instaliraju te antiviruse pocnu napadati one koji im kažu da nema potrebe za tim
Haha tako i moj frend sa desireom HD, stavio neki antivirus i kaže u jee ma super radi, pa ga isto to pitao pa je onda i mene napao xD. Izgleda svi dobe isti sindrom koji instaliraju te antiviruse pocnu napadati one koji im kažu da nema potrebe za tim
evo ja sam stavio dr.web antivirus za koji sam dobio licencu na giveawayu, imam još jednu, ako netko želi
i malo sam testirao i radi, otkrio je 2 zaražene aplikacije (skinute sa applaneta), koje su stvarno bile zaražene (čitao komentare)
dakle, ima neke koristi od tih AV-a
Skinut 10-ak sumnjivuh aplikacija s Applaneta i vidjet sto ce reci...
A neki mogu i pronaci mobitel u slucaju gubitka, pa i to treba testirat... :)

Sada ste dali ideju Bugovcima o čemu da pišu u idućim brojevima u BUG-u, neka oni to malo istestiraju sve
Ovo sam i ja pitao pa me napadose ;)
ček malo, ak ja vas kaj shvaćam, onda odma idem na pivu i čevape :)
ko koga napada?
ah, onda da malo produljim svoj post :)
koristim lookout, ali isključio sam mu sve opcije osim skeniranja aplikacija.
dal dobro radi? svaku aplikaciju skenira nakon instaliranja i javi mi dal je sigurna, a sad dal je ili ne, ne znam.
a instalirao sma ga ne jer sam ga trebao nego mi se pojavio prvi na applanetu, i pisalo je da skenira aplikacije, pa sam ga stavio da ga isprobam.
a neki još uvijek čekaju nekoga da veli dal je isprobao dhd :)
Sada ste dali ideju Bugovcima o čemu da pišu u idućim brojevima u BUG-u, neka oni to malo istestiraju sve
ne, sad ste dali ideju Bugovcima da pišu kako su android korisnici prisiljeni koristiti antiviruse da im virusi ne sje*u mob.
e da, da ne pišem dupli post (opet )
meni ovaj tko me zove radi odlično.
https://market.android.com/details?id=hr.tmobile.tkomezove&feature=search_result
bilo da me zove netko iz fiksne t-com mreže, t-mobilea, vipa... uvijek prikaže broj i adresu, ako nemam u imeniku, a za mobilne brojeve prikazuje ako su registrirani.
Sad gledam na SPB.com i pise da jos nije dostupno za Android, a jucer sam preko Applaneta skinuo na Desire. Steta sto ne radi na Desireu jos, ali mislim da ce to srediti u dogledno vrijeme.
ne, sad ste dali ideju Bugovcima da pišu kako su android korisnici prisiljeni koristiti antiviruse da im virusi ne sje*u mob.
e da, da ne pišem dupli post (opet )
meni ovaj tko me zove radi odlično.
https://market.android.com/details?id=hr.tmobile.tkomezove&feature=search_result
bilo da me zove netko iz fiksne t-com mreže, t-mobilea, vipa... uvijek prikaže broj i adresu, ako nemam u imeniku, a za mobilne brojeve prikazuje ako su registrirani.
Pretpostavljam da je to taj koji je naveo atjlučko, ali nije rekao da podržava i vip. Sad sam instalirao, vidim da je to vjerojatno malo dorađena hrcallerid aplikacija. Napravio hrvatski telekom d.d. - moš mislit!
EDIT: Ne radi za pozive s VIP mreže, tako da mi je korisna kao i kora od krumpira
Koliko se sjećam taj spb je u closed beti fazi razvoja. Ja sam se još prije bio prijavio za beta testiranje pa nisu ništa od tada javili, a ova testna verzija koja ne applanetu tko zna za koji model rađena, jer ako taj spb radi na nokiji c6 koja ima puno slabiji procesor od desire-a onda valjda i na desire-u treba raditi, samo treba sačekati da izbace...
@nsoul, napadali su nas korisnici tih antivirus programa
Pretpostavljam da je to taj koji je naveo atjlučko, ali nije rekao da podržava i vip. Sad sam instalirao, vidim da je to vjerojatno malo dorađena hrcallerid aplikacija. Napravio hrvatski telekom d.d. - moš mislit!
EDIT: Ne radi za pozive s VIP mreže, tako da mi je korisna kao i kora od krumpira
ne radi za vip?
pa kad me netko s vipa zove prikaže broj, i ak je broj registriran prikaže ime.
Koliko se sjećam taj spb je u closed beti fazi razvoja. Ja sam se još prije bio prijavio za beta testiranje pa nisu ništa od tada javili, a ova testna verzija koja ne applanetu tko zna za koji model rađena, jer ako taj spb radi na nokiji c6 koja ima puno slabiji procesor od desire-a onda valjda i na desire-u treba raditi, samo treba sačekati da izbace...
@nsoul, napadali su nas korisnici tih antivirus programa
aha, dobro nisam vidio napade ali ajd, ako ste vi vidjeli, i ja sam :P
Svatko ima svoje misljenje o potrebi za antivirusnim programom.Mene samo zanima dali je sigurno da tamo gdje trazi dam broj svog telefona.Najvise me zanima ta opcija ako se mob izgubi da ga preko toga nadem.

I kako funkcionira??

BTW, koji je kod tebe razred, kod mene je 2.2.1 a kod tebe?? Da nije tu kumst, ako je probat ću ga ja skinut pa da usporedimo stanje stvari i mišljenja?!
Što kažeš?
gdje mogu skinuti applanet?? na marketu mi ga nema...
gdje mogu skinuti applanet?? na marketu mi ga nema...
pa normalno da ga nema na marketu :)
applanet.net