great thing for yaoll who loves to write to ya mates in english...
Android borbeni komplet
- poruka: 11.980
- |
- čitano: 2.658.854
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam dali ste vec procitali al evo copy/paste sa Tportala
Novi rekord je postavljen na mobilnom telefonu Samsung Galaxy S. Radi se o pametnom telefonu baziranom na Android operativnom sustavu koji podržava SWYPE tehnologiju. Vjerujemo da je upravo ta tehnologija omogućila Melissi da postavi novi svjetski rekord u brzini pisanja SMS poruka.
SWYPE je tehnologija koja omogućava korisniku pisanje riječi bez podizanja prsta sa tipkovnice. Sva slova unutar riječi se pišu klizanjem prsta po tipkovnici od prvog slova do zadnjeg. Evidentno je da tehnologija odlično radi čim je Melissa gore navedenu rečenicu napisala u tako kratkom vremenu.
Kako nas google developeri nisu obradovali equalizerom,imate astro player beta player s equalizerom.

kad swype dodje sa opcijom prepoznavanja hrvatskog jezika, onda ce se isplatiti ga ovdje koristiti, u medjuvremenu morate swypati na engleskom inace nece prepoznavati rijeci koje hocete swypati po ekranu.
pa ima hrvatski...
Je li iko probao adfree. Mijenja host file i sprecava trosenje gprs-a od strane reklama u free programima.
Je li iko probao adfree. Mijenja host file i sprecava trosenje gprs-a od strane reklama u free programima.
Jel mi možeš pojasniti kako se te reklame pojavljuju u aplikaciji? I može li se staviti zabrana programu da pristupi internetu?
Jel izašla kakva nova aplikacija vrijedna instaliranja?Može li mi netko preporučiti neki program za Navigaciju osim Google Maps,mogu li se na Htc Tattoo stavljati teme?I je li netko isprobao psx4droid koji sam spomenuo u prijašnjim postovima,kako vam rade igre na mobu?
Ima aplikacija koja se zove droidwall ali nisam se nesto baktao sa njom. To je kao firewall. A ova mijenja host file i preusmjerava zahtjeve za netom na localhost. Reklame ti po pokretanju aplikacije kontaktiraju server i skidaju reklame.
Evo ti 2 programa koja ti disablaju spajenje na net
2. APNdroid
Pazljivo procitaj upute
Hah to je i moja metoda kada sam na mobile internetu, koristim ga samo kad mi treba inače ga odmah gasim da mi reklame ne vuču promet bezveze. A to što kaže logic da ima program koji se gasi mislim da je to radi, ali samo na rootanim mobovima, jer oni imaju ovlasti da pristupe takvim stvarima i to modificiraju.
I je li netko isprobao psx4droid koji sam spomenuo u prijašnjim postovima,kako vam rade igre na mobu?
Imam ga ja na x10. Zakon stvar. Od četiri igre koje sam probao, Ace combat 2 mi radi savršeno dok u FF9 malo zvuk šteka. Front mission 3 nažalost ne radi. GT2 radi al je upravljanje malo preosjetljivo.
gdje ima za skinuti te igre za taj psx4droid? Baš bi htio vidjeti taj ace combat kako radi na desireu
Pa to su igre za playstation 1. Ja sam svoje igre izvuko iz prašine i njih stavio na mob. Samo napraviš image CDa i staviš ga u mobitel. A za skinuti imašovdje. Naravno smiješ skidati samo one koje imaš original kod kuće
E i program Ice Tea dobro dođe. Komprimira image igre i do 50% pa se uštedi mjesta na kartici
Jel izašla kakva nova aplikacija vrijedna instaliranja?Može li mi netko preporučiti neki program za Navigaciju osim Google Maps,mogu li se na Htc Tattoo stavljati teme?I je li netko isprobao psx4droid koji sam spomenuo u prijašnjim postovima,kako vam rade igre na mobu?
Motonav je izvrsna navigacija. Precizna sa vrlo preglednim i jasnim informacijama.
slazem se za motonav. turn by turn takoreci, sa glasom od natase :)
precizan, tocno me smjesta po cesti u svakom trenutku. samo mozda mali update ne bi skodio. mozda ga se treba tweakati, jer ne zelim da kad kazem "pokazi stvari od interesa u mojo blizini" (zadar) da mi vec drugi i treci i cetvrti rezultat su krapina, zagreb i osijek.
trebam se jos igrati s tim da vidim ako grijesim negdje
EDIT: e ako swype ima hrvatski onda mozemo razgovarati :P koristio sam ga prije negdje mjesec dana i nije ima cro lang opciju.
Da li neko moze da mi detaljno objasni kako se ubacuje tastatura od HTC na xperiju 10? Citam dosta o tome na stranim forumima, ali mi bas nije jasno.Unapred hvala.
Pa instaliraš isto ko i bilo koju drugu aplikaciju. Što te točno muči?

Meni je kombinacija apps organiser + dock launchera pro puno bolja kombinacija a usput jako malo prostora uzima. Jes da nije ovako grafički predivno ali zato na jednom mjestu imam sve programe sortirane po grupama.
Sry,nešto sam krivo pročitao.Sad ću editirati..
zeznuto je igrati se na x10 preko psx4droid-a,u nedostatku multitoucha samo voznje igram
Aplikacije za rootanje. Mislim da jednostavnije od ovog ne može. Isprobano na x10 i radi savršeno.
A nakon što rootate mob evo i 10 najboljih aplikacija za koje treba root.
Ne radi na Desireu. Ako jednog dana proradi ovdje ćete to saznati: