- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Isto tako, win10 x64, tmobile 2/16 gb, flash bez problema, mobitel radi apsolutno savrseno😁
Dali se može i CM flešati preko LG flash tool-a??
bump
Jel moze ukratko usporedba sa Z2 ili Z3?
Znam da su po specifikacijama slicni, najvise me zanima trajanje baterije i opcenito kako funkcionira mob, jel UI gladak i fluidan kao na Sonyjima?
To su zapravo najvece prednosti Z2/3 naspram G3, baterija i fluidnost sucelja
To sam i mislio, ali kakav je G3 po tom pitanju za nekoga tko prije nije imao Z2/3? Usporedbu sam trazio jer ja imam Z3, pa da procjenim kako bi meni bilo, ali se ustvari ne raspitujem za sebe nego za frendicu koja zasad ima neki Samsung iz 2010.
Jel i G3 isto dosta dobar ili je osjetno losiji na ta dva polja?
I data promet je manje-vise cijelo vrijeme upaljen, dal to utjece na brzu potrosnju baterije?
moze li mi neko pomoci kod ovog update
imam lg g3 32GB na 5.0 stock samo rootan
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/stock-d855-30b-images-kdz-flashables-t3282012
taj tut sam pratio i mob mi se nece da upali,stoji samo na lg logu i to je to,izbrisao sam dalvic cache i cache,nisam radio factory reset jer bi volio ostavit podatke
ima li kakva druga solucija da radim?
Dali se može i CM flešati preko LG flash tool-a??
Ne moze.
Za sad mi se cini bolje sve brže nego 20j...i quickcircle je sad kao na g4 :)
Također uspješna instalacija mm 6.0 na G3 16gb t-mobile na win 10 preko flasha i jako sam zadovoljan za sad na prvi pogled sve glatko funkcionira
javite ako budete imali nekih problema da i ja odradim :D
Pozdrav,
Danas sam iso update mob na 6.0 ali negdje sam pogrjesio.
Sad je mobitel brickan .. kad se pali bude logo i nestane nakon toga svijetle plava i crvena ledica a ekran je crn.
comp ga prepoznaje kao qhsusb_bulk.
Ne znam sta da radim, molio bi pomoc.
Skini bateriju na minutu-dvije pa vrati u telefon. Potom probaj ući u download mode (držiš Vol+ i ubodeš USB kabel u mob, kabel treba biti ukopčan u komp). Ako se pojavi download mode, onda nije brickan. Probaj onda flashat ponovno.
Za sad mi se cini bolje sve brže nego 20j...i quickcircle je sad kao na g4 :)
Kod mene su windowsi 8.1 64bit.
Ono je bio v30a, ovo sad je v30b (nova verzija).
Skini bateriju na minutu-dvije pa vrati u telefon. Potom probaj ući u download mode (držiš Vol+ i ubodeš USB kabel u mob, kabel treba biti ukopčan u komp). Ako se pojavi download mode, onda nije brickan. Probaj onda flashat ponovno.
Probao ali ne radi, sad mi je u device manageru prikazan kao Qualcomm 9008
Nije bitno kako ga komp vidi, ako možeš u download mode staviti telefon, nije brickan.
eh ovako ljudi,uspio sam flashat 6.0 i stvarno je mnogoo brzi od 5.0
prvi put da nema potrebe uopce ici na nova ili apex launcher
pitanje je sad kako instalirati TWRP na ovo?
procitao sam sto je bender rekao,znaci autorec ne smijemo koristit,koja je druga opcija??
eh ovako ljudi,uspio sam flashat 6.0 i stvarno je mnogoo brzi od 5.0
prvi put da nema potrebe uopce ici na nova ili apex launcher
pitanje je sad kako instalirati TWRP na ovo?
procitao sam sto je bender rekao,znaci autorec ne smijemo koristit,koja je druga opcija??
Imas vec Autorec za Marshmallow od bendera. Znaci, Kingo root zatim Autorec od Bendera. Ostalo znas kako ide.

Nije bitno kako ga komp vidi, ako možeš u download mode staviti telefon, nije brickan.
Ne ide u download mode, kad drzim +vol i spojim usb, prikaze se logo i u kantunu malim slovima pise ERROR boot certification verify nakon toga je ekran crn i flashaju plava i crvena ledica
Probao ali ne radi, sad mi je u device manageru prikazan kao Qualcomm 9008
Meni se čini da ti ništa ne preostaje osim ovog UNBRICK LG G3 , 4. post mi liči na tvoj problem...
btw. ne čačkaj ništa, pažljivo prati upute da se na zahebeš kao ja sa LENOVO K910 vibe z kad sam izbrisao i qualcomm 9008 pa sam morao mjenjati matičnu ploču da bi mogao pokrenuti mobitel, to mi je bilo najbezbolnije jer sam trebao vratiti mob u tvornicu jer se onda treba spajati na mob žicama i unjeti bazni sistem da bi mogao podignuti os, laički rečeno...
zato nemoj čačkati mečku nego prati upute sa linka koji sam ti dao...čini mi se lakše nego meni za lenovo...
I ja sam uspio. Izgleda da da je problem bilo do vindoza. Na laptopu mi je 7 i nije htjelo, zapne na 60%, a na kraju na stolnom 10ka i prošlo od prve.