LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.229.511
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava

Buraz staroj kupio novi G3, 3/32 verziju, ima 5.0 updatean do ibera, koliko vidim nema niti 5.1 niti 6.0, što mi je onak, čudno. I kako sam to imao u rukama i podešavao joj da kažem par riječi, s obzirom da duže vremena koristim Sony, al u obitelji ima Samsunga i HTC flagshipa. Uglavnom, nemogu reć da je loš uređaj, dizaj ok, njoj baš odgovara, ekran je zaista odličan, ali šta šteka i štuca katastrofa. Pogotovo u usporedbi sa M8 i Z3, o novijima da ne pričam. Al ima definitivno bolji ekran. Kamera je tu u istom rangu sa Z3, dobra je, fokus isto dobar, al malo je siromašno to opcijama. Zaista mi je drago da su to sredili na G4, al su mogli malo ''posudit'' i na G3.

Mob je prebogat opcijama, valjd se sve može tweakat, al za moj osobni ukus malo i prebogat pa to izgleda ko kupus. 

Solidan uređaj, definitivno malo bolji nego S5, ali u ukupnom dojmu rada i baterije ipak iza M8 i Z3. Nadam se da će MM neke stvari poboljšat.

15 godina
Haha, šteka i štuca? Neznam šta ima štekati na toj mašini od uređaja. Čitam i ne vjerujem. Razumljivo da hvališ uređaje koje imaš duže i na koje si navikao. Al da uređaj koji će biti flagship barem još 2 godine reći da šteka i štuca je smiješno, hmm.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Konkretno, kad biraš efekte gašenja ekrana primjeti se smanjen fps, baš nije animacija onako fluidna kak treba bit. To mi je bio prvi indikatar. Onda kada sam išao deinstalirat višak bloata i aplikacija par puta je onako zatrzo, to je drugo, a treće je pri paljenju kontakata i još nekih aplikacija. Možda kod drugih toga nema ali eto meni kvari dojam. Možda je i neispolirano samo, ko će ga znat. 

13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Moze mala pomoc danas mi se izgubila mreža na g3 iz cista mira pise samo "usluga onemogucena " ubacim karticu u drugi mob radi , resetujem ga na fabricki ---isto #usluga onemogucena# .Dali je neko imao slican problem ,nemogu updejtovati softver piše kartica nije spremna

[url=http://valid.canardpc.com/1qt9kh][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/1qt9kh.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
To je samo kod tebe slučaj.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nije samo kod njega slucaj i netrkeljaj o ostalih 1000000 korisnika. Znas svoj3 i drz se toga. A nemoj ti u moje ime spominjati da samo njemu trza a nama nikom. Covjek vjerojatno misli na povremeni lag kad izades iz app i listas ladicu sa app lijevo ili desno. Na pocetku stucne. A to ti vjerojatno ne primjetis jer "ne znas" sto je fluidan mob. Daleko id toga da moj G3 ne radi kao stroj. Ali bome nije fluidan kao Sony i HTC (mislim na android). Ali bome ne mogu usporediti G3 sa mojim prijasnjim iPhone-om (govorim o fluidnosti).
15 godina
Baš ti je odgovor, nikakav. Da je toliko loš koliko navodiš, niko nebi kupovao ovaj uređaj. Kod mene nema nikakvog laga i slično.
Moj PC  
0 2 hvala 0
10 godina
neaktivan
E jbg kolega, pa citaj sto pise i u zagradama. Fino sam napisao sto se tice fluidnosti. Tko je rekao da je to los mob. Mobitel je stroj, ne kajem se sto ga imam. Prije njega sam imao G2. Jel si ti na 6.0? Ja sam na 5.0. Cekam OTA-a. Jer iz meni poznatih razloga ne zelim rucno stavljati 6.0.
15 godina
Jesam, na 6.0 sam već dulje vrijeme. Mobitel radi bez štekanja, nikakvi lagovi i slično što je kolega naveo.
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
E pa ne mozes onda nista reci da nije istina jer nisi procitao njegov komentar kako treba. Decko je fino naveo da je mob na 5.0. A ne na 6.0. Ja isto vjerujem da ce mi mob biti puno fluidniji kada dode 6.0. Ali realno kazem kako je na 5.0. Ja to osjetim jer sam probao iOS i ovo. Nemam nista od toga da branim G3 niti da ga pljujem. Samo kazem iskreno, jer mozda tako nekome pomognem. A ne da mi bomboni ispadaju iz usta i da kazem da mi ne stucne povremeno mob. Opet naglasavam, ja sam na 5.0. Lp.
12 godina
neaktivan

Ja ne posjedujem uređaj, to je od matere mi, tako da nisam vezan onim što imam ili nemam. Iz tog razloga mogu objektivnije procjeniti jer ocu je buraz kupio S5 i njega sam postavljao, ja sam sa Z3c prešao na Z5c koji se u početku pokazao trzavijim od Z3c, a on ima S6E+ koji isto nije savršen. Tako da ako se nekome ne sviđa odgovor ili ono što sam napisao, jbg., ali ja sam to doista tako doživio iz prve ruke. I ne kažem ja da to nije odličan uređaj, dapače, ima debelih prednosti, samo nije optimiziran i ispoliran kao neki drugi, zasada, ne znam kako će bit kad dođe 6.0. I ne znam kako će baterija durat jer je to majci najbitnije.

11 godina
protjeran
LG G3 - Rasprava

evo ja sam na 6.0 2/16 verzija

i ne moze mi niko reci da na ovoj ili 3/32 verziji nema laga, barem malog

mene iskreno zivcira kad iti malo zastane mob, pa makar bilo i djelic sekunde, al nije nesto da bi prominija mob ili presa na drugu verziju OS-a

vec sam napisa da mi nekad kamera kad treba okinuti 3-4 slike jednom za drugom, al da svaka bude posebno malo laga

dogodi se i kad gasenja neke aplikacije itd

virujem da svaki mob ima lag,pogotovo kod nekog vrimena koristenja di se napuni sa svim i svacim

ja osobno preferiram android i zato ga i koristim, al eto ima i on svojih musica, pogotovo aplikacije koje znaju ostaviti svega i svacega za sobom

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

taj micro lag bi se bez problema dalo uvrstiti među 1st world problemse 

ali ako nekome jako smeta može ga smanjiti paljenjem "Force GPU rendering" opcije u dev optionsima uz blagu degradaciju battery life-a 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
OBLAKprasine, apsolutno se slazem sa tvojom izjavom. Meni isto smeta ti lagovi. Jer mozete me ubiti ali jos se nisam privikao na to. Jer sam presao sa iOS-a da vidim jel se android sto popravio ili proizvodaci koji koriste android. Eto 3god sam na androidu i nadam se da cu se do Bozica vratiti na iOS. Svatko bira sto mu odgovara. Ljudi nemoj te se "svađati" zbog platformi, proizvodaca i sl. Jer mi nemamo koristi od toga a oni se samo smjeskaju i beru novac od nas, ovaca...
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav! Imam jedan problem s mobitelom. Počeo mi se restartati u zadnje vrijeme i to nekad u intervalima bez prestanka. Onda moram ugasiti mob, napuniti ga do kraja. Nakon ponovnog paljenja, problem nekad nestane, a nekad se opet počne ponavljati. Pretpostavljam da je problem u softveru ili bateriji (mobitel je star 1,5 god, 16gb, 2gb rama, tmobile). Treba mi savjet što učiniti:

- nositi mobitel na servis (jer ima i one pukotine oko mikrofona i IR)   ili

- kupiti novu bateriju, tipa ovo, ili neku druga po preporuci

Je li uopće postoji garancija na baterije u mobitelima?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Imao sam neko vrijeme android 6.0 na G3. Recimo da sa sa svime bio zadovoljan osim s notification light-om.Palio se kad nije trebao.

Da li je netko imao slicne probleme i ima li rjesenja?

Na kraju me to zivciralo pa sam se vratio na 4.4.2 N. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
voci kaže...
...

- nositi mobitel na servis (jer ima i one pukotine oko mikrofona i IR)   ili

- kupiti novu bateriju, tipa ovo, ili neku druga po preporuci

Je li uopće postoji garancija na baterije u mobitelima?

Prvo probaj resetirati moba na tvorničke postavke ako nisi do sad. U suprutnome ga nosi na reklamaciju/servis.
Postoji garancija na to ali je godinu dana na potrošni materijal, bateriju/punjač.

Makar ovisi kakve si sreće. Nekim kolegama ovdje su zamjenili besplatno bateriju.

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
13 godina
bubimir13 kaže...

Konkretno, kad biraš efekte gašenja ekrana primjeti se smanjen fps, baš nije animacija onako fluidna kak treba bit. To mi je bio prvi indikatar. Onda kada sam išao deinstalirat višak bloata i aplikacija par puta je onako zatrzo, to je drugo, a treće je pri paljenju kontakata i još nekih aplikacija. Možda kod drugih toga nema ali eto meni kvari dojam. Možda je i neispolirano samo, ko će ga znat. 

Stavi 21a verziju

ja
9 godina
Da li je još aktualna ponuda
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav raja, htio bi sebi kupiti novi telefon, razmišljao sam o LG G3 32/ 3 gb verzija, pa me zanima da li se isplati uzimati lg g3 nakon 2 godine sto je izasao, da li je dobar telefon i da li mi je bolje uzetinjega ili galaxy s5. Uzimam sad telefon i necu ga mjenjati naredne 3 godine, pa ako moze vase misljenje o telefunu, hvala unaprijed

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ne znam za g3 jer ga nisam imao, ali imam s5 i s6 i definitivno bi preporučio s5.
Na LP 5.0 s kojim je došao, mob radi vrlo pristojno. Treba mu sekunda da otvori recent apps, ali osobno mi to ne smeta.
RAM management mu je čak bolji od s6 i nema problema s multitaskingom.
Baterija je odlična, uz moj način korištenja, traje 48h, od toga 4h SOT. Jedan dan sam ga dogurao i do 8h.
Kamera je također solidna, fali OIS, ali daje i više nego dobre fotke.
Uz izmjenjivu bateriju imaš i ip67 certifikat pa se ne trebaš bojati vode i prašine.
G3 ti ima veći ekran i rezoluciju, a ostale pozitivne stvari će nastaviti kolege.
Sretno s kupnjom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Po meni se je G3 najbolji od ponuđenog, Sasmung je pušiona zbog njihovog sučelja koje je očaj. Ali, ja sam ja pa bi ja uzeo u obzir i Z3 Compact. Praktički iste performanse kao G3 (i Z3), ali u manjem kućištu. Ako nemaš potrebu za ogromnim ekranom i mobitelom kao što je G3 idi na Z3C.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nedac10 kaže...

Pozdrav raja, htio bi sebi kupiti novi telefon, razmišljao sam o LG G3 32/ 3 gb verzija, pa me zanima da li se isplati uzimati lg g3 nakon 2 godine sto je izasao, da li je dobar telefon i da li mi je bolje uzetinjega ili galaxy s5. Uzimam sad telefon i necu ga mjenjati naredne 3 godine, pa ako moze vase misljenje o telefunu, hvala unaprijed

S5 ili G3 - G3 hands down, jer S5 od starog ima previše problema sam sa sobom, počevši od kriminalne baterije, ova na LGu je bolja. Ovaj gornji komentar potipisujem za Z3c, pogotovo ako ti je korištenje baterije jedan od prioriteta, a kamera pri dnu prioriteta. Rad i performanse su bolje nego u ova dva 

12 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
bubimir13 kaže...

Stavi 21a verziju

Nekako sam se dokopao te verzije, i dalje štuca, ali se manje grije, baterija je ok, par sati u stand byu ne izgubi niti 1%, mogu reći da sam možda i ugodno iznenađen. Staroj je ok, ljep joj je ekran, pa ne treba dalje ništa reći 

9 godina
neaktivan

a xperia z3, ne bih ovu z3 compact?

12 godina
neaktivan

Z3 je Z3c sa većim ekranom i 1GB RAMa više, svakako po radu, ažuriranjima i bateriji bolje rješenje. 

16 godina
LG G3 - Rasprava

Ima možda netko dobru maskicu kakvu za g3 da prodaje?

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

je li kome došao 6.0? Danas bi trebao zar ne? :)

0 0 hvala 0
16 godina
klinik kaže...

je li kome došao 6.0? Danas bi trebao zar ne? :)

Je, došao je u južnu Aziju (Hong Kong i Južna Koreja), mi ćemo još malo pričekati...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 16:09 (DaffyDuck).
9 godina
neaktivan
Jel netko zna gdje se moze kupiti quick circle navlaka u zg??

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice