Barem po meni, OtterBox se jedini može mjeriti.
Inače tih 10$ ti je bez poštarine i poreza gdje se čak dvostruko poveća cijena.
Najbolje ti je naručiti s ebay.com
Pozdrav,evo i ja sam jučer postao novi vlasnik LG G3 32GB ,zamjenio sam svoje note3 za g3 i jako sam se oduševio ovim uređajem,ekran je predivan,e sad ovako ja trazim maskicu za mobitel i gledam na ebayu i vidim da skoro sve maskice u gornjem ljevom kutu imaju ostavljeno otvoreno,zbog čega je to tako? kao npr na ovome LINK
i kakve su one spiegen maskice,jel to vrijedi 60kn?
Korejski modeli imaju tu antenu koja se izvlaci, mislim za TV da je antena pa je zato i rupa ostavljena.
Spiegen maskice su vrhunske, ako imas tendenciju ispustat mob na pod, definitivno odlicne, sacuvat ce ti mob
Danas evo stigao G3 sa 16GB verzijom.
Eh sad, sta bi ste mi preporucili, neki savjeti, trikovi (uglavnom gledao sam po YT te neke tutorijale vezano za mobitel). Nesto korisno sto bi trebao znati??
Kad dolazi update za Android 5.0 L, ni sam ne znam zasto ga toliko zelim, do sada nisam nigdje ima prilike da probam najnoviji Android.
Kako obicno baterija drzi?
Ljepo ja stavio novi androidnow 6.1
Vidim ja crtu bijelu na ekranu. Uz gornji rub. Pisem ja fino da imam bug. Kad ono crta koliko ima baterije. Ha ha ha
Jel' bi mi mogao netko preporučiti dobru maskicu za mobitel,a da nije nešto preskupo
hvala
Sta mijesamo kruske i jabuke o cem ti pricas. Jel ja imam potrazivanje na neku stvar vrijednosti 3000 kn od tele2? jel imam ispravu da sam im nesto poslao u toj vrijednosti? O cem ti pricas Mislis da bi ga slao natrag njima da mi agent njihov NAKON STO SAM MU REKAO KAKO NISAM PRVI VLASNIK preporucio da ga posaljem gore i da bez obzira na to imam pravo na zemjenu. Kako to komentiras? Sta zivimo u kambođi pa da se ovo događa. U kutiji su bili moji podaci na opisu kvara zasto mi ga agram nije mogao natrag poslati kad sam ih to zatrazio vec su imali zakonsku obvezu prema tele 2 koji im je proslijedio? Zar to nije isto.. dAJ Potkrijepi ovo argumentima molim te.
btw kontaktirao sam pravnicu koja mi je također potvrdila jos jucer da se stvar mora vratiti posiljatelju, Od deset agenata sa kojima sam pricao zadnjih mjesec dana svi su mi to isto to rekli. Cek jel sam ja gluh mozda ili lud?
I u kojoj fazi je priča?
Pozdrav ekipa, tek sam kupio mob pa da malo pitam. Ota mi ne nudi lollipop, dok provjera preko imei-a nudnudi verziju 20c. Dali gubim garanciju tako?
Pozdrav ekipa, tek sam kupio mob pa da malo pitam. Ota mi ne nudi lollipop, dok provjera preko imei-a nudnudi verziju 20c. Dali gubim garanciju tako?
Jesi uzeo mobitel u vipu?oni su pustili službeno lollipop i to baš tu verziju 20c....preko imea kad se ide tako negubi se garancija
Jesi uzeo mobitel u vipu?oni su pustili službeno lollipop i to baš tu verziju 20c....preko imea kad se ide tako negubi se garancija
Da, vip je. Znaci samo flasham kdz i to je to?
Da
ako netko traži masku, ringke fusion je odlična
Da
Kad vec gnjavim da pitam do kraja? flasham preko lg flash toola? normal ili cse flash?
Probaj prvo sa normal, ne gubiš ništa od aplikacija i postvki. Ak počne kenjat, onda idi sa ovim drugim. Ja sam sve nadogradnje radio sa normal, sve prošlo bez problema.
Da
Kad vec gnjavim da pitam do kraja? flasham preko lg flash toola? normal ili cse flash?
Idi na cse jer je nova verzija androida
Jel' se zna kad ce doc za Tele2,mob mi je kupljen u tele2 a koristim ga na VIP-u
meni je mob pao bez ikakve maskice sa metar visine i u kisom natopljeni asfalt, izokretao se po zadnjoj masci i jos uvijek je ziv...jos mi jednom pao u masci (prozirna 0,3mm) i ziv je...kolegica jednom ispustila ga iz ruke nije cak ni sa visine pao i razbio se ekran - 1000kn
Koja je fora sa IMEI kad provjeravam na njihovoj stranici koji je zadnji FW za moj mobitel.
Nije sve isto za LG G3 D855???
Meni trenutno daje 10L kao zadnju verziju, koja i jeste instalirana na mobitelu.
Kakva je sa vasim iskustvima, nesto drugo da instaliram?
Pozdrav,evo i ja sam jučer postao novi vlasnik LG G3 32GB ,zamjenio sam svoje note3 za g3 i jako sam se oduševio ovim uređajem,ekran je predivan,e sad ovako ja trazim maskicu za mobitel i gledam na ebayu i vidim da skoro sve maskice u gornjem ljevom kutu imaju ostavljeno otvoreno,zbog čega je to tako? kao npr na ovome LINK
i kakve su one spiegen maskice,jel to vrijedi 60kn?
Korejski modeli imaju tu antenu koja se izvlaci, mislim za TV da je antena pa je zato i rupa ostavljena.
Spiegen maskice su vrhunske, ako imas tendenciju ispustat mob na pod, definitivno odlicne, sacuvat ce ti mob
To na slici je G2, i antena je na g3. barem svuda tako piše.. ako imaš kakav link za stylus dedero ga pukni da vidim.
Pozdrav
Jel mi može neko dati link od 10N?
Hvala
Ljudi, kupio taman G3 32Gb, na Vipovom softveru je, ponudio mi je nadogradnju na 10H, ažurira se sada, pa ćemo vidjet :) Koja nadogradnja mi je najbolja i najstabilnija? Baterija i performanse me zanimaju?
Da si skinem i bubnem preko flashtoola :)
Ljudi, kupio taman G3 32Gb, na Vipovom softveru je, ponudio mi je nadogradnju na 10H, ažurira se sada, pa ćemo vidjet :) Koja nadogradnja mi je najbolja i najstabilnija? Baterija i performanse me zanimaju?
vip je pustio preko pc toolsa nadogradnju 20c to ti je lollipop
vip je pustio preko pc toolsa nadogradnju 20c to ti je lollipop
Mislio sam da je tebi najbolja 10N
Trenutno sam na 10L vipova najnovija nadogradnja (OTA),prebačen na ART.. Vjerojatno će završiti na prodaji ili u zidu jer Xperia Z koju sam prije imao, Z1, Nexus 5 rade duplo bolje od ovoga, ovo je sramota da ovako flagship radi
ima kakve razlike u odnosu na d
kaj točno ne valja sa g3 marko? Tata ima g3 i više visim na njemu nego on i meni je sve odlično na njemu.
kaj točno ne valja sa g3 marko? Tata ima g3 i više visim na njemu nego on i meni je sve odlično na njemu.
Gubi framerate u animacijama, pogotovo kad se vraćam na homescreen, probao sam čak i nova launcher ali i dalje šteka pri listanju u app draweru, nije to sad neko štekanje, ali se osjeti da nije fluidno, puno se osjeti.. Prije ovog moba sam imao iPhone 5s, Galaxy S5, Nexus 5, Xperiu Z1, Z1c, XZ itd, svi do reda bolje rade od G3 (da, čak i S5, LOL).. Čak i Facebook Chat headsi trzaju i nisu fludni, neznam, po meni je ovo sramota za ovako skup uređaj.. Možda probam custom ROM.. neznam ni sam, trebalo bi sve out-of-box raditi kako spada
Mobitel mi se najviše dopao dosada zbog dizajna, ekrana (dobro ekran nije savršen al veličina mi je super), kamere... ali ovo trzanje me tjera da ga prodam
stavi loli c ili neki aopk npr. androidnow 5.0 na par dana pa onda odluci sto ces dalje...ne brzaj sa odlukom
ne znam, ja nemam takvih problema ili ih ne vidim, ne primjećujem, nisam tolika picajzla. Mislio sam da je problem teže prirode u smislu težeg štekanja, rušenja aplikacija, restartanja i sl., ali to što tebi smeta je po meni sitnica. Isključi animaciju u developer opcijama, možda pomogne