Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.658.851
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Android borbeni komplet

great thing for yaoll who loves to write to ya mates in english...

16 godina
Android borbeni komplet
Znam da je bilo puno govora o navigaciji pa me zanima koju preporucujete (offline)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
perkoxcar kaže...
Znam da je bilo puno govora o navigaciji pa me zanima koju preporucujete (offline)

Evo ti link na drugi forum

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
16 godina
Android borbeni komplet
Ne radi link. Moze netko ostavit nes konkretno posto sam na mobu a megabajti idu pa nemam vremena za trazajje po tegumama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guinessov rekord u brzini pisanja SMS poruke

Neznam dali ste vec procitali al evo copy/paste sa Tportala

Novi rekord je postavljen na mobilnom telefonu Samsung Galaxy S. Radi se o pametnom telefonu baziranom na Android operativnom sustavu koji podržava SWYPE tehnologiju. Vjerujemo da je upravo ta tehnologija omogućila Melissi da postavi novi svjetski rekord u brzini pisanja SMS poruka.
SWYPE je tehnologija koja omogućava korisniku pisanje riječi bez podizanja prsta sa tipkovnice. Sva slova unutar riječi se pišu klizanjem prsta po tipkovnici od prvog slova do zadnjeg. Evidentno je da tehnologija odlično radi čim je Melissa gore navedenu rečenicu napisala u tako kratkom vremenu.

SWYPE

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 15:30 (djigibao).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Kako nas google developeri nisu obradovali equalizerom,imate astro player beta player s equalizerom.

get doooooown !!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

kad swype dodje sa opcijom prepoznavanja hrvatskog jezika, onda ce se isplatiti ga ovdje koristiti, u medjuvremenu morate swypati na engleskom inace nece prepoznavati rijeci koje hocete swypati po ekranu.

16 godina

pa ima hrvatski...

17 godina
neaktivan

Je li iko probao adfree. Mijenja host file i sprecava trosenje gprs-a od strane reklama u free programima.

:)
17 godina
logic kaže...

Je li iko probao adfree. Mijenja host file i sprecava trosenje gprs-a od strane reklama u free programima.

Jel mi možeš pojasniti kako se te reklame pojavljuju u aplikaciji? I može li se staviti zabrana programu da pristupi internetu?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Jel izašla kakva nova aplikacija vrijedna instaliranja?Može li mi netko preporučiti neki program za Navigaciju osim Google Maps,mogu li se na Htc Tattoo stavljati teme?I je li netko isprobao psx4droid koji sam spomenuo u prijašnjim postovima,kako vam rade igre na mobu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima aplikacija koja se zove droidwall ali nisam se nesto baktao sa njom. To je kao firewall. A ova mijenja host file i preusmjerava zahtjeve za netom na localhost. Reklame ti po pokretanju aplikacije kontaktiraju server i skidaju reklame.

17 godina
crystal6 kaže...
 I može li se staviti zabrana programu da pristupi internetu?

Evo ti 2 programa koja ti disablaju spajenje na net

1. Quick Settings 

2. APNdroid

Pazljivo procitaj upute Belji se 

16 godina
djigibao kaže...

Evo ti 2 programa koja ti disablaju spajenje na net

1. Quick Settings 

2. APNdroid

Pazljivo procitaj upute Belji se 

Hah to je i moja metoda kada sam na mobile internetu, koristim ga samo kad mi treba inače ga odmah gasim da mi reklame ne vuču promet bezveze. A to što kaže logic da ima program koji se gasi mislim da je to radi, ali samo na rootanim mobovima, jer oni imaju ovlasti da pristupe takvim stvarima i to modificiraju.

Stoja
16 godina
zgsolja kaže...

I je li netko isprobao psx4droid koji sam spomenuo u prijašnjim postovima,kako vam rade igre na mobu?

Imam ga ja na x10. Zakon stvar. Od četiri igre koje sam probao, Ace combat 2 mi radi savršeno dok u FF9 malo zvuk šteka. Front mission 3 nažalost ne radi. GT2 radi al je upravljanje malo preosjetljivo.

16 godina
Android borbeni komplet

gdje ima za skinuti te igre za taj psx4droid? Baš bi htio vidjeti taj ace combat kako radi na desireuSmijeh

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa to su igre za playstation 1. Ja sam svoje igre izvuko iz prašine i njih stavio na mob. Samo napraviš image CDa i staviš ga u mobitel. A za skinuti imašovdje. Naravno smiješ skidati samo one koje imaš original kod kuće Smijeh

E i program Ice Tea dobro dođe. Komprimira image igre i do 50% pa se uštedi mjesta na kartici

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 16:53 (dejo6).
17 godina
neaktivan
zgsolja kaže...

Jel izašla kakva nova aplikacija vrijedna instaliranja?Može li mi netko preporučiti neki program za Navigaciju osim Google Maps,mogu li se na Htc Tattoo stavljati teme?I je li netko isprobao psx4droid koji sam spomenuo u prijašnjim postovima,kako vam rade igre na mobu?

Motonav je izvrsna navigacija. Precizna sa vrlo preglednim i jasnim informacijama.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
15 godina

slazem se za motonav. turn by turn takoreci, sa glasom od natase :)

precizan, tocno me smjesta po cesti u svakom trenutku. samo mozda mali update ne bi skodio. mozda ga se treba tweakati, jer ne zelim da kad kazem "pokazi stvari od interesa u mojo blizini" (zadar) da mi vec drugi i treci i cetvrti rezultat su krapina, zagreb i osijek.

trebam se jos igrati s tim da vidim ako grijesim negdje

EDIT: e ako swype ima hrvatski onda mozemo razgovarati :P koristio sam ga prije negdje mjesec dana i nije ima cro lang opciju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 20:27 (LIX).
17 godina

Evo odlicne aplikacije. UltimateFavesPRO . Free je. Ne znam da li ima na marketu. Da ne pricam, evo o cemu se radi

http://stondenstik.com/index.php
14 godina
neaktivan
HTC tastatura na XPERIA 10?

Da li neko moze da mi detaljno objasni kako se ubacuje tastatura od HTC na xperiju 10? Citam dosta o tome na stranim forumima, ali mi bas nije jasno.Unapred hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: HTC tastatura na XPERIA 10?

Pa instaliraš isto ko i bilo koju drugu aplikaciju. Što te točno muči?

15 godina
protjeran
DOPE kaže...

Evo odlicne aplikacije. UltimateFavesPRO . Free je. Ne znam da li ima na marketu. Da ne pricam, evo o cemu se radi

Danas ću isprobati ovu aplikaciju pa ću javiti dojmove Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 13:22 (zgsolja).
17 godina
neaktivan
Na. 1.6. uredno radi. Otkud ti to za 2.1?
16 godina
Android borbeni komplet

Meni je kombinacija apps organiser + dock launchera pro puno bolja kombinacija a usput jako malo prostora uzima. Jes da nije ovako grafički predivno ali zato na jednom mjestu imam sve programe sortirane po grupama.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
logic kaže...
Na. 1.6. uredno radi. Otkud ti to za 2.1?

Sry,nešto sam krivo pročitao.Sad ću editirati..

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

zeznuto je igrati se na x10 preko psx4droid-a,u nedostatku multitoucha samo voznje igram

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Aplikacije za rootanje. Mislim da jednostavnije od ovog ne može. Isprobano na x10 i radi savršeno.

A nakon što rootate mob evo i 10 najboljih aplikacija za koje treba root.

Ne radi na Desireu. Ako jednog dana proradi ovdje ćete to saznati:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=747598

16 godina
Android borbeni komplet
Moj PC  
5 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
WidgetLocker Lockscreen v1.2.2 je li moguce instalirati na donut?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice