LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 513.953
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
LG G4 - Rasprava

Ja nemam nikakvih trokiranja a valjda najveca picajzla sam ovdje....nakon 48h uptime da, i nikad nemam nista u pozadini pa valjda zato

Takodrr, koristim iskljucivo Google Now Launcher jer je u Americi fantastican...mozes kontrolirat TV tak da stisnes na onu emisiju sto zelis gledat (pise sto se najvise glefa trenutno i automatski prebaci), a o avionima di daje super informacije, vijestima i vremenu da ne pricam :D

Jedva cekam 5.2

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

2 0 hvala 0
12 godina
LG G4 - Rasprava

pratio ove upute

http://forum.xda-developers.com/g4/orig-development/root-tmo-vzw-intl-variants-soon-root-lg-t3164765

uspjesno rootao mob (kupljen u t-mobile, H185, v10b)

instalirao adaway - rijesio se reklama

instalirao link2sd - rijesio se LG bloatwarea

samo fali neki AOSP rom i ovaj mobitel ce letit

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 19:45 (Fanu).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Pitanje za one koji su pre G4 imali G3.

Kako se ponasa baterija,bolja ili? 

0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

bolja

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

^ Koliko bolja? Ima li na G4 onaj glupi antivirus sto je bio na G3?

0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

hmmm 30 od 100,noup

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 23:29 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Re: LG G4 - Rasprava
Fanu kaže...

pratio ove upute

http://forum.xda-developers.com/g4/orig-development/root-tmo-vzw-intl-variants-soon-root-lg-t3164765

I fali ti neki alternativni bootloader unlock jer neces moci istovremeno romove instalirati i pritom imati garanciju

ja
12 godina
bender_007 kaže...
Fanu kaže...

pratio ove upute

I fali ti neki alternativni bootloader unlock jer neces moci istovremeno romove instalirati i pritom imati garanciju

root omogucava instalaciju ROMova, samo ne AOSP romova..

valjda ce biti ubrzo bootloader unlock za sve modele..

a sto se tice garancije, nek oni fino dokazu da je softver uzrokovao hardverski problem..

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 14:10 (Fanu).
13 godina
Fanu kaže...
bender_007 kaže...
Fanu kaže...

pratio ove upute

root omogucava instalaciju ROMova, samo ne AOSP romova..

valjda ce biti ubrzo bootloader unlock za sve modele..

a sto se tice garancije, nek oni fino dokazu da je softver uzrokovao hardverski problem..

Bootloader provjerava jel kernel valjan, u protivnome baca boot certification error.

A u recoveryu je kernel takodjer, tako da. Mora se moci bootati kernel / recovery.

Ako mislis obicni "dd" sistemske particije + boot(kernel) particije onda je to i jedini nacin.

+ garancija, slazem se, da. Samo sto su njihovi uvjeti a ne nasi :)

edit

ja
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 15:24 (bender_007).
17 godina
odjavljen
LG G4 - Rasprava

Bas sam se danas malo igrao sa G4 i mogu rec da je telefon odlican, mislio sam da ce biti turbo velik, ali bas dobro sjeda u ruku, kamera je odlicna, ekran takodjer, nisam primjetio neke posebne laggove.

Sve u svemu ostavio je bolji dojam funkcionalno i dizajnerski uzivo nego na fotkama.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 18:28 (Edge).

2 0 hvala 0
14 godina
LG G4 - Rasprava

Jučer bio vani u nekom klubu i slikao s G4 i ostao naprosto oduševljen. Iznad svih očekivanja, a i svi ostali su se divili slikama. 

Inače rijetko slikam u takvim uvjetima tako da nisam očekivao tako dobre rezultate. Osim toga, sw mi se pretvorio u bananu i mobitel trza non-stop. Imam osjećaj kao da imam low-end uređaj, a ne flagship tako da ću vrlo vjerojatno uskoro tražiti zamjenu. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

^ Moze li neki primer slike? automatika sa flesom?

0 0 hvala 0
11 godina
LG G4 - Rasprava

Jucer mi je dosao update na v10c.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

^ Prijatelju,vidim na xda da taj update ubacuje slow motion opciju. Navodno mnogo bolji slow motion. Kada stignes izbaci na flickr primer neki 

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2015 21:40 (LG G2).

0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

Upravo se instala c ..javim dojmove kasnije :-)

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 13:20 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LG G4 - Rasprava

10C updejt mi je instaliran vec kojih 2 tjedna (OTA updejt) - rijec je o 160~Mb updejtu koji po meni ne donosi nista novoga

nit su ispravljeni touchscreen issuei, nit sam primjetio kakve druge pomake..

treba cekati 10d verziju (10c u americi) koji navodno ispravlja touchscreen..

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Fanu,udji u kameru. Treba da imas novu opciju - slow motion mod. Kazu da je jako dobar

0 0 hvala 0
12 godina
LG G4 - Rasprava

imam slow motion opciju ali kameru koristim samo za fotografije, ne i video tako da nisam to ni testirao..

uostalom bitrate i kvaliteta snimljenog zvuka su uzas, pa dok to ne isprave mi nema smisla uopce snimati video

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

^ Nije uzas,cini ti se. Fali bitrejt,ali taj isti bitrejt fali i na S6. Jedino sto snima 30 frejma u fhd-u. Mada ima mod (fix),ko ima root neka ubaci (bitrejt + frejmovi)

Inace,ko je ubacio V10c verziju,neka isproba kako radi 'novi' slow motion

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 16:00 (LG G2).

0 0 hvala 0
11 godina
LG G2 kaže...

^ Prijatelju,vidim na xda da taj update ubacuje slow motion opciju. Navodno mnogo bolji slow motion. Kada stignes izbaci na flickr primer neki 

Slobodno zanemari taj slow motion... nisam nimalo impresioniran...slika je neusporedivo losija nego kada se snima FHD obican video.

Jedini slo mo video koji me u zadnje vrijeme odusevio je na novom foticu Sony RX100 mk4.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2015 18:28 (ocean77).
11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

To je i normalno. Slow motion snima u 720p rezoluciji.

Nijedan telefon nema bolji kvalitet snimka slow motion od fhd. To je i normalno. Ako ti nije problem,snimi nesto (stavi max settings),pa okaci na flickr 

1 0 hvala 0
11 godina
LG G4 - Rasprava

Nakon dva tjedna sa v20c verzijom mogu reci da je baterija bolje optimizirana, danas sam ga skinuo sa punjaca u 7 ujutro i do 11h ga nisam ni taknuo i baterija je bila na 99%, a onda poslije podne sam ga nesto intenzivnije koristio i sada je na 75%...mislim da je bolje optimiziran u stand by mode.Primjetio sam da i sa originalnim launcherom radi ljepse, nema zastajkivanja ni u tragovima pa sam opet vratio originalni UI, a koristio sam Nova launcher dok sam bio na v20a i v20b.

Kakva su vasa iskustva sa v20c?

0 0 hvala 0
16 godina
LG G4 - Rasprava

Evo i ja kupio g4. Prezadovoljan s kamerom. Izgled moba sve 5. Ali dok ga punim grije se dosta i dok ga normalno koristim povremeno se grije. Ali dosta. I brzo se troši baterija. Jeli još netko ima problema s grijanjem?

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Ipak je LG odigrao pametno što je ugradio Snapdragon 808...

http://balkanandroid.com/test-brzine-samsung-galaxy-note-5-protiv-oneplus-two-protiv-lg-g4/

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 8:09 (R36).

2 0 hvala 0
11 godina
LG G4 - Rasprava

U dilemi sam note4 ili g4, što vi kao vlasnici kažete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
thebatman kaže...

Pridružujem se dilemi :-)

12 godina
thebatman kaže...

ako ces koristiti stylus i instalirati custom ROMove uzmi note4

trenutno sam zadovoljan sa g4, no bio bih jos zadovoljniji da mogu na njega cynagonemod instalirati..

kamera je izvrsna, stand by vrijeme takodjer (doduse screen on time je los i ne prelazi mi 3h), GPS locira u roku od par sekundi (nevjerojatno brz), nemam zamjerki na ekran

zvuk preko sluski je losiji (u usporedbi sa Z1 kojeg sam imao) i imam problema sa touchscreenom (kad je ekran ugasen ne registrira dodire najbolje tako da je tap to unlock izrazito frustrirajuci) 

UI je uzasan, no i samsungov je..

LG redovito izbacuje updejtove za mobitel i svaki updejt poboljsava situaciju - navodno sa zadnjim updejtom da je rijeseno zagrijavanje mobitela (grije se u podrucju kamere prilikom zahtjevnih aplikacija) i touchscreen problemi.. 

ako ti treba kompaktan phablet, G4 je dobar izbor

ako ti treba veliki mobitel sa brdom dodatne funkcionalnosti, note4 je bolji izbor

treba uzeti u obzir (ako neces instalirati custom ROMove) da Note4, izlaskom Note5, pada u drugi plan sto se tice updejtova

dobit ce on updejt na android 6.0 ali kontam da ce to ofrlje napraviti i da ce biti dosta problema jer ce se pobrinuti da sve radi picikato na note5

17 godina
LG G4 - Rasprava

https://www.youtube.com/watch?t=12&v=JV8LlTxcIvY

i sto rec na ovo,lg kapa do poda u izboru soc-a

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Potpisah za novi mob i cekam G4 da dodje :) 

Inace bivsi korisnik G2(koji je jos uvijek zmaj)

Par pitanja na pocetku:

Prvo: mogu li bilo koji punjac za wireless punjenje uzeti ? vecina ih ima Output 1A

Ovo: http://www.aliexpress.com/item/Vosicar-hot-sale-for-LG-G4-F500-H815-H815-Qi-Wireless-Charger-Charging-Pad-good-quality/32368695177.html?spm=2114.01020208.3.2.9jDYrm

ili ovo: http://www.aliexpress.com/item/Universal-Qi-Standard-Wireless-Charger-Power-for-SAMSUNG-GALAXY-S6-Edge-LG-Nexus-4-G3-G4/32378944469.html?spm=2114.01020208.3.11.9jDYrm

Drugo:

Root-ima li neki one click root koji se moze sa moba ili sa pc-a rijesiti ? 

Dakle ne trebam nista drugo nego root, radi par dobrih aplikacija koje ga zahtjevaju

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice