[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 604.608
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS
Pana18+ kaže...

ICS RC i da ga ubacim posto mi se taj ROM mnogo dopada

Očito nisi pročitao ovo:

Najbrži kaže...
NAPOMENA navedena V6 SuperCharger skripta se koristi za 2.x.x custom ROM-ove. Ne koristiti za ICS odnosno 4.0.x custom ROM-ove!

Ima SuperCharger za ICS, ali mislim da je ipak malo kompliciranije za napraviti i ne dobiva se 100% funkcionalnost skripte kao kod 2.x.x ROM-ova.

Pana18+ kaže...

Najbrzi koji je ovo ROM? Jel si testirao?? :D

To je ICS 4.0.4, nisam testirao niti taj niti prošlu (prvu) verziju.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 18:35 (Najbrži).
13 godina
neaktivan

Uradio sam ja tu skriptu na SDSL-u i stvarno ROM je brz mnogo... Nego samo kazem da mi se i ova preRC verzija mnogo dopada,i da jedva cekam da izadje RC verzija.... Kada si mi rakao da ubacim SDSL nisi pogresio,posto je ROM besprekoran.... :D

Stefan18+
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 19:09 (Pana18+).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Naj pomazi. Krenuo sam stavljati skriptu V6SuperCharger i sve je islo po planu, ali u jednom trenutku moji krompirasti prsti odradise gresku. Slucajno sam kliknuo dva puta enter i nesto se nije dobro ispalo. Preskocio je jedan dio. Kako se brise skripta i krece isponova. Kad krenem isponove jednostavno preskoci taj dio i dode na kraj.

Pomaze li ako ponovo instaliram rom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 22:02 (Dado25).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Oprisi sve sto ima ima veze sa superchargerom iz /data i /system/init.d foldera. Prepoznace fajlove kad ih vidis.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bataya kaže...

Oprisi sve sto ima ima veze sa superchargerom iz /data i /system/init.d foldera. Prepoznace fajlove kad ih vidis.

Nesta sam brisao i radio. Mozda sam i uspio. Brise li se ta skripta ako se stavi novi rom. Posto sam dosta tih stvari izbrisao. 

17 godina
Dado25 kaže...

Brise li se ta skripta ako se stavi novi rom.

Tako je, skripta se briše pri instalaciji novog ROM-a, ali kada pokrenete skriptu pita Vas hoćete li restorati skriptu. Frend je jučer stavljao novi ROM i kaže mi da mu je ponudio restore skripte. Budem i ja danas stavio MIUI 2.3.7 ROM te napravio restore i nadopunio tutorijal.

PREPORUKA: po instalaciji novog odnosno drugog ROM-a, napraviti nanovo postavke V6-SuperChargera

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 17:15 (Najbrži).
13 godina
neaktivan

@Najbrzi koji sada trenutno ROM koristis?? :D

Stefan18+

0 0 hvala 0
17 godina
Pana18+ kaže...

SDSL Final 1.1 sa V6 SuperCharger, dok ne izađe ICS RC. Pokušao sam i MIUI 2.3.7 sa V6 skriptom, ali nisu zadovoljavajući rezultati.

13 godina
neaktivan

Pozdrav! Ima li kakvih novosti kada će se pojaviti SDSL v2.0?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima li novosti o ICS-u ?

Pozdrav

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Objavice Najbrzi pretpostavljak cim izadje :)
a za ICS , kolko sam procitao Mike-u trenutno ne radi pc :D jos uzmimo u obzir da je krenuo da radi i ICS za Samsung Wave,tako da jos nista :) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 12:06 (ivan95manic).
17 godina
ivan95manic kaže...

Objavice Najbrzi pretpostavljak cim izadje :)

Upravo tako :) Što se tiče MikeGapinskog, radi ROM-ove za više mobitela. PC mu je izgleda "riknuo" i traži donacije...očito ih šuta čim ih svako malo mijenja. Čak sam sinoć sanjao da je izašao ICS RC

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 12:14 (Najbrži).
13 godina
neaktivan

Da izvinete na izrazu, ali taj Gapinski je mali se**nja, nikako nešto da uradi ko svet, a stalno traži donacije.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav!

Instalirao sam nadogradnju i doslo je do nekog prekida izmedju pc i mobitela i sad mi je telefon ostao na boot meniu(izgleda kao da buta).

Pokusao sam sa master resetom i ne pomaze u ovom slucaju, da li netko ima kakvu informaciju kako to sad vratiti na tvornicke postavke ili slicno.

0 0 hvala 0
17 godina
DejanK kaže...

Pozdrav!

1. Instalirao sam nadogradnju i doslo je do nekog prekida izmedju pc i mobitela i sad mi je telefon ostao na boot meniu(izgleda kao da buta).
  2. Pokusao sam sa master resetom i ne pomaze u ovom slucaju, da li netko ima kakvu informaciju kako to sad vratiti na tvornicke postavke ili slicno.
  1. Napravi sve wipe-ove u recovery modu, odnosno:
    • Wipe data/factory reset
    • Wipe cache >>
    • Advanced >> Wipe Dalvik cache
  2. Vrijedi prije svega pročitati prvi post: Vraćanje na SLUŽBENI 2.1 Eclair by mithrandir.online ili ivanos8
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 16:01 (Najbrži).
13 godina
neaktivan

Upravo instalirah od devswifta 4.0.4 AOKP i nije bilo potrebe za system resize..brz je i zanimljiv sad slijedi tek testiranje na bugove ;)

0 0 hvala 0
17 godina
thomas moore kaže...

Upravo instalirah od devswifta 4.0.4 AOKP i nije bilo potrebe za system resize..brz je i zanimljiv sad slijedi tek testiranje na bugove ;)

Javi dojmove i napravi koji SS.

13 godina
neaktivan

Evo nekoliko prvih SS-a..nisu nešto osobito kvalitetni..prvi dojmovi hm..pa OS je brz ne laguje..zanimljiv totalno UI..ovo je beta2 i ne znam kako je kod MG situacija ovdje sam provjerio najbitnije dakle gsm radi..data promet isto tako..bluetooth radi..kamera slika al bez mogućnosti snimanja..za bateriju je rano reći morat ću kalibrirat da budem potpuno siguran da indikator ispravno pokazuje..eto usb mass storage šljaka..dodat ću još pokoju novost kasnije kad malo pročačkam al zasad mi se čini ok

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
Pana18+ kaže...

SDSL Final 1.1 sa V6 SuperCharger, dok ne izađe ICS RC. Pokušao sam i MIUI 2.3.7 sa V6 skriptom, ali nisu zadovoljavajući rezultati.

Sta ti je bio problem kod MIUI-a, hteo sam da probam... al ako ima vecih problema, da ne gubim vreme za dz.

@dakiva SDSL v2 valjda za nedelju dve, bar tako pise na 4pda. Medjutim treba da se pojavi miroslavov ICS CM9 u toku nedelje, a to bi moglo da bude zanimljivo obzirom na kvaliteta ostatka njegovih romova.

13 godina
neaktivan

@Bataya gde si procitao te podatke da ced Miroslav mm da pravi ICS?? :D

Stefan18+

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Za sada mi se rom cini super,po meni je isti kao preRC od MG,stim da mi na ovom rade i svetla na senzorima (sto na Polish Blood-u nije bio slucaj) USB storage radi,problem mi je bio u driverima,kao sto je vec spomenuto Wi-Fi,BT,GSM rade,camera slika i ima preview,sto u prosloj verziji nije radilo,testiracu ga par dana pa cu videti kako radi :) 

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 0:42 (ivan95manic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

za koji je ovo ROM?

17 godina
Cucko kaže...

za koji je ovo ROM?

Najbrži kaže...

AOKP 4.0.4 - recovery

TO DO:
    FULL CAMERA
    FULL CODECS

GALLERY FIX!
YOU NEED TO DELETE A FOLDER ON SDCARD:
/mnt/sdcard/Android/data/com.android.gallery3d  

14 godina
neaktivan
Pana18+ kaže...

@Bataya gde si procitao te podatke da ced Miroslav mm da pravi ICS?? :D

http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=318623&view=findpost&p=12607237 post #944

13 godina
neaktivan

Hvala brate...Nadam se da ce ga sto pre izbaciti.. :D

Stefan18+
13 godina
neaktivan

Ovaj ROM je extra, dosta brz. :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel imas problema sa FB aplikacijom,meni radi,ali mi brljavi,ne vidi se lepo tj. vidi se polovicno,nema slova itd . inace rom za pohvalu,boli od preRC od gapinskog .

13 godina
neaktivan

I ako nisam nesto dugo koristio fb na mobu to sam primjetio, u pocetku sam mislio da je nesto do FB da se nije ness kako treba instaliralo, ali nakon drugog pokusaja ostalo je isto i onda sam se pomirio s tim da nema FB-a na mobu, tj. samo novosti sa fb-a ali chat, my profile sve radi kako treba i to je to, ne mozemo to popravit. :D A sto se tice PreRC verzije od Gapinskog, nisam testirao tj sinoc sam po prvi put stavio custom ROM pa nisam jos stigao da testiram, ali sam sa ovim zadovoljan. :D 

Imas li ti problema sa galerijom, tj da se nekad upali i pokrene a nekad samo izbaci FC?

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 18:14 (Cucko).
13 godina
neaktivan

Ok onda,fb cu koristiti preko opere to nije problem,a u vezi galerije,u pocetku jeste,ali treba samo da se izbrise 1 folder na kartici i radice normalno

GALLERY FIX!

YOU NEED TO DELETE A FOLDER ON SDCARD:

/mnt/sdcard/Android/data/com.android.gallery3d  

13 godina
neaktivan

U tome i jeste problem, kad to izbrisem tek tad nece nikad da otvori glariju, tj otvori je i onda nece da ucita nijedan album a dok ne izbrisem ponekad i otvori radi neko vrijeme kako treba, ali to i nije toliko bitno skinuo sam QuickPic i to koristim :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 18:36 (Cucko).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice