[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 595.782
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav ekipa treba preporuku koji da stavim na svoj LG GT540 znači mora biti na Hrv,mora biti brz i da sve radi. 

Trenunto imam 2.3.7, Mod version: CyanogenMod-7.2.0 dali ima šta novije od toga a da je dobro i da ima gore navedno? 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS
ERROR1911 kaže...

Pozdrav ekipa treba preporuku koji da stavim na svoj LG GT540 znači mora biti na Hrv,mora biti brz i da sve radi. 

Trenunto imam 2.3.7, Mod version: CyanogenMod-7.2.0 dali ima šta novije od toga a da je dobro i da ima gore navedno? 

Stavi zoe 2.0

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
13 godina
neaktivan
Re: FASTBOOT & RECOVERY na LG GT540:
tomo104 kaže...

Pratim TuT Najbržeg i kad dođem do koraka 10. držim tipke i pojavi se crni ekran s osvjetljenjem (valjda znate što mislim) i dalje nikud, niti tipke ne reagiraju. Izvadio sam bateriju i upalio ga i digne se android, ali nikako da uspijem 10. korak napraviti. Help?

Ponovo ulazis u fastboot. pusti da se podigne sistem, pa onda istovremeno pritisnis search, home i volume up, drzi par sekundi i potvrdi za factory reset ili idi na Podesavanje-Privatnost-Vracanje fabrickih podataka.

12 godina
neaktivan
Re: FASTBOOT & RECOVERY na LG GT540:
dejan73.vr kaže...
tomo104 kaže...

Pratim TuT Najbržeg i kad dođem do koraka 10. držim tipke i pojavi se crni ekran s osvjetljenjem (valjda znate što mislim) i dalje nikud, niti tipke ne reagiraju. Izvadio sam bateriju i upalio ga i digne se android, ali nikako da uspijem 10. korak napraviti. Help?

Ponovo ulazis u fastboot. pusti da se podigne sistem, pa onda istovremeno pritisnis search, home i volume up, drzi par sekundi i potvrdi za factory reset ili idi na Podesavanje-Privatnost-Vracanje fabrickih podataka.

Hvala, uspio sam stavit drugi ROM :D

14 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Stavi miroslavov sdsl v3, Zoe je ustvari sdsl v3 sa gomilom skripti i twikova.

14 godina
neaktivan

IceCreamSwift - Cyanogen Mod 9.1 - 1.0 Final by miroslav_mm

Updates CM (CM9.1);
Updates kernel;
Rework MMC driver;
New Schulders & Guvers
Rework sound driver;
Fix panorama in camera;
Fix camcorder; (now record video reading in Gallery)
Updates system aps;
181mb RAM;
2D accelerate copybite (port from CM7)
other little updates...

For recovery:
http://depositfiles.com/files/89iswi79a

Size of System part - min. 190mb

3 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
bataya kaže...

IceCreamSwift - Cyanogen Mod 9.1 - 1.0 Final by miroslav_mm

Updates CM (CM9.1);
Updates kernel;
Rework MMC driver;
New Schulders & Guvers
Rework sound driver;
Fix panorama in camera;
Fix camcorder; (now record video reading in Gallery)
Updates system aps;
181mb RAM;
2D accelerate copybite (port from CM7)
other little updates...

For recovery:
http://depositfiles.com/files/89iswi79a

Size of System part - min. 190mb

Upravo instaliram, da vidimo kako sljaka.

12 godina
neaktivan
dejan73.vr kaže...

Upravo instaliramo, da vidimo kako sljaka.

There , I fixed it for you {#}

14 godina
Vegeta kaže...

Najbrzi, kakvo ti je stanje sa imenikom na 4.0.4 verziji, nikako da pronadem kontakte sa SIM-a i kopiram ih u imenik od moba?

Evo i slika overclocka.

EDIT: Najbrzi, evo ti rjesenje za USB na ICS 4.0.4 "Attention! If you do not see Windows MTP USB driver, remove from folder Windows/inf/ files wpdmtp.inf and wpdmtp.PNF"

Rjesenje za novi ICS 4.0.4 od sinoc, ukoliko vam ne radi USB storage.

iclock2much
14 godina

HQ video na Youtubeu mi je uglavnom laggy na ovom 4.0.4, CPU na 800MHZ.

Ima li rjesenja?

iclock2much

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

HQ video na Youtubeu mi je uglavnom laggy na ovom 4.0.4, CPU na 800MHZ.

Ima li rjesenja?

Ne. Naglašeno je da je yt hq bugovit.

14 godina

Znaci nije do toga da bi CPU i iGPU combo mogao biti preslab?

iclock2much

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Znaci nije do toga da bi CPU i iGPU combo mogao biti preslab?

Jednostavno kod u toj verziji androida se "svađa" sa youtube hq produkcijom.. odnosno nije potpun pa koči..

to je njihov nemar, ništa drugo.. mobitel bez problema sa 600mhz vrti hq ;)

13 godina
neaktivan

Probao sam i ja IceCreamSwift - Cyanogen Mod 9.1 - 1.0 Final by miroslav_mm, ne radi laoše, samo sam zaboravio staviti Size of System part - min. 190mb, bemu, jel nju stavljam preko CMD-a i teko onda wipe svega i tek tada stavljam rom?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hvala najbrži

0 0 hvala 0
12 godina
Motican kaže...

Hvala najbrži

bilo bi lijepo da i nama kazes sta ti je rekao :D

12 godina
Motican kaže...

Probao sam i ja IceCreamSwift - Cyanogen Mod 9.1 - 1.0 Final by miroslav_mm, ne radi laoše, samo sam zaboravio staviti Size of System part - min. 190mb, bemu, jel nju stavljam preko CMD-a i teko onda wipe svega i tek tada stavljam rom?

Inace kakav je ovaj ICS? je li laga puno? prijasnji su toliko lagali da nisi moga normalno mob koristit... recimo s particijom od 250mb da se mogu svi instalirat i isprobavat?

14 godina

Ne laga, radi odlicno, imas moje tople preporuke.

iclock2much

1 0 hvala 0
14 godina

Imam problema sa ovim mobitelom, stavio sam nadogradnju sa 1.6 na 2.1 prema uputama iz ovog posta, sada je zapeo na 65% i stoji tako već 35-40 minuta. Na mobitelu piše "EMERGENCY MODE"

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Šta mi je rekao? Samo potvrdio ono što sam post prije zahvale pitao.

Inače ovaj novi ICS je odličan, kako nisam imao particiju od 190, stavio sam od 210 i super radi.

Na koliko držite CPU?
14 godina
Motican kaže...
Šta mi je rekao? Samo potvrdio ono što sam post prije zahvale pitao.

Inače ovaj novi ICS je odličan, kako nisam imao particiju od 190, stavio sam od 210 i super radi.

Na koliko držite CPU?

ICS je zakon, CPU clockan 320-800 smartassV2 :)

iclock2much
14 godina

Ukljucite opciju pod opcijama za razvojne programere, zove se uklanjanje aktivnosti i dosta ubrza ICS.

iclock2much

0 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Ukljucite opciju pod opcijama za razvojne programere, zove se uklanjanje aktivnosti i dosta ubrza ICS.

Sve je to divno, krasno, ali DEFINITIVNO na ICS se više ne vraćam.. to je overload za nas fon, ma kako on ispeglan bio..

stavit cu Toxygenv03 {#}

13 godina
neaktivan

Ljudi ovaj zoe rom je fantastican sigurno jedan od najboljih GB ako ne i najbolji posle njega je odma oxygen (toxygen) koji je dosta brzi ali malo vise bugova ima meni nije camera snimat mogla na njemu odmah fc... ali zoe me odusevio posebno zbog baterije koja moze biti 3 dana uvek ma kako ga koristio.... moja preporuka svakome....

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hajde, ako može neko od korisnika ZOE da napiše da li ima problem o kojem sam čitao na XDA, a odnosi se na to da tel. neće da se probudi ako se ne koristi neko vreme, pa mora da mu se vadi baterija da bi ga ponovo upalio. Sve čekam da izađe 2.5 ZOE, a zbog nestrpljenja bih ubacio i 2.0. Unapred zahvalan!!!

1 0 hvala 0
12 godina

@dekiva ja takvih problema nisam imao.. sto znaci da se ne koristi neko vrijeme? preko noci mi je konstantno upaljen i ujutro radi ko puska... nikakvih problema, slobodno ga stavi...

12 godina
neaktivan

Imam problem sa Oxygenom. Svaki put kad stisnem home tipku mi se pojavi ovo: http://www.zaslike.com/files/si6dvucmgsats4w6ktc.png 

Kako se rjesiti toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
tomo104 kaže...

Imam problem sa Oxygenom. Svaki put kad stisnem home tipku mi se pojavi ovo: http://www.zaslike.com/files/si6dvucmgsats4w6ktc.png 

Kako se rjesiti toga?

To je 'Oxygenov bug od pamtivjeka. {#}

12 godina
neaktivan

ovaj rom je stvarno najbrzi od svih i stvarno mi se sviđa al imam jedan problem, kad mi je baterija full puna i kad imam taj rom mi bateriju iscrpi za 1 sat , pomoc ?

12 godina
neaktivan
Prilika kaže...
zoharbizo kaže...

Oxygen Final mi je dosadio, na koji da sada prijedem?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1855050

Jedini rom koji je spasio moj mobitel da ne ode u smece.. rom je kojih 95% ispravan po meni..
Uradi full wipe, pa stavi taj rom.

Izaci ce i update doticnog roma, pa ako imas wifi konekciju samo provjeris na mobu da li je izasla, skines novi i to je to, mada me je ovaj rom IZNENADIO, bolji je od bilo kojeg do sad. Samo je bitan FULL WIPE, i ne raditi restore svakojakog smeca koje ste bekapovali,

jer ce to ugusiti doticni rom. Preporuka. {#}

ovaj rom je stvarno najbrzi i sviđa mi se al imam jedan problem , kada mi je baterija full puna taj rom mi iscrpi bateriju za 1 sat 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice