LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.228.052
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava
Ja imam7 mozda je do toga...probat cu jos jednom na drugom kompu ako ne odustajem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Toni91 kaže...
@acerbis, win 10, t-mobile.. Korak po korak po onim uputama i nije bilo ni najmanjeg problema :)

Isto tako, win10 x64, tmobile 2/16 gb, flash bez problema, mobitel radi apsolutno savrseno😁

12 godina
neaktivan
Ja sam stavio onaj prvi MM kaj sam naso na xda prije nove godine jel to offical ili je to poljski taj neki?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Dali se može i CM flešati preko LG flash tool-a??

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...
Ja sam stavio onaj prvi MM kaj sam naso na xda prije nove godine jel to offical ili je to poljski taj neki?

bump

17 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
macgyver kaže...

Jel moze ukratko usporedba sa Z2 ili Z3?

Znam da su po specifikacijama slicni, najvise me zanima trajanje baterije i opcenito kako funkcionira mob, jel UI gladak i fluidan kao na Sonyjima?

To su zapravo najvece prednosti Z2/3 naspram G3, baterija i fluidnost sucelja

To sam i mislio, ali kakav je G3 po tom pitanju za nekoga tko prije nije imao Z2/3? Usporedbu sam trazio jer ja imam Z3, pa da procjenim kako bi meni bilo, ali se ustvari ne raspitujem za sebe nego za frendicu koja zasad ima neki Samsung iz 2010.

Jel i G3 isto dosta dobar ili je osjetno losiji na ta dva polja?

I data promet je manje-vise cijelo vrijeme upaljen, dal to utjece na brzu potrosnju baterije?

13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

moze li mi neko pomoci kod ovog update

imam lg g3 32GB na 5.0 stock samo rootan

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/stock-d855-30b-images-kdz-flashables-t3282012

taj tut sam pratio i mob mi se nece da upali,stoji samo na lg logu i to je to,izbrisao sam dalvic cache i cache,nisam radio factory reset jer bi volio ostavit podatke

ima li kakva druga solucija da radim?

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Koliko ja znam preporuka je napraviti factory reset. Još bolje advanced wipe pa odabereš sve osim internal i external storage.
15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Dali se može i CM flešati preko LG flash tool-a??

Ne moze.

13 godina
neaktivan
Evo, konacno je uspjelo...preko drugog kompa sam napravio...
Za sad mi se cini bolje sve brže nego 20j...i quickcircle je sad kao na g4 :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Također uspješna instalacija mm 6.0 na G3 16gb t-mobile na win 10 preko flasha i jako sam zadovoljan za sad na prvi pogled sve glatko funkcionira

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2016 22:31 (edhem33).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav,

Danas sam iso update mob na 6.0 ali negdje sam pogrjesio.

Sad je mobitel brickan .. kad se pali bude logo i nestane nakon toga svijetle plava i crvena ledica a ekran je crn.

comp ga prepoznaje kao qhsusb_bulk.

Ne znam sta da radim, molio bi pomoc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Skini bateriju na minutu-dvije pa vrati u telefon. Potom probaj ući u download mode (držiš Vol+ i ubodeš USB kabel u mob, kabel treba biti ukopčan u komp). Ako se pojavi download mode, onda nije brickan. Probaj onda flashat ponovno.

0 0 hvala 0
17 godina
acerbis kaže...
Evo, konacno je uspjelo...preko drugog kompa sam napravio...
Za sad mi se cini bolje sve brže nego 20j...i quickcircle je sad kao na g4 :)

Kod mene su windowsi 8.1 64bit.

17 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Ono je bio v30a, ovo sad je v30b (nova verzija).

16 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Skini bateriju na minutu-dvije pa vrati u telefon. Potom probaj ući u download mode (držiš Vol+ i ubodeš USB kabel u mob, kabel treba biti ukopčan u komp). Ako se pojavi download mode, onda nije brickan. Probaj onda flashat ponovno.

Probao ali ne radi, sad mi je u device manageru prikazan kao Qualcomm 9008

17 godina
LG G3 - Rasprava

Nije bitno kako ga komp vidi, ako možeš u download mode staviti telefon, nije brickan.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Prije dva dana stavljen 6.0 na moj G3 32GB i mogu reći da radi bolje nego prije. Baterija mi traje duže, uz jednako korištenje kao i prije. Fluidniji je, iako sam i prije jako rijetko imao zastajkivanja. Boje su super, kamera dobro radi, sučelje je odlično. Sve u svemu, preporučam, zadovoljan sam.

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

eh ovako ljudi,uspio sam flashat 6.0 i stvarno je mnogoo brzi od 5.0

prvi put da nema potrebe uopce ici na nova ili apex launcher

pitanje je sad kako instalirati TWRP na ovo?

procitao sam sto je bender rekao,znaci autorec ne smijemo koristit,koja je druga opcija??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mersimh kaže...

eh ovako ljudi,uspio sam flashat 6.0 i stvarno je mnogoo brzi od 5.0

prvi put da nema potrebe uopce ici na nova ili apex launcher

pitanje je sad kako instalirati TWRP na ovo?

procitao sam sto je bender rekao,znaci autorec ne smijemo koristit,koja je druga opcija??

Imas vec Autorec za Marshmallow od bendera. Znaci, Kingo root zatim Autorec od Bendera. Ostalo znas kako ide.

13 godina
neaktivan
ja ga ne vidim na playstoru,samo lolipop verziju :/
16 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Nije bitno kako ga komp vidi, ako možeš u download mode staviti telefon, nije brickan.

Ne ide u download mode,  kad drzim +vol i spojim usb, prikaze se logo i u kantunu malim slovima pise ERROR boot certification verify nakon toga je ekran crn i flashaju plava i crvena ledica

9 godina
neaktivan
Googlaj malo. Na xda ima više načina kako su ljudi riješili isti problem.
17 godina
LG G3 - Rasprava

LINK

Evo nešto o tome.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pro Noob kaže...

Probao ali ne radi, sad mi je u device manageru prikazan kao Qualcomm 9008

Meni se čini da ti ništa ne preostaje osim ovog UNBRICK LG G3 , 4. post mi liči na tvoj problem...

btw. ne čačkaj ništa, pažljivo prati upute da se na zahebeš kao ja sa LENOVO K910 vibe z kad sam izbrisao i qualcomm 9008 pa sam morao mjenjati matičnu ploču da bi mogao pokrenuti mobitel, to mi je bilo najbezbolnije jer sam trebao vratiti mob u tvornicu jer se onda treba spajati na mob žicama i unjeti bazni sistem da bi mogao podignuti os, laički rečeno...

zato nemoj čačkati mečku nego prati upute sa linka koji sam ti dao...čini mi se lakše nego meni za lenovo...

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2016 10:53 (Dentex).
13 godina
LG G3 - Rasprava

I ja sam uspio. Izgleda da da je problem bilo do vindoza. Na laptopu mi je 7 i nije htjelo, zapne na 60%, a na kraju na stolnom 10ka i prošlo od prve. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Provaj ga staviti u download mode i preko lg flash tool napravit reset samo trebas skinuti softver za tvoj mob i lg flash tool
9 godina
neaktivan
Zanima me za lg g3 ako netko ima vip ili t-mobile koja mu verzija softvera piše na lollipop 5.0 meni v21a-219-10

0 0 hvala 0
15 godina
Stavio 6.0 i sviđa mi se ali.. Problem je jedino u bateriji, dakle preko noći ostavljen na 100% a ujutro već na 78%. Imao sam taj problem na lolipopu ali sam ga rootao i skinuo sav bloatware i problem sa baterijom sam riješio. SAD čekam root za mm pa da vidimo. Ne piše mi što konkretno troši bateriju, samo telefon u stanju mirovanja 15 % i vrijeme mirovanja mreže 8 %. Što bi to bilo?
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice