LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.229.271
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: LG G3 - rasprava
bik kaže...
merio kaže...
MARKOZD15 kaže...

Kod mene 32Gb verzija, dakle 3Gb RAM-a, messenger trza, animacije trzaju, osjetno, nije do moba, ispravan je jer sam probao ostale G trice kod drugih ljudi i ista stvar.. dialer aplikacija pogotovo 

Nije sad to neki nepodnošljiv lag, ali mislim da na flagship modelu, ništa nebi trebalo ni najmanje štucnuti..

Također i meni trza. Mislim to nije lag koliko stutter i uzasno je iritantan. Setting se jako puno otvara, otvori prozor i onda mu treba 3- 4 sekunde da pokaze postavke. Realno katastrofa za flagship.

Jeste napravili hard reset nakon updejta na 5, to je odavno pod must

Naravno da je hard reset napravljen. Telefon jednostavno trza, to je to..

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
15 godina
merio kaže...
bik kaže...
merio kaže...
MARKOZD15 kaže...

Kod mene 32Gb verzija, dakle 3Gb RAM-a, messenger trza, animacije trzaju, osjetno, nije do moba, ispravan je jer sam probao ostale G trice kod drugih ljudi i ista stvar.. dialer aplikacija pogotovo 

Nije sad to neki nepodnošljiv lag, ali mislim da na flagship modelu, ništa nebi trebalo ni najmanje štucnuti..

Također i meni trza. Mislim to nije lag koliko stutter i uzasno je iritantan. Setting se jako puno otvara, otvori prozor i onda mu treba 3- 4 sekunde da pokaze postavke. Realno katastrofa za flagship.

Možda mu je hladno? :D

Zezam se, žalosno je da telefoni takvih specifikacija umiru radi softvera.

15 godina
LogicusMPS kaže...
merio kaže...
bik kaže...
merio kaže...
MARKOZD15 kaže...

Možda mu je hladno? :D

Zezam se, žalosno je da telefoni takvih specifikacija umiru radi softvera.

Cak i razmisljam da ga zamjenim za neki drugi mob. Imao sam M7, bio je savrsen nikad ni da stucne. Ugl. trazim nekog ko bi mijenjao g3 za m8, jer uzasno sam osjetljiv na bilo kakva trzuckanja. 

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
15 godina
LG G3 - rasprava

Imam G3 preko pola godine, par puta sam samo do sada primjetio lagano trzanje ali je hard reset to riješio

Gale
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
G3 je ubila reza ekrana na preslabom procesoru za nju. Steta.
15 godina
Legasus kaže...

Imam G3 preko pola godine, par puta sam samo do sada primjetio lagano trzanje ali je hard reset to riješio

Ne ides za tim. Otvori dialer i probaj scrolati tabove, ako imas lollipop probaj dok imas notifikaciju sputiti status bar(trza), scrolanje u settingsima je trzavo. Trzanja na sve strane, smo to ljudi ne vide ili ne kuze..

14 godina
G3 je ubila reza ekrana na preslabom procesoru za nju. Steta.
15 godina
LG G3 - rasprava

kolko gledam po netu, nema još root-a za lollipop?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Cuj trza i OPO. Trza i windows 8.1. Pa sta sad.

Nista nije savrseno. :)

I Don't Give A Damn

2 1 hvala 0
15 godina
Akira kaže...

OPO čak najmanje trza od svih drugih :D

15 godina
Akira kaže...

Probaj nexus,  m7 i m8.  Zapravo guglaj bilo koji od navedenih sa nastavkom lag i neces nista dobiti :D

Ne kazem da je g3 los mobitel,  dapace.  Samo sam ja jedan od onih kojima sitnice poput tih smetaju dovoljno ga se rijesim :) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 16:44 (merio).
16 godina
LG G3 - rasprava

Ne znam, meni na G2 nista ne trza ili pak nemam oko za to 😉. Po G3 sam isto čačkao i nisam primjetio neko štekanje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
G2 i G3 su neusporedivi.

Softverski, G2 je klasa vise.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
11 godina
neaktivan
Rasho kaže...
Akira kaže...

Istina. OPO stvarno jako jako slabo laga.

Samo ja jos nisam imao mobitel koji nekada barem nije zatrzao.

Ali OPO je definitivno iznad G3 i S5. (Njih sam imao)

Samo sto to mene ne smeta toliko jer znam da je greska u softwareu.

I Don't Give A Damn
16 godina
Mitch kaže...
G2 i G3 su neusporedivi.

Softverski, G2 je klasa vise.

Kako, na G3 isto mozes stavit 4.4 i trebali bi radit isto?

12 godina
Akira kaže...
Rasho kaže...
Akira kaže...

I kakav je opo...mjenjao kljuc za kljuc ili?

razorblade
15 godina
LG G3 - rasprava

200kn mi je dao

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

jedini mob koji nije trznuo ni milisekunu tako receno ,  je bila nokia lumia 920/1520(koju koristim povremeno kao tablet i fotich) i iphone 3G  

sony xperia x1 , samsung s2,s3 pa i trenutni su trzali ili trznuili ali prije se sam bio picajzla kaj se toga tiche 

neg u zadnje vrijeme i super sam zadvoljan sa LG g3 -com ( te F stock romom) te next flag ce definitivno bit lg g4 ili flex 2 IMO 

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 19:23 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mariolla79 kaže...
Akira kaže...
Rasho kaže...
Akira kaže...

I kakav je opo...mjenjao kljuc za kljuc ili?

Nadoplatio 200kn jer je OPO bio potpuno novi ne otvoren.

A moj G3 je bio star 2 mjeseca.

Meni ok. Decko je tu sa foruma. Rasho, pa eto preporuka. :)

I Don't Give A Damn
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 19:41 (Akira).
13 godina
Nadoplatio za OPO. Lol... svaka cast...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan

Da. Kao sto sam napisao OPO sam uzeo novi.

A posto mi je G3 dosadio uzeo sam ga za promjenu.

A sada vidim da je OPO dosta bolji nego G3.

Ali to je samo moje misljenje.

I Don't Give A Damn
13 godina
Koje su to pojednosti da su bolje na OPO? Ja sam isto planiro prec. Al mu je zao ovog 2k ekrana i kamere.
13 godina
Koje su to pojednosti da su bolje na OPO? Ja sam isto planiro prec. Al mu je zao ovog 2k ekrana i kamere.
15 godina
SimeKZ kaže...

otključan bootloader, root, cyanogenmod, bolja baterija, manje lagova, 64gb, te ima 3gb rama (ako ga uspoređuješ s 16gb modelom g3), 5MP prednja kamera, stereo zvucnici, 4.1 bluetooth

to su sve prednosti, ali koliko ima prednosti nad g3, toliko g3 ima i nad njime u drugim stvarima :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 20:13 (Rasho).
16 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...

Brzi je i kud i kamo fluidniji. Baterija osjetno bolja nego na G3.

2k? Neces ni skuzit razliku.

S druge strane G3 je puno kompaktniji i laksi za upravljati jednom rukom unatoc istoj velicini ekrana.

I G3 ima bolju kameru. SD Card slot je takodjer prednost ukoliko to koristis, ali ako uzmes Onea od 64gb storagea, ne vidim problema.

Ukratko, nije sve crno-bijelo. Zavisi sta ti je vaznije.

Ja sam sa Onea presao na G3. I iskreno, vratio bih se isti sekund. Lag me ubija. A da laga - laga.

Uz G3 imam i iPhone 5s, pojede ga iPhone po pitanju fluidnosti za dorucak. Kao i OnePlus kod kojeg stvarno nisam osjetio nikakvog laga.

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Meni isto jako laga u zadnje vrijeme otkako sam prešao na lolipop. Prije je isto trzao ali ne toliko. Baterija je isto relativno loša....dobra u stanby-u, ali jako loša kad počneš drmati po mobitelu. Skoro jedan posto po minuti mi opada kapacitet. Ja budala mjenjao z3 compact za lg g3. Požalio sam i sad bih rado uzeo sony-ja nazad.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Eto kolege su dali odgovor.

Ja sam samo rekao svoje misljenje jer sam koristio oba uredaja.

Ali na G3 se nebi vratio nikada. Cekam OnePlus Two i OnePlus mi je nova najbolja marka mobitela.

Tko ga proba shvatit ce sto mislim.

Iako o ukusima se ne raspravlja ali isto tako performanse na papiru se cesto razlikuju od performansa u zivo.

I Don't Give A Damn
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 20:48 (Akira).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja za sada ne primjecujem nikakv znatan lag na 5.0 (32GB - 3GB)... Nezz da li je to moguce od uredjaja do uredjaja... Nemam nikave Cleanere i slicna sranja... Moje misljenje je da svi ti antivirusi i cleaneri definitivno opterecuju mob a ne sluze nicem korisnom... Cemu nesto dodatno kad android sam odradjuje svoj posao... 

Sto se tice oversharpness-a.. definitivno ovo ne primjecujem... Nije da ne znam na sto se misli i o cemu je rijec... Ali ja stvarno to ne vidim... 

O samoj glatkoci rada mogu reci da je odmah iza MI3 kojeg sam imao... MI3 je tu Bog... 

Sto jest jest, mali lag je primjetan samo kod Facebook messengera...

Za sada, nakon tjedan dana koristenja, s mobom sam odusevljen... (Imao sam i Oppo Find 5, Zopo ZP998, Xiaomi MI3, Galaxy S3)...

Sa baterijom sam zadovoljan iako mislim da se nije u potpunosti formirala, tako da u konacnici ocekujem malo poboljsanje...

Opet napominjem... Ako govorimo o optimiziranosti i glatkoci... MI3 Bog!

Display na G3 je savrsenstvo... Meni osobno sasvim dovoljno citljiv i vidljiv na suncu... Ostrina i boje savrseni... 

Premium osjecaj u ruci je odlican, mobitel savrseno lezi u ruci... 

Narucen Spigen slim armor... Trebao bi stici za koji dan... 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

Slažem se u potpunosti sa tobom, G3 je zvijer, a trenutno ovdje je šačica ljudi koji oprostite na izrazu "seruckaju" po mobitelu jer se ponekad osjeti lag - pa nemojte me klat . To što se spominje HTC M7 i M8 (koji rade update softwarea svake prestupne, kamera je u banani naspram drugih flagship modela uređaja, itd) da nema laga  u to sumnjam jer kad se Android optereti i zapuni svaki mob nakon nekog vremena za laga pa ga treba ugasit i to je to. 

Ljudi su jednostavno pre sitničavi i kenjaju po svemu, a do prije par godina smo imali monokromatske ekrane i 10 Mb pohrane na mobu i bilo je super.

Da ne govorimo da je ovo najjeftiniji premium uređaj od svih na našem tržištu, ali eto jednostavno smo takvi, nikada ne valja.

Nažalost jako smo razmaženi, ali ko ima para neka mijenja mobove i traži razloge da uzme drugi i tako ispočetka, ali neka ne govore da uređaj ne valja nego da su jednoostavno njihovi zahtijevi previsoki i da će rijetko koji uređaj njih zadovoljiti, jer je prvo kada kupe uređaj traženje njegove mane (umjesto da uživaju u njegovim mogućnostima) i traženje novog uređaja.

Neka se ne uvrijede pojedinci koji se možda ovdje prepoznaju, ali činjenice su ovdje.

LP

Moj PC  
11 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Slažem se da je g3 zvijer, ali što ćemo s baterijom. Imao sam više flagshipova, ali g3 definitivno ima naslabiju dok je ekran upaljen. Postotci baterije padaju naočigled i to me stvarno živcira, jer ga ne mogu koristiti kako hoću i koliko hoću. Hebeš to.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice