LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.228.072
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: LG G3 - Rasprava

ajd onda probaj oznaciti i taj medijski uredaj, to je zapravo za djeljenje sadrzaja, pa javi oce li tad raditi

9 godina
neaktivan

nema u postavkama vise opcije da se to promijeni... tj ja ju nisam nasao, a fakat sam dosta toga trazio i po netu i na mobitelu...

ako znas kako i gdje to oznaciti bio bit ti vrlo zahvalan

11 godina
protjeran

pa ja kad spojim mob na usb, u onom izborniku sto mozes kliznuti sa vrha ekrana (hebes me ne znam strucni naziv sad, ugl di si smanjis ton, palis/gasis wifi,mobilne mreze...)i onda mi stoji punjenje, lg pc suite povezan i to medijski uredaj(mtp)

9 godina
neaktivan

da, znam na kaj mislis ali nemam to. kliknem i nista se ne dogodi, drzim dugo izbaci mi logo lollipop-a i to je to. ne otvara nikakve postavke ni nista :/

11 godina
protjeran

ja kad klikenm na tu 'obavjest' imam ponudeno napuni bateriju, (mtp) i posalji sliku(ptp) i stalno mi stoji oznaceno to MTP

pogledaj pod postavkama na usb pc povezivanje

9 godina
neaktivan

jbg, nemam toga u postavkama. ili ne vidim. cisto sumnjam da sam bas toliko slijep :D... zato i nemam tu opciju kliknuti na obavjest i raditi neke promjene :/

11 godina
protjeran

ma da kuzim, jbg stvarno nez sto da ti kazem

ja sad napravim na lg suite-u backup a neda mi da prebacim na komp slike, video, pisme... poludit:D

9 godina
neaktivan

ma za pop...ti

nađem na netu da ima vise takvih situacija ali ne pise nigdje pravo rjesenje. zato  lijepo uzet USB kabel i fino se objesiti :D

11 godina
protjeran

evo sad radim ovo, moblim boga da sve dobro prode:D inace ce poludi jer naravno nebi zna sto napraviti haha

11 godina
protjeran

ma vjerovatno ce doci neko na forum ko zna vise od mene i pomoci ce ti dont worry

11 godina
protjeran
LG G3 - Rasprava

moze pomoc

napravim sve al stane na 5% (ovo na kompu) i ne mrda

na kompu ne mogu ocitati mob

zna neko sta da radim?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
acerbis kaže...
bender_007 kaže...

Sredjeno ?

ne prepoznaje mi uređaj, ni upaljen ni download modeu taj lgup...

jel ti flash tool sad prepoznaje uredjaj uopce ?

prepoznaje, i opet dođe do 60 % i ne mrda...a taj lgup ne prepoznaje uopće..probao sam ukljucit usb debugging iskljucit...resetirat komp, drugi utor, neće...

11 godina
protjeran

a meni nikako nije htjelo prepoznati na kompu i stalno bi stalo na 5%

drugi put ista stvar

treci put ista stvar

i taman da cu odustati reko ajd jos jednom i onda proradilo mada i dalje komp nije prepoznava, al eto rijeseno, bar moje

i hvala na detaljnom opisu kolega forumas, puno pomoglo

tnx jos jednom

9 godina

Kakva je procedura ako se dogodi neka greška pri instalaciji novog firmware-a? Hoce li se mob moći ponovno upaliti i koristiti lolli ili?

13 godina
LG G3 - Rasprava

I kod mene zapelo na 60%, "analyzing phone" i neće dalje.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ima li jos netko da mu nece? Neznam jel do 16 gb ili do cega?
Ima li tko sa tmobile 16 gb da je uspio?
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Zahvaljujem se za LGUP, radi sve dobro. :D . Vidjao sam ga i pre ali nisam obracao toliko paznje, odnosno izlazio mi neki error ali nisam instalirao drajvere naravno -_- ... Imao sam prilike da testiram 6.0 (.kdz) i iskreno da vam kazem, dizajn je mnogo bolji, odnosno UX4 kao i na LG G4,v10 telefonu i sl. Dodate su neke sitne opcije, ali nije mi se svidelo jer kada se flesuje preko kdz-a ne moze da se rootuje i nemam recovery. Ima dosta sitnih lagova naravno zbog rezolucije ekrana jer vidi se da se telefon muci... Imam pitanje, da li moze nekako da se poboljsaju performanse ili nesto slicno, neobavezno. :D :\

Corona
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

I kod mene zapelo na 60%, "analyzing phone" i neće dalje.....

To ti je kod ovih mobitela iz praška normalno 

Poslje 2 godine druženja sa G2 Kupio G3 32/3..  Ja sam pre zadovoljan. Stavio mm preko flash toolsa bez ikakvih problema. Mob nema nikakvih lagova, ne štuca niti se muči. Nije rootan, čekam još službeni root za 6.0 

17 godina
LG G3 - Rasprava

Nije mi nikako jasno zašto neki ne mogu flashat novi 6.0

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav dečki
Na stock mm sam bio puna 3 dana i više nisam mogo izdržati. Broken os je potpuno drugi svijet osim kamere koja je na stocku najbolja. Uglavnom, mm sam flešo preko twrp-a i normalno da je i bio rootan. Imate na xda dosta o tome a i bender007 je napravio novi autorec za mm. Bender brate svaka ti dala na strpljenju kad ljudima pomažeš i odgovaraš. Da bi stock mm radio bolje, znači makar približno aosp u treba deinstalirati sav bloat, znači antivirus, lg healt ... pa i ux 4. Inače na mm apex launcher puno bolje radi od nove. Isto cpu governor staviti na conservative. Interactive je bolji nego na lollipopu ali ipak conservative je glatkiji. Rezoluciju promijeniti na 540. U developer options prebaciti animacije i sve sa 1 na 0.5 i onda je stock relativno gladak i brz.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ja sam preko flash toola, po dardevilovim uputama bez problema stavio mm
12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Decki jel stigla offical EU verzija od MM ne ova poljska testna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

To nije poljska testna nego official EU verzija.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
@ toni91 jel imas 16gb ili 32?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
@acerbis 16gb
9 godina
LG G3 - Rasprava

Ajmo ljudovi vi koji ste na MM....

Komentari, informacije, recenzije, savjeti i sl....

Preći na MM ili ne, što instalirati.....

Za nas koji se još uvijek nećkamo....

:):)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
@ toni 91, koje windowse imas...neznam jel do toga mozda? Jel ti tmobile ili slobodni uređaj?
17 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Jel moze ukratko usporedba sa Z2 ili Z3?

Znam da su po specifikacijama slicni, najvise me zanima trajanje baterije i opcenito kako funkcionira mob, jel UI gladak i fluidan kao na Sonyjima?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
macgyver kaže...

Jel moze ukratko usporedba sa Z2 ili Z3?

Znam da su po specifikacijama slicni, najvise me zanima trajanje baterije i opcenito kako funkcionira mob, jel UI gladak i fluidan kao na Sonyjima?

To su zapravo najvece prednosti Z2/3 naspram G3, baterija i fluidnost sucelja

10 godina
neaktivan
@acerbis, win 10, t-mobile.. Korak po korak po onim uputama i nije bilo ni najmanjeg problema :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice