LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.229.504
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kad ce doci 5.0 za VIP ??
Jel ima jos neki 5.0 a da nije poljak?

0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - rasprava

Ima, danas izašlo za Njemacku, Vijetnam i Francusku. Do kraja mjeseca bi svima trebao stic :) mada se ja držim custom romova. 

edit: Evo i u Italiji ide ota

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 11:59 (thebatman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G3 - rasprava

Kad će TELE 2 ota 5.0 20C? :)

0 1 hvala 0
17 godina
Re: LG G3 - rasprava
Command Prompt kaže...

Kad će TELE 2 ota 5.0 20C? :)

20C je dobila samo Koreja.

20A je aktualno u Poljskoj za D855 tak da možeš njega flashat.

A 20D je dobio jučer Vijetnam.

edit- evo i engleski Vodafone dobio 20C

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 13:26 (stiffler).
17 godina
LG G3 - rasprava

Počeo 20C za više zemalja. Dostupan je i za D855. 

Potrošnja baterija je ispravljena i sada je ekran na vrhu. Radi dobro za sada.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mi možeš reći ili dati  link za skinuti ga? Ima hrvatski meni i sve? 

17 godina
LG G3 - rasprava
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 20:32 (Ico2005).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

lolipop  D85520C_00.kdz radi lijepo , ja sam ga skinuo i instalirao sa ovog linka xda,   http://lg-phone-firmware.com/tool.php?idclick=10835 

(čini mi se da link iz posta prije mog ne radi..ili griješim) 

moj mob je 32 gb verzija ,tako da onda ovo valjda odgovara i za 16 gb verziju

uživajte u isprobavanju:)

1 0 hvala 1
14 godina
LG G3 - rasprava

jel vam zna 1080p youtube video štekati? Kod mene dosta. glazba ide, ali video ne. Kao da se muči sa reprodukcijom 1080p sadržaja te se dosta zagrije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

ja sam na c i za sada je sve ok {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo da vas obavjestim da je uredaj jos prije 10 dana vracen I to ne meni posiljaocu vec kupcu. E to osto sam bez G3-a.. i neznam sta da radim

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
upravo probao Lanu Jurčević....mislim njen spot :))
pogledao na 1080p i sve ok ne šteka na lizalica 20c
17 godina
THilfiger kaže...

Evo da vas obavjestim da je uredaj jos prije 10 dana vracen I to ne meni posiljaocu vec kupcu. E to osto sam bez G3-a.. i neznam sta da radim

Pa jel znaš tko je to? Javi se njemu, imaš broj valjda.

I stiže AndroidNow 5.0. Baza mu je 20C. Trenutno se uploada.

16 godina
THilfiger kaže...

jesi kontaktirao servis da vele kome su ga poslali?ili vip il t centar gdje si ga predao na servis?

pa neko ti mora reči kome su ga poslali,to je nevjerojatno da se to može nekaj tak desiti.

imaš kutiju od moba sa imei brojem i ser brojem?

EDIT-vidim da je to bilo u tele 2 prek web shopa,ja bi probao otiči u neki tele 2 centar i reči im sve i zamoliti ih na lijepi način da pomognu,probaj i kontaktirati i udrugu potrošač što napraviti i kako,al nemoj odustati nikako!

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 20:09 (skrba).
11 godina
Ico2005 kaže...

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downlo...D85520C_00.kdz

Evo sa njihovog servera, meni dobro radi. Normal flash.

Ne radi link.

17 godina
ocean77 kaže...
Ico2005 kaže...

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downlo...D85520C_00.kdz

Evo sa njihovog servera, meni dobro radi. Normal flash.

Ne radi link.

Pardon, moja greška. Ispravljeno.

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW254216432109876543213/D85520C_00.kdz

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 20:33 (Ico2005).
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kontaktirali su me iz tele 2 nakon sto sam prosli tjedan iso u centar i tamo su mi provjerili i vidjeli su da je mob zbilja bio zaprimljen i da je bilo moje ime kraj njega. Danas su mi rekli da je mob isporucen jos 21.11 i dali mi broj posiljke da provjerim sa over.expresom. Zvao ih i oni mi rekli da cu ga isporucili na Viskovo nisu mi rekli adresu to je kvart u Ri a ja sam ga u Rijeci kupio od lika.

Imam slikano: kutiju od moba, mob u kutiji, seriski broj racuna, jamstveni (mutna je slika malo), opis kvara kojeg sam stavio u kutiju sa ssvojim podacima, seriski broj i papir od hp ekspresa sa svim podacima o meni i kome sam poslao i da je vrijednost posiljke 3000kn. Rekli su da ce me zvat iz tele 2 kada jos provjere sve

Zaprijetio sam im tuzbom, potrosackim kodom nisam pametan vise. Kontaktirao pravnicu i rekla je da oni imaju obvezu prema meni kao posiljaocu koju nisu izvrsili i da sam ostecen. 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
zuper kaže...

jel vam zna 1080p youtube video štekati? Kod mene dosta. glazba ide, ali video ne. Kao da se muči sa reprodukcijom 1080p sadržaja te se dosta zagrije.

Meni se to jednom počelo dešavati. Obrisao Data i Cache od Youtube aplikacije, odinstalirao update i ponovo instalirao update i sve počelo raditi OK. {#}

THilfiger kaže...

Za ne povjerovat!!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 22:28 (iandic).
15 godina
THilfiger kaže...

a da probaš nazvati bivšeg vlasnika?

ako je imalo čovjek vratit će ti, ako ne pravac policija, 3000kn je za kaznenu,obzirom da je sva dokumentacija kod tebe

napokon dočekao DNF i Diablo 3
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

samo slike dokumentacije i uredaja..jedino hp-ov onaj papir o slanju i vrijednosti to imam

nisam u kontaktu sa vlasnikom, a i ne namjeravam nekom kucat na vrata zbog pogreske tele 2...zahtjevat cu odgovornu osobu ili na policiju 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 23:08 (THilfiger).

0 0 hvala 0
15 godina
THilfiger kaže...

samo slike dokumentacije i uredaja..jedino hp-ov onaj papir o slanju i vrijednosti to imam

nisam u kontaktu sa vlasnikom, a i ne namjeravam nekom kucat na vrata zbog pogreske tele 2...zahtjevat cu odgovornu osobu ili na policiju 

reklamacijski zapisnik je kod tebe?

a čemu "natezanje i galama" sa tele2, imho, gubiš vrijeme u startu,

misliš li da ti oni budu nešto drugačije rekli osim da prvo probaš kontaktirati osobu kod koje je poslano ili da ti budu samo tako dali novi uređaj jer eto galamiš i prijetiš se  DI i Policijom?

oni su uređaj poslali ugovornom vlasniku, čisti su sa te strane zakona...na tvoju nesreću i žalost...

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 23:39 (vrx).
13 godina
neaktivan

Vrx pricas gluposti. Uredjaj se vraca ili onom tko ga je dao na servis ili nekom tko posjeduje primopredajnicu.

15 godina
EchoOne kaže...

Vrx pricas gluposti. Uredjaj se vraca ili onom tko ga je dao na servis ili nekom tko posjeduje primopredajnicu.

{#}    aha, zato su i vratili onome ko ga je dao u servis u ovom slučaju jel...? previše je balavaca ovdje koji bi samo vikali i prijetili, a nitko pojma nema o čem priča...

ja ne kažem da je tu njegova krivica, ali realno, uređaj je vračen zakonskom vlasniku... to što je uređaj prodan dalje je drugi par rukava...

radio sam u servisu i znam o čemu pričam, jest da je zajeb jer se nije poslalo onome koji je radio reklamaciju...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2014 1:11 (vrx).
13 godina
neaktivan

To sto je netko zaje*o ne znaci da je ispravno.

Ukoliko je on kupio taj uredjaj od tog lika, onda je on novi zakonski vlasnik. To je koda predas auto na servis, a oni ga vrate prvom vlasniku.

Druga stvar je sto se mobiteli ne evidentiraju po vlasnicima ko auti, ali stvar je ista sto se vracanja tice.

No eto pajdo, ako kolega s foruma kaze da je po njemu to donekle ispravno vraceno, nek te ne čudi kake bud*le rade u Tele2 koje su to i napravile.

Samo se zali u tele2 i trazi ga nazad, to je realno kradja uredjaja. Mogu se pravit pametni i isto tako ga zadrzat za sebe, koda bi znao?

Ako ne zele vratit i poduzet nes, pravac policija.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2014 1:30 (EchoOne).
17 godina
LG G3 - rasprava

Malo sam bacio oko na Zakon o vlasništvu i drugim stvarnim pravima i ono što mi je upalo u oko (ako sam dobro shvatio) u članku 30 veli da vlasnik (onaj od kojeg si kupio mobitel, prvi kupac) može činiti sa svojom stvari što ga je volja (posjedovanje, korištenje, raspolaganje) osim ako se to ne protivi tuđim (drugim) zakonima i zakonskim ograničenjima.

Znači, lik je kupio mobitel na pretplatu (ili kakogod) i ako u sklopljenom ugovoru nema klauzule o neprenosivosti vlasništva na treće osobe (znači da ga ugovor spriječava da proda mobitel) on može raditi sa njim što god hoće. Čak ga i razbiti o pod.

On ga je prodao tebi, čime te je učinio novim vlasnikom sa svim svojim pravima i ti si novi vlasnik i VIP ga je trebao zaprimiti pod tvojim imenom i prezimenom i tebi ga vratiti. Njih se nebi trebalo ticati čije je vlasništvo mobitel, nego da li osoba koja je potpisala ugovor ispunjava obveze. Poglavito gledajući što nakon 8 dana oni više nemaju veze sa mobitelom, već su ugovorno samo distributeri uređaja prema servisu koji ga vraća tamo odakle je poslan, a VIP ga vraća onome tko ga je poslao.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo bio u tele 2 bio glasan oni me odje jer nemaju veze sa time samo se dobacuju sa lopticom. Sad cu ic do udruge za zastitu potrosaca a poslije toga policija.

Doduse rekli su iz tele 2 jucer kad sam im priopcio da nisam dobio uredaj i da je otisao na drugu adresu da ce me kontaktirati opet kad provjere pa neznam dali da cekam ili ne?

Na racunu uz moj mob bio je kupljen još jedan samsung pa pretpostavljam da se radi o kupnji preko produljenja ugovora na neko poduzece odnosno pravnu osobu. Dali ovaj zakon vrijedi i za to ili se odnosi samo na fizicke osob?.

0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - rasprava

Evo ja na 20c, same pohvale, sve radi kako treba, sredili su prikaz statistika baterije. Ma bonboncic <3

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
thebatman kaže...

Ima, danas izašlo za Njemacku, Vijetnam i Francusku. Do kraja mjeseca bi svima trebao stic :) mada se ja držim custom romova. 

edit: Evo i u Italiji ide ota

Od neki dan prvi puta na LG-u (a da nije Nexus), pa me zanima gdje pratiš te update-e? Ja sam do sad bio na samsungu pa sam prek sammobile live updatea pratio događanja...Hvala

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo da se ubacim u temu.

Postao sam vlasnik ge trojke prije ca. tjedan dana. S obzirom da sam tip osobe koja roota mobitel prije nego sto uopce skine zastitnu foliju s ekrana, odmah sam isao provjeriti situaciju na xda. Nazalost, situacija nije bas bajna. Mozda sam trebao to provjeriti prije kupnje, ali mi se ukazala nevjerojatna prilika (dobio sam uredaj za 99€) pa nemam pravo prigovora. Nakon tjedan dana isprobavanja mi se cini da sam nasao sasvim solidnu kombinaciju za bateriju i performanse. Trenutno sam na stock V10l romu (zadnji OTA od lokalnog operatera) te sam stavio posljednju verziju (1.8.5) Rin kernela. Instalirao sam Trickster MOD (i naravno nezaobilazni Greenify) te podesio slijedece postavke:

• CPU Governor - smartmax
  • iskljucio MP-Decision
  • ukljucio Intelli-Plug
  • GPU Governor - simple_ondemand
  • i naravno Set kernel settings on boot

Takoder sam u developer options ukljucio Force GPU rendering.

Za sada su rezultati ovakvi:

Edit: ovi prekidi u grafu su zbog reboota koji sam morao napraviti nakon sto sam maknuo TweaksBox.

Edit2: informacije o tome kako sam koristio uredaj:

• svjetlina ekrana je cijelo vrijeme na auto/50%
  • vecinu vremena sam slusao muziku preko sluska
  • i vecinu vremena (ukupno vise od 2h30m) sam proveo na XDA i reddit aplikaciji
  • tu i tamo upalio fejs i chrome
  • odigrao 3-4 partije saha (Chess Free)
  • od ovih 5h20m na bateriji sam na wifi proveo 1h - ostalo je 3g

Sve u svemu sasvim solidno i s ovakvim koristenjem mogu ocekivati skoro 7h SOT. Not bad.

That&#39;s a job for... Lance Nutthrust!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2014 10:37 (Phill).
Moj PC  
1 2 hvala 1
13 godina
neaktivan
THilfiger kaže...

Evo bio u tele 2 bio glasan oni me odje jer nemaju veze sa time samo se dobacuju sa lopticom. Sad cu ic do udruge za zastitu potrosaca a poslije toga policija.

Doduse rekli su iz tele 2 jucer kad sam im priopcio da nisam dobio uredaj i da je otisao na drugu adresu da ce me kontaktirati opet kad provjere pa neznam dali da cekam ili ne?

Na racunu uz moj mob bio je kupljen još jedan samsung pa pretpostavljam da se radi o kupnji preko produljenja ugovora na neko poduzece odnosno pravnu osobu. Dali ovaj zakon vrijedi i za to ili se odnosi samo na fizicke osob?.

Zakon vrijedi za sve jednako.

Samo ti odi prvo do udruge za zaštitu potrošača i pitaj ih za savjet.

Pričekaj možda da vidiš što će tele2 reć, ako ništa ne jave danas, samo ti odi na policiju, to treba tretirati kao ukraden mobitel.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice