Sad ga ja stavljam, pa javim.....
[Tutorial] LG GT540 GB & ICS
- poruka: 2.312
- |
- čitano: 603.259
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je l probao neko ovaj najnoviji ICS? Ima li nekih mana?
Budem sada stavio. Pomažem kolegi iz BIH, pomogao mu oko svega, sada on instalira SDSL 1.1
Je l probao neko ovaj najnoviji ICS? Ima li nekih mana?
Budem sada stavio. Pomažem kolegi iz BIH, pomogao mu oko svega, sada on instalira SDSL 1.1
preko tw?
Ne razumem šta će mu 1.1 pored odličnog 2.1
Imam problema s 2.1, a s 1.1 nikad imao.
preko tw?
TW + Skype da se mogu derati na njega
Imam problema s 2.1, a s 1.1 nikad imao.
preko tw?
TW + Skype da se mogu derati na njega
Hehe, i na mene si se derao
Ne znam, ja koristim 2.1. Posle instalacije se instalira posebno kernel 2.6.35 i wpa_supplicant_0.6. Telefon radi bez ijednog jedinog problema već duže vreme.
NAJBRŽI opet javlja problem sa wifi autentifikacijom, na 2.3.7 NIJE.
I, šta sad?
Stavio sam tu novu verziju koju si i postovao.
Nemerem na sto strana :P Diže mi se...novi ICS ROM od mm-a...pomažem sada još jednome kolegi preko TW-a i skypa te još fejsam s ženom i kolegama...jel treba šta kome pomoći preko tw-a i skypea da se na još koga izderem dok sam u štosu hh :P
Probaj da instaliraš posebno kernel 2.6.35.10. Na sdsl 2.1 je to bilo rešenje za problem sa wifi.
Probaj da instaliraš posebno kernel 2.6.35.10. Na sdsl 2.1 je to bilo rešenje.
Koristio sam taj kernel. Uglavnom sada sam stavio najnoviji mm-ov ICS, ali još ga ne koristim jer pomažem kolegi. Problemi uglavnom oko drivera i KDZ updatera...
Ni meni ne radi USB Storage.
Meni osobno velika novost!!! Nova verzija OXYGEN-a. Osobno sam ga koristio veoma dugo vremena, RC2 i RC3 verziju. Hvala DevSwift-u što ga je nadogradio i objavio. Skidam ga i odmah instaliram + supercharger
Instaliran i radi super, hvala kolega jos jedanput na pomoci.
Pitanje za ekipu, ICS i podrska, jeste probali koji rom da radi sve ili barem velika vecina stvari?Ajmo malo preporuka.
Meni osobno velika novost!!! Nova verzija OXYGEN-a. Osobno sam ga koristio veoma dugo vremena, RC2 i RC3 verziju. Hvala DevSwift-u što ga je nadogradio i objavio. Skidam ga i odmah instaliram + supercharger
Instaliran i radi super, hvala kolega jos jedanput na pomoci.
Pitanje za ekipu, ICS i podrska, jeste probali koji rom da radi sve ili barem velika vecina stvari?Ajmo malo preporuka.
Imaš od miroslava zadnji SSDSL ROM 2.3.7, tako nešto.
Oxygen 2.3.7 za sada radi vrhunski, CPU clockan na 800MHZ a mobac radi neizmjerno brze nego sa 2.1 :) CPU min clock 122MHZ/CPU max clock 800MHZ, baterija traje poprilicno i sve radi super, ceka se neki ICS 4.X rom totalno funcionalan.
Oxygen 2.3.7 za sada radi vrhunski, CPU clockan na 800MHZ a mobac radi neizmjerno brze nego sa 2.1 :) CPU min clock 122MHZ/CPU max clock 800MHZ, baterija traje poprilicno i sve radi super, ceka se neki ICS 4.X rom totalno funcionalan.
To CPU min clock bržebolje diži na 320... jednostavno ne ide min 122 max 800.. 700-800 koristi tek kad upalis mozda zahtjevniju igru... a to 122 do ~320 može vucarati po meni-u, i opcenitom browsanju po mobu, tako da ce ti lagovati.
Moja preporuka : Min 320 max 768 SmartaSSV2
Jer tada optimalan clock pali kada setas po meni-u, porukama, muzici, itd.. onda nema laga 100%
To CPU min clock bržebolje diži na 320... jednostavno ne ide min 122 max 800.. 700-800 koristi tek kad upalis mozda zahtjevniju igru... a to 122 do ~320 može vucarati po meni-u, i opcenitom browsanju po mobu, tako da ce ti lagovati.
Moja preporuka : Min 320 max 768 SmartaSSV2
Jer tada optimalan clock pali kada setas po meni-u, porukama, muzici, itd.. onda nema laga 100%
Ne vucara se, radi super brzo sa tim clockovima, postavio sam governor ONDEMAND :)
Najbrzi, testirao si taj cijeli?Sve radi, na Oxygenu nemam ama bas nikakvih problema.
Mogu li taj 4.X sada staviti preko recoverya bez sistemske mape od 250MB?
Najbrzi, testirao si taj cijeli?Sve radi, na Oxygenu nemam ama bas nikakvih problema.
Mogu li taj 4.X sada staviti preko recoverya bez sistemske mape od 250MB?
Koristim ga još uvijek. Nema problema osim USB storage. Mislim da bi trebao moći jer koliko se sjećam stavio sam ti 230MB ili 250MB za systemsku particiju.
ICS je up, hvala Najbrzi.
Kako podesiti jezik?Na ruskome mi je ja mislim XD
ICS je up, hvala Najbrzi.
Kako podesiti jezik?Na ruskome mi je ja mislim XD
Postavke, negdje na sredini imaš ikonu slova "A", odabereš to te zatim prvi izbornik da odabereš željeni jezik.
Najbrzi, kakvo ti je stanje sa imenikom na 4.0.4 verziji, nikako da pronadem kontakte sa SIM-a i kopiram ih u imenik od moba?
Evo i slika overclocka.
EDIT: Najbrzi, evo ti rjesenje za USB na ICS 4.0.4 "Attention! If you do not see Windows MTP USB driver, remove from folder Windows/inf/ files wpdmtp.inf and wpdmtp.PNF"
Je se to nalazi na PC-u ili na sd kartici?
Je se to nalazi na PC-u ili na sd kartici?
Na PC-u, C Disk, Windows folder.Vec probano i tako radi :)
Je se ovo Attention! If you do not see Windows MTP USB driver, remove from folder Windows/inf/ files wpdmtp.inf and wpdmtp.PNF" nalazi na PC-u ili na sd kartici?
Je se ovo Attention! If you do not see Windows MTP USB driver, remove from folder Windows/inf/ files wpdmtp.inf and wpdmtp.PNF" nalazi na PC-u ili na sd kartici?
Pročitaj post iznad...
Najbrzi, kakvo ti je stanje sa imenikom na 4.0.4 verziji, nikako da pronadem kontakte sa SIM-a i kopiram ih u imenik od moba?
Postavke - računi - dodaj račun. Ukucaš svoje google podatke i on ti sam sinkronizira kontakte s neta.