LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.229.604
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava
Edge kaže...

Fulmics 4.0 i xceed 2.3e najbolja kombinacija za sad koju sam imao na mobu, dobre performanse, dobra baterija, nema lagga.

Probo ali rušio mi se sistem nekoliko puta na dan

15 godina
neaktivan
korg11 kaže...
Edge kaže...

Fulmics 4.0 i xceed 2.3e najbolja kombinacija za sad koju sam imao na mobu, dobre performanse, dobra baterija, nema lagga.

Probo ali rušio mi se sistem nekoliko puta na dan

CPU sa Xceed kernelom je po defaultu overclockan a nisu naveli, tako da je vjerojatno to razlog rusenja. Pokreni Synapse i vrati stock frekvencije. Nakon toga trebalo bi biti ok.

14 godina
neaktivan
@syncmaster245b

Tamo mi ima samo da upaljim zaslon knock code-om, ali mi ne da namjestiti moj code, nema te opcije.
Chaos is just somehow saying the very familiar fact that everything's complicated
15 godina

Miješate pojmove knock code i knock on! Knock code postoji samo u LG romu a u cm postoji samo knock on opcija

16 godina
Gamer6669 kaže...
@syncmaster245b

Tamo mi ima samo da upaljim zaslon knock code-om, ali mi ne da namjestiti moj code, nema te opcije.

Ahhh, u pravu si. Vec sam zaboravio na taj knock code. Odavno sam presao na CM, a na originalnom romu nisam ga koristio.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Sad sam zvao LG Hrvatska podršku i dobio odgovor da svi koji imate pukotine dolje kod mikrofona i gore kod ic porta, priznaje se garancija na to. 

Ovlašteni servis je Agram servis u Zagrebu, pa se može direktno njima poslati na popravak.

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Vratili mi mob s popravka, promjenili mi matičnu i ubacili 3/32 verziju kao Ruskeu..u svakom zlu neko dobro

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koji ti je kvar bio? Jesi dugo čekao popravak?

Ako ti promjene matičnu dal se onda promjeni i imei uređaja?

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
15 godina
Hacker002 kaže...

Vratili mi mob s popravka, promjenili mi matičnu i ubacili 3/32 verziju kao Ruskeu..u svakom zlu neko dobro

vidim da im to ocito praksa, ili nemaju dijelova za 2/16 ili neznam haha...kako god, predobro. osjetis razliku 2 vs. 3? ja bome da...

17 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Koji ti je kvar bio? Jesi dugo čekao popravak?

Ako ti promjene matičnu dal se onda promjeni i imei uređaja?

Kvar je bio taj da sam išao flashati MM pa stalo na 14% i nisam ga mogao vratit Poslao sam ga na popravak petak prije 2 tj, znači 10 dana je bio tamo (uključujući dva vikenda). IMEI se promjeni, da.

RuskeGTT kaže...

vidim da im to ocito praksa, ili nemaju dijelova za 2/16 ili neznam haha...kako god, predobro. osjetis razliku 2 vs. 3? ja bome da...

Upalio sam ga tek prije pola sata, polako..

17 godina
Hacker002 kaže...

Ne polako nego brzo. S 3GB RAM bi trebalo biti brže nego s 2!

Twitter: @191x7
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Hacker002 kaže...

Ne polako nego brzo. S 3GB RAM bi trebalo biti brže nego s 2!

Ma mobitel lakse dise sa 3GB.

15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

nedavno kada sam pitao za servis nije mi radio proximity sensor, accelerometar i senzor osvjetljenja.. ko za vraga idući dan opet (sve) proradilo i sada prije 2 dana opet stalo.. jeli se ikome dešavala ista stvar? tlaka mi factory resetati mob za probu 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Sad sam zvao LG Hrvatska podršku i dobio odgovor da svi koji imate pukotine dolje kod mikrofona i gore kod ic porta, priznaje se garancija na to. 

Ovlašteni servis je Agram servis u Zagrebu, pa se može direktno njima poslati na popravak.

A jel mozda znas, jel mijenjaju samo okvir ili i ekran kao sto je netko prije govorio?

Hacker002 kaže...

Meni promijenili maticnu i dali novu bateriju(iako je isteklo jamstvo na nju, 1god.) ali mi i ogrebali mobitel, nista puno al ako sam ja pazio do te mjere da nije imao niti jedne ogrebotine onda mi svakako nije svejedno...

Jos me isli pravit ludim kao to je nemoguce jer oni to drze na posebnom jastuku, bla bla bla...

Al nisam radio probleme kad su dali novu bateriju...

Nego da prijedem na ono sto sam zapravo htio pitati...

Jel se promjenom maticne dobije puna garancija s obzirom da se mijenja IMEI?

16 godina
nine kaže...

nedavno kada sam pitao za servis nije mi radio proximity sensor, accelerometar i senzor osvjetljenja.. ko za vraga idući dan opet (sve) proradilo i sada prije 2 dana opet stalo.. jeli se ikome dešavala ista stvar? tlaka mi factory resetati mob za probu 

Imam ja slican problem, no meni su senzori prestali raditi nakon sto mi se mobitel smocio, tako da od jamstva nista.

Nosim ga na servis cim ulovim priliku, ali sumnjam da ce biti isplativo za popravak s obzirom da je na G3 sve na maticnoj integrirano.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
9 godina
neaktivan
Mijenja ti se i ekran. Ja sam dobio novi, bez ogrebotine.
Što se tiče garancije, pojma nemam...
17 godina
Chriss kaže...

Meni promijenili maticnu i dali novu bateriju(iako je isteklo jamstvo na nju, 1god.) ali mi i ogrebali mobitel, nista puno al ako sam ja pazio do te mjere da nije imao niti jedne ogrebotine onda mi svakako nije svejedno...

Jos me isli pravit ludim kao to je nemoguce jer oni to drze na posebnom jastuku, bla bla bla...

Ja sam imao Nillkin, i vidim da su ga skidali i stavili ponovno, ali ne dobro, ostalo je malo prašine ispod.. -.-

A za garanciju, naravno da mora biti 'puna'

15 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...

Imam ja slican problem, no meni su senzori prestali raditi nakon sto mi se mobitel smocio, tako da od jamstva nista.

Nosim ga na servis cim ulovim priliku, ali sumnjam da ce biti isplativo za popravak s obzirom da je na G3 sve na maticnoj integrirano.

jbg moj se nije smočio, čak mi nije ni jednom ispao.. prvi put su u autu prestali raditi dok sam tipkao nešto u nav., sada zadnji put su mi prestali raditi dok je bio na stolu spojen na punjač a halao sam neki turn based mmo.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
13 godina
Antoniio22 kaže...
Mijenja ti se i ekran. Ja sam dobio novi, bez ogrebotine.
Što se tiče garancije, pojma nemam...

Tenks! :)

Hacker002 kaže...
Chriss kaže...

Ja sam imao Nillkin, i vidim da su ga skidali i stavili ponovno, ali ne dobro, ostalo je malo prašine ispod.. -.-

A za garanciju, naravno da mora biti 'puna'

Hvala!

Pitam zato sta mi je ovaj sa servisa rekao da dobijam samo 6mj. garancije i samo na maticnu?

Jel se moze ikako naknadno sredit 2god. garancije?

11 godina
protjeran
LG G3 - Rasprava

ima ko problem koji je kod mene aktualan dosta..

naime nema sanse da vratim zakljucavanje zaslona na swipe opciju, standard zasivljeno

proba sve od mijenjanja admina, paljenja i gasenja istog, do brisanja vjerodajnica ma sve sto se moze na netu naci (bar se nadam)

jedino nisam vraca na tvornicke, a to mi malo tlaka raditi

bilo kakva ideja pa i ona da ga bacim je dobrodosla

(naravno nije ovo samo problem kod g3)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@ oblakprasine
Meni je isto tako bilo i morao sam vraćati na tvorničke...i sad kad je odabrano je sivo...ako maknem opet neću moć vratit ...zato i je rom neslužbeni...na poljacima se testira a kad bude sve ok će ić svima...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 21:52 (acerbis).
14 godina
neaktivan
Kad preko TWRP-a flasham na stock ROM, prije toga da očistim system i data particiju? Ili uz to još i boot particiju?
Chaos is just somehow saying the very familiar fact that everything's complicated
11 godina
protjeran
Da al sam cita da ljudi imaju problema i na drugim android mobitelima. Iako sam ja na MM isto se dogadalo i na lolypopu i to samsung s linije, note, one plus one....
11 godina
protjeran
Da al sam cita da ljudi imaju problema i na drugim android mobitelima. Iako sam ja na MM isto se dogadalo i na lolypopu i to samsung s linije, note, one plus one....
17 godina
LG G3 - Rasprava
Moj PC  
1 0 hvala 3
9 godina
protjeran
LG G3 - Rasprava

Mene zanima posto namjeravam uzeti LG G3 D855 16GB 4G TITAN, kakvo je stanje sa baterijom, i jel ima smisla kupovati jacu bateriju za njega tipa ovog https://www.youtube.com/watch?v=Mi0Cv9Skt58 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Otkad mi je došao s popravka imam verziju softver V21a-EUR-xx. V20j sam imao na 2/16. A ni sada mi ne nudi update redovan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

meni isto, a valjda ce to 14.3.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Na moj rođendan. A ja već imam poljski MM ..
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RuskeGTT kaže...

meni isto, a valjda ce to 14.3.

Ima EUR u imenu i noviju numeraciju pa možda dođe prije nego što bi standardna TCom verzija došla

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice