Neznam za vas al meni mobitel radi na V10L i nema trzanja niti ista,sasvim fluidno radi,mislio sam večeras staviti lolipop al koliko vidim da ima dosta problema oko toga tak da necu ni dirati kad ovo odlicno radi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav,evo i ja sam jučer postao novi vlasnik LG G3 32GB ,zamjenio sam svoje note3 za g3 i jako sam se oduševio ovim uređajem,ekran je predivan,e sad ovako ja trazim maskicu za mobitel i gledam na ebayu i vidim da skoro sve maskice u gornjem ljevom kutu imaju ostavljeno otvoreno,zbog čega je to tako? kao npr na ovome LINK
i kakve su one spiegen maskice,jel to vrijedi 60kn?
Korejski modeli imaju tu antenu koja se izvlaci, mislim za TV da je antena pa je zato i rupa ostavljena.
Spiegen maskice su vrhunske, ako imas tendenciju ispustat mob na pod, definitivno odlicne, sacuvat ce ti mob
To na slici je G2, i antena je na g3. barem svuda tako piše.. ako imaš kakav link za stylus dedero ga pukni da vidim.
Imam S5 i G3, oba trzaju nakon par dana koristenja i tonu aplikacija (FB, Messenger, 3 gmaila, instagram, widgeta cca 6-7 itd...)
Kada su oba potpuno stock poslje hard reseta, rade fluidno i bez problema.
Pogotovo ako iskljucim dosta google aplikacija (games, news, music play itd...)
Dakle po meni uopce nije problem u mobitelu nego u software-u i u lose optimiziranim aplikacijama.
Dolazim sa Note 3 i Lumia 930 W8.1. I ja iskljucivo krivim software.
Ali to je samo moje misljenje.
Gle tebi je možda M8 najbolji, a meni je npr Z3? :) subjektivan dojam
Što se G3-a tiče, kao vlasnik njegov se još nemogu složiti jer ga tek jedan dan imam..vidjet ćemo kroz par tjedana
Pozdrav,evo i ja sam jučer postao novi vlasnik LG G3 32GB ,zamjenio sam svoje note3 za g3 i jako sam se oduševio ovim uređajem,ekran je predivan,e sad ovako ja trazim maskicu za mobitel i gledam na ebayu i vidim da skoro sve maskice u gornjem ljevom kutu imaju ostavljeno otvoreno,zbog čega je to tako? kao npr na ovome LINK
Korejski modeli imaju tu antenu koja se izvlaci, mislim za TV da je antena pa je zato i rupa ostavljena.
Spiegen maskice su vrhunske, ako imas tendenciju ispustat mob na pod, definitivno odlicne, sacuvat ce ti mob
To na slici je G2, i antena je na g3. barem svuda tako piše.. ako imaš kakav link za stylus dedero ga pukni da vidim.
To je drugi uređaj, drugih dimenzija i ne pašu mu iste maskice.
Preko noci mi se uredaj u jednom trenutku ugasio.
McCaffe je glavni krivac koliko vidim i u 2 i pol sata je potrosio 60% baterije.
Dali se nekome desilo slicno?
Kako maknuti mccaffe?

Slažem se da smo krenuli u
Ljudi..stavio sam Android L preko flashtoola..naime situacija se nije promijenila.. i dalje se isto desava..
Jel može preporuka nekog ROM-a baziranog na Optimus UI, Kitkat/Lollipop svejedno...dakle neka Lite totalno debloatana verzija..Ako je netko probao tako nešto? Hvala..
Stvarno se nebih želio riješiti moba..Jer mi po svemu drugom paše..baterija mi je odlična u stand by_u kamera je kompletna i odlična u manje više svim uvjetima, ekran velik i jako dobar, kvaliteta izrade odlična, dizajn fantazija
dao sam link za aopk gore
ali od ovog bespotrebnog offa nisi ziher ni vidio
dao sam link za aopk gore
ali od ovog bespotrebnog offa nisi ziher ni vidio
AOKP? Zar ne tražim baziranog na Optimus UI :)
Hvala ti.. I daj nigdje nemogu naći temu za unlock bootloadera.. Pa ako može link bio bih još više zahvalan :)
Mene nije briga dal trza il ne, meni je samo bitno da ga mogu stavit na stol u kafani i onda mi prilaze žene i pitaju "Je li to G3?" Onda im ja dam da ga pogledaju, bace koju sliku, upišu broj telefona.. E tomu služi mobitel!
Nema spigena za 60kn. Za 160kn, da. To su kopije. Ja nisam za to. Ja volim platit za takve stvari. Kad je mob skup, to mi nece puno pomoc ako nekupim.
Pazi za kupovanjem na ebayu. Ima jako puno kopija Spigena... Ja sam kupovao za N3 i našao sam neki za 15 USD i došlo mi je neko smeće plastićno da mi je skoro puklo kad sam stavljao. Sva sreća pa sam dobio povrat novca onda sam malo istražiovao po forumimam i našao sam par ljudi koji su kupili spigen za Note 3 za 150+ i 200+ kuna i ispostavilo se da od 4 verzije, sve četiri su različiti... U nekoliko detalja je bila razlika.
Preko noci mi se uredaj u jednom trenutku ugasio.
McCaffe je glavni krivac koliko vidim i u 2 i pol sata je potrosio 60% baterije.
Dali se nekome desilo slicno?
Kako maknuti mccaffe?
Jedini način ti je da rootaš mob i makneš ga sa Titaniumom. Ja sam samo zbog toga i rootao. Inače za root ti treba 2 minute i super je jednostavno.
Hvala ti.. I daj nigdje nemogu naći temu za unlock bootloadera.. Pa ako može link bio bih još više zahvalan :)
Koja je verzija Lollipopa bolja:
6 | v20D Italy |
---|---|
0 | v20C Vip |
italy

Stavio sam 10N softver uz Rin kernel i par modifikacija (ART, GPU rendering i neke skripte za brzinu sa xda sam našao i ubacio)
Mobitel ne da leti, nego je toliko bijesan da me strah držati ga u ruci, prezadovoljan sam ovom kombinacijom :)
Pozdrav!
Jel može preporuka neke stranice za otključavanje G3-ojke, prebacio bih se na Vip ...
Pozdrav!
Jel može preporuka neke stranice za otključavanje G3-ojke, prebacio bih se na Vip ...
E hvala ti, very much !
Trenutno sam na 4.4.2 i volio bih flashati 5.0 lollipop.
Dali mi je potreban root ako stavljam sluzbenu verziju, tocnije talijansku?
I dali se mogu onda vratiti na 4.4.2 kada tele2 i vip puste sluzbeni OTA update na 5.0 pa da se prebacim na njega da budem opet u mogucnosti dobivati OTA update-ove?
Ili jednostavno mogu samo skinuti tele2 verziju 5.0 pa ju opet sam flashati preko talijanske i bit cu opet sluzben?
Cura mi je uzela mob koji je na t-comu, pa smo ga otkljucali jer je ona na vip mrezi, ali sad ju ubija t com boot screen i melodija :) pa bi i njoj i sebi flashao 5.0
Trenutno sam na 4.4.2 i volio bih flashati 5.0 lollipop.
Dali mi je potreban root ako stavljam sluzbenu verziju, tocnije talijansku?
I dali se mogu onda vratiti na 4.4.2 kada tele2 i vip puste sluzbeni OTA update na 5.0 pa da se prebacim na njega da budem opet u mogucnosti dobivati OTA update-ove?
Ili jednostavno mogu samo skinuti tele2 verziju 5.0 pa ju opet sam flashati preko talijanske i bit cu opet sluzben?
Cura mi je uzela mob koji je na t-comu, pa smo ga otkljucali jer je ona na vip mrezi, ali sad ju ubija t com boot screen i melodija :) pa bi i njoj i sebi flashao 5.0
Ne treba ti root.
Kad ga jednom digneš preko Lg toolsa nema više službene nadogradnje. Sam si dižeš kad hočeš i s kojom verzijom hočeš.
Stavio sam 10N softver uz Rin kernel i par modifikacija (ART, GPU rendering i neke skripte za brzinu sa xda sam našao i ubacio)
Mobitel ne da leti, nego je toliko bijesan da me strah držati ga u ruci, prezadovoljan sam ovom kombinacijom :)
Aj neka si ti nama napokon zadovoljan.
Mission acomplished uspijeli smo zadrzat marka u lg teamu e to se zove podrska:-)
Ma telefon je ekstra, uvijek mi se svidao al me malo lag odbijao jer mi frend posjeduje 16gb/2gb verziju pa kad prčkam po njemu zna me nekad razočarati..evo pd jučer tu spomenutu kombinaciju koristim i još nije bilo problema, na mobu mi se sve sviđa, ekran, dizajn mi je predivan, ovo je najbolje izrađen plastičan telefon kojeg sam imao prilike držati u ruci, npr S5 kojeg sam imao se može sakriti pored njega sa svojim flaster look-om :D
Može preporuka nekog moda za kameru? Sa kamerom sam relativno zadovoljan ali često preekspozira sliku, i jel netko probao onu aplikaciju LG XCAM sa XDA?
Hvala :)
Ajmo jedno glasanje..koliko vas je na kit kat a koliko na lollipop
18 | Kit Kat |
---|---|
16 | Lollipop |
I jos ovaj pool
2 | koristim aopk,aosp |
---|---|
22 | stock |
Postoji li port Quick Remote aplikacije da radi na AOSP ROM-ovima?
I ima li Camera mod/port stock aplikacije da radi na AOSP ROM-ovima?
Hvala :)