kakva televizija imas milijun appova za gledanje prek neta,a ako mislis prek onih odsiljaca il kaj su vec onda ti mobitel mora imat podrsku za to a i ako ima ima za anolognu televiziju a kolko znam kod nas nema vise analognog signala...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zna li mozda netko moze li se gledati televizija
na mobitelu?Hvala
Isprobaj aplikaciju sa marketa: 24 sata
Koja navigacija?
Da radi i "offline", i da ima karte za srednju i JI Europu...
odi na warez bb i u pretragu upisi navigon
moras se registrirati...
kaj mobilism više ne dela?
Ne razumijem neke stvari.
Kako ja sad da koristim PowerAMP ako nemogu kupovati iz hrvatske na android marketu, kad cemo moci?
gdje ste vi skinuli full verzije onda?
Mislim da bi tu mogao kupit iako si iz hr?
kaj mobilism više ne dela?
ma vec mjesec dana svaki tjedan najavljuju povratak pa nista...i ja sam ko bez jedne ruke od kad ih nema :)) druge stranice ne mogu se ni pribliziti njima...ipmart je dobra zamjena, pa pogledaj tamo..
task killer sve gasi
Je li ti ikad prijavilo da nema rama? Je li ti ikad prijavilo bilo kakav problem u vezi rama? Ne bi ni znao koliko ga imas da ne gledas. Android gasi sam aplikacije kad mu zatreba rama tako da ne treba da se opterecujes time. Nije to windows.
Zna li mozda netko moze li se gledati televizija
na mobitelu?Hvala
Isprobaj aplikaciju sa marketa: 24 sata
novine, horvat andro
Izvor: mob.hr
Kao što znate, Google je nedavno predstavio operativni sustav Android 2.3, kodnog naziva Gingerbread. Jedan od zapaženijih detalja Gingerbreada je prilično izmijenjena virtualna tipkovnica. Gingerbread tipkovnica, osim što je vizualno promijenjena, donosi i određena poboljšanja u funkcionalnosti, poput preciznijeg selektiranja teksta, boljeg kompletiranja riječi i pojednostavljenog tipkanja brojki i simbola.Ono što je najvažnije, za ovu operaciju nije potrebno da je uređaj rootan. Potrebno je skinuti instalacijske (.apk) datoteke Gingerbread tipkovnice, kopirati ih na memorisku karticu i instalirati na samom uređaju. Resetirajte uređaj, u postavkama (Locale and text) odaberite Gingerbread tipkovnicu i to je to.Moguća instalacija na andriod 2.1 i 2.2.
Više: kako instalirati gingerbread tipkovnicu na eclair i-froyo/
Izvor: mob.hr
Kao što znate, Google je nedavno predstavio operativni sustav Android 2.3, kodnog naziva Gingerbread. Jedan od zapaženijih detalja Gingerbreada je prilično izmijenjena virtualna tipkovnica. Gingerbread tipkovnica, osim što je vizualno promijenjena, donosi i određena poboljšanja u funkcionalnosti, poput preciznijeg selektiranja teksta, boljeg kompletiranja riječi i pojednostavljenog tipkanja brojki i simbola.Ono što je najvažnije, za ovu operaciju nije potrebno da je uređaj rootan. Potrebno je skinuti instalacijske (.apk) datoteke Gingerbread tipkovnice, kopirati ih na memorisku karticu i instalirati na samom uređaju. Resetirajte uređaj, u postavkama (Locale and text) odaberite Gingerbread tipkovnicu i to je to.Moguća instalacija na andriod 2.1 i 2.2.
Više: kako instalirati gingerbread tipkovnicu na eclair i-froyo/
Link ti nije dobar. Neki drugi?
Ja sam upravo instalirao Gingerbread tipkovnicu (.apk) na svoj Desire i odabrao sam u opcijama da ću nju koristiti, odabrao jezik hrvatski, no ništa se nije promijenilo.
Izgled tipkovnice je isti, isto pisanje i sve.
Prvo sam instalirao, ugasio i ponovno uključio mobitel no opet isto?
ej ljudi, treba mi program na HTC-u koji moze na neki nacin grupirat programe u izborniku da nije sve razbacano
i neki koji moze ugasit one male reklame na dnu u programima
thx
ej ljudi, treba mi program na HTC-u koji moze na neki nacin grupirat programe u izborniku da nije sve razbacano
thx
Ne znam za grupiranje programa, ali za micanje reklama iz programa koristi AdFree - besplatna aplikacija u Marketu.
Ja koristim go launcher, koji ti ima app launcher kao onaj od iphona, znači horizontalno listanje aplikacija po stranama, a aplikacije možeš na isti način grupirati u foldere. Meni odlično rješeno i na desire-u lijepo radi.
Upravo ga testiram i zakomplikovali su stavljanje shortcut-a za aplikacije na homescreen.
Da malo je blesavo, ali to ne radim svaki čas pa mi nije problem, imam svega 8 shortcutovima na screenovima, ostalo je po folderima i slično.
A super je što i unutar app launchera možeš mjenjati ikone na koju poziciju želiš. I možete imati maximalno do 30 homescreenova hehe, ludnica
A ja se mucim da tri popunim ;)
Lakse mi imati 5 foldera i u njima razvrstano sve nego po screenovima ;)
Al bas su blesavo rijesili ovo sa shortcutovima mada sam se snasao. Napravio sam folder i sve u njge strpao, stavio ga na HS i iz njgea vadim shortcutove kao na ADW-u. A mogli su to isto tako rijesiti.
thx
Ne znam za grupiranje programa, ali za micanje reklama iz programa koristi AdFree - besplatna aplikacija u Marketu.
Hmm jel to ovo ? http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/adfree-android_dwa.html
Probajte igru Tank Hero
Besplatna je ;)

Ne gase se i ne zauzimaju RAM na način da bi te to trebalo brinuti. Android to handla sam i da sad ne ulazim u detalje nek ti bude dovoljno to što ako nema opcije za exit onda je valjda netko to tako učinio s razlogom, a ne zato da bi svak ko ovaj tren padne s kruške imao što za pitati ;). Bez uvrede ali postaviti takvo pitanje ne daje puno opcija za usporedbu osim pada s kruške
Postoje apovi koji se daju ugasiti ako je to izričito potrebno zbog načina na koji app funkcionira, npr TweetDeck ili Skype (kod Skypea nemaš klasični exit nego napraviš sign Off tj. odlogiraš se...) ali za veliku većinu za to nema potrebe,
Vezano uz tvoje pitanje prije, ako baš želiš imati legalnu verziju aplikacije koja se inače plaća Market sustav se da i prevariti appom koji se zove Market Enabler, ali funkcionira isključivo ako imaš root-an uređaj. Postoje i alternativni marketi koji nemaju ograničenja s obzirom na zemlju iz koje dolaziš, npr. SlideME, Yamm, AndAppStore ili LEaf OpenMarket (Google: alternative android market ili slično za pretragu).
Eto opcija ko u priči, a za gašenje appova ne brini :).
Probajte igru Tank Hero
Besplatna je ;)
Odlična igra, još kada bi multitouch radio kako spada bilo bi ju super igrati...ovako brzo postane frustrirajuća pa ju ugasim(tamo na 20 levelu)
Ja sam upravo instalirao Gingerbread tipkovnicu (.apk) na svoj Desire i odabrao sam u opcijama da ću nju koristiti, odabrao jezik hrvatski, no ništa se nije promijenilo.
Izgled tipkovnice je isti, isto pisanje i sve.
Prvo sam instalirao, ugasio i ponovno uključio mobitel no opet isto?
*shameless bump*
Probajte igru Tank Hero
Besplatna je ;)
Odlična igra, još kada bi multitouch radio kako spada bilo bi ju super igrati...ovako brzo postane frustrirajuća pa ju ugasim(tamo na 20 levelu)
Da... i nije jedina igra koja ne radi kako je zamisljeno (zbog tog toucha - koji nije pravi multitouch)... Npr. one Gameloftove pucacine je jako tesko igrat...
Ali, dobit cu sada DHD na Nagradnoj igri, pa cu igrat kako "bog zapovida"

Ma ćeš vraga dobiti
Ali nije samo touch uglavnom u tim 3d pucačinama zna još u napetijim situacijama i trzat pa je još gore...
Probaj ovog Apps Organizer