LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.087.961
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: LG G2 tema

SOT ti je screen on time. Tj vrijeme koliko je ekran bio ukljucen.

Ova slova su ti verzije firmwarea. Jelly bean je bio 10A pa do F ja mislim. Kitkat 20A pa sad do H. I lollipop ce biti 30A ili koja verzija vec dode kod nas. S time svako sljedece,slovo oznacava noviju verziju.

its summer in here...
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 7:53 (agent_00klc).
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav,

Ima ljudi s Lollipopom na G2? Kako radi? Ja prodajem 5S i bas idem probat taj G2 uzet.. prije 5s imao sam M8,al mi je dosadio.. 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
16 godina

Nema jos lolipop, ako ti je m8 dosadio dosadit ce ti i ovaj. 

11 godina
neaktivan
LG G2 tema
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 7:19 (NevjerovatnoPametan).

3 0 hvala 1
16 godina

Kad ce to službeno kod nas?

dalje, htio bih potaknit raspravu o kameri jer sam primjetio da mi nekad zna opalit znasto-pastelnu fotografiju, srednji low light zatvoreni prostor te mi ponekad duže traži autofokus..

Do sad su me Nokie razmazile kamerom (L920) pa reko možda je to na androidu normalno, ne kažem da je kamera loša, večinom opali odličnu fotografiju a nekad totalno sra**!?.

Trebam li se poigrat s postavkama, sve je auto.?

prilažem corp jedne slike da se vidi na što mislim:

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 11:50 (bik).
14 godina
neaktivan
minazg kaže...
16OR kaže...

roomove skini odavde, il eu il hungary gledaj na 16 i 32gb

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

skini 20 D, G il H

kod mene je 20g uz neko srednje koristenje naguram i do 7h SOT-a, malo zesce nikad ispod 5h

Imam 16 GB ali kod ovih eu ne pise nista koji je za 16 ili 32

Mozes mi objasnit sta je to SOT , i koja je razlika izmedu tih D,G ili H?

http://www.forum.hr/showpost.php?p=51915374&postcount=1597

ovi su eu

mos skinut i mađarske jer su defoltni za nase trziste

13 godina
bik kaže...

Kad ce to službeno kod nas?

dalje, htio bih potaknit raspravu o kameri jer sam primjetio da mi nekad zna opalit znasto-pastelnu fotografiju, srednji low light zatvoreni prostor te mi ponekad duže traži autofokus..

Do sad su me Nokie razmazile kamerom (L920) pa reko možda je to na androidu normalno, ne kažem da je kamera loša, večinom opali odličnu fotografiju a nekad totalno sra**!?.

Trebam li se poigrat s postavkama, sve je auto.?

prilažem corp jedne slike da se vidi na što mislim:

mene isto izuzetno iritira ali bila je rasprava i zaključeno je da je to jednostavno tako. Ljudi prilažu također i izvrsne noćne fotografije ali pretpostaljam da je to nakon dosta namještanja, budući da mi kamera na telefonu uglavnom služi za hvatanje nečega odmah, point and click funkcionalnost kamere u low loghtu je dno. jebiga

možda bude bolje kada izade lollipop jer po novom aplikacije smiju zadirati u API kamere pa ce se moci podesavati sve od shutter speeda do boga oca, naravno ne ocekujem to od LG camere, ali prva takva je vec na marketu:

http://srbodroid.com/vesti/android-aplikacije/aplikacija-manual-camera-vam-daje-potpunu-kontrolu-nad-kamerom-sa-lollipop-om/

16 godina

Tako je, i meni kamera na mobu večinom služi za hvatanje nečega odmah s toga me ovo za manualno podešavanje ne zanima baš jer nemam vremena čačkati po postavkama kad želim nešto uslikat. Želim da na Auto sve radi i što brže pa makar fotografije bile osrednje kvalitete ali ne 10 puta odlična jednom loša i onda kad mi je baš bitna ona ispadne loša, dobro čekamo lolipop i novi firmware.

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

g2 novog rijesio za 1650kn :D

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

7 0 hvala 0
13 godina

Skinuo sam sve potrebne programe i drivere, medutim dok udem u download mode, samo stoji na 0% i duze od 10 minuta te ne instalira nikakve drivere. Windowsi ga prepoznaju jer se cuje zvuk ali se nista ne dogada.

EDIT: uspio sam, driveri su vec bili instalirani a ja cekaaam :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 17:45 (siljo90).
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Da li ima ovako nesto za nas G2? Mocno :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 kaže...

Da li ima ovako nesto za nas G2? Mocno :)

Ima, ali ocajno izvedeno. Imao sam priliku isprobati, katastrofa, toliko debelo i ruzno, a plus toga klizi dok ga drzis jednom rukom. 

EUNE: RayzCRO
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ovako bas da izgleda? Gledao na Nillkin oficijalnom sajtu,nije izbacen za G2. Daj mi link,molim te

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 kaže...

Ovako bas da izgleda? Gledao na Nillkin oficijalnom sajtu,nije izbacen za G2. Daj mi link,molim te

Ne izgleda tako, i nije Nillkin. Govorim o bumperima opcenito. Izvoli !

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ima jos neko problema sa pregrijavanjem G2? Kad igram neke malo zahtjevnije aplikacije temperatura mi dode i do 72 stupnja ,bar mi tako pise u clean masteru.Jer ima neki razlog zasto mi se tako zagrije? U pozadini su mi ukljuceni samo Whatsapp i messanger od aplikacija.Sad mene zanima ako duze vremena bude na toj temperaturi moze li bit kakvih ostecenja za mob osim slabljenja baterije?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
minazg kaže...

Ima jos neko problema sa pregrijavanjem G2? Kad igram neke malo zahtjevnije aplikacije temperatura mi dode i do 72 stupnja ,bar mi tako pise u clean masteru.Jer ima neki razlog zasto mi se tako zagrije? U pozadini su mi ukljuceni samo Whatsapp i messanger od aplikacija.Sad mene zanima ako duze vremena bude na toj temperaturi moze li bit kakvih ostecenja za mob osim slabljenja baterije?

Svima se "pregrijava" jer je mob tanak, i unutra su zbijene jezgre, ramovi, itd. Meni je dosad najveca temperatura bila 60 stupnjeva u Clean Masteru, to vjerojatno ovisi od uredjaja do uredjaja. Ja bih ti preporucio da radis pauze dok igras igru, nisam neki strucnjak da ti odgovorim moze li doci do vecih posljedica, al svakako moja je preporuka da radis odredjene pauze te da ga ne zagrijavas do maximuma. 

13 godina
LG G2 tema

Uspjesno nadograden na 20h ali normalno da moram imati problema kao i sa svime.

Sve uredno radi osim prokletog proximity senzora. Knock ne radi, ne mogu uopce mobitel otkljucati tj. na pritisak lock tipke ekran se upali i odmah ugasi, u pozivu se ekran zatamni ali se nece upaliti te ga moram staviti na direktno svijetlo da radi. Prije nadogradnje nikakvih problema.

Citam da screen protector smeta i da prekriva senzor ali meni ne prelazi preko njega.

Jel cu ga uspjeti vratiti na 20b sa 20h sa ovim HU .kdz bez problema s obzirom da je na tome radilo?

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 23:32 (siljo90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
minazg kaže...

Meni se sogadjalo da se dosta zagrije kada igram Modern Combat 5. Ali stavio sam si spigen maskicu(fake) i kao da toplinu upije i raspodjeli i nije vise tako vruc. Moram ga jedno. Probati izvaditi kada budem malo duze igrao da vidim kakva je situacija.

11 godina
neaktivan
@siljo90, o kojem "HU .kdz" pričamo? Možeš vratiti na B rom, ali ne znam baš da će to riješiti problem, jer H verzija roma radi izvrsno koliko znam.
13 godina
Mislio sam na hungary open 16g.

Vratio sam i sve radi normalno kao i prije.

Na 20h, dok sam utipkao #3845*#802#--HW test--Proximity, cijelo vrijeme je pokazivao da je objekt blizu senzora osim kad sam ga stavio na direktno svijetlo, sada pokazuje sve ispravno. Nije mi jasno...
11 godina
neaktivan
LG G2 baterija

Evo 10-tak dana nakon što sam flešao H rom, baterija je čudo. Nabacio sam screen rec na youtube:

0 0 hvala 0
13 godina
minazg kaže...

1. cleanmaster je neporeban

2. messenger (ako mislis na fejscrap9 je smee od appa, jede memoriju, resurse, on i zvace cijelo vrijeme.

- igre -> pregrijava se zbog igara naravno, on ima svoj throttling pa ce spustiti napon i frekvenciju procesora i gpu kako ne bi nastalo ostecenje. Ako isljucis tu opciju onda nista.

- ostecenja - da, moguce su zute fleke koje ili nestanu ili ostanu, zavisi od vidljivosti, garancija pokriva nastalu stetu.

ja
13 godina
Re: LG G2 baterija
A jbte a najvise radi toga sam i stavljao 20h. Idem probat staviti hungary verziju 20h, nemam sta izgubit.
11 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
minazg kaže...

1. cleanmaster je neporeban

2. messenger (ako mislis na fejscrap9 je smee od appa, jede memoriju, resurse, on i zvace cijelo vrijeme.

- igre -> pregrijava se zbog igara naravno, on ima svoj throttling pa ce spustiti napon i frekvenciju procesora i gpu kako ne bi nastalo ostecenje. Ako isljucis tu opciju onda nista.

- ostecenja - da, moguce su zute fleke koje ili nestanu ili ostanu, zavisi od vidljivosti, garancija pokriva nastalu stetu.

Ma znam da je messenger koma ,ali tak mi jedino pase da saljem poruke, jel  facebook aplikacija vise nedopusta,nego se mora preko messengera.

Pitam da vidim jel jos ko to uocava,jer mislim meni kada bzv surfam ,ili koristim neke aplikacije koje nisu zahtjevne mobitel hladan,al kad npr pokrenem nesto zahtjevnije, mob se jako zagrije.Dns mi je i na 75 stupnjeva cpu bio.Razumijem ja da se mora zagrijat,ipak je to zvjer od moba i jos je tanak pa ce bit vruc al ono ak je to posebno izrazeno u mom slucaju, rade cu ga odnjest na servis da se sve provjeri ,ipak je posve nov.

16 godina
neaktivan
LG G2 tema

da li se u postavkama lg g2 može namjestiti da sprema video koji snima na usb preko otg......

i opčenito za mobitele koji nemaju sd kartice (a imaju mogučnost usb otg) da li se može namjestiti spremanje na usb stick...odnosno dali to ovisi o mobitelima ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NevjerovatnoPametan kaže...

Evo 10-tak dana nakon što sam flešao H rom, baterija je čudo. Nabacio sam screen rec na youtube:

Kako snimas to?

16 godina
NevjerovatnoPametan kaže...

Ne vidim tu ništa posebno ili se varam; u 3 dana 3h SOT, 1:50min razgovora i ništa više, nikakvih ostalih programa.. mob ti služio samo za pozive? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 19:49 (bik).
11 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

Kako snimas to?

Rec

bik kaže...

Ne vidim tu ništa posebno ili se varam; u 3 dana 3h SOT, 1:50min razgovora i ništa više, nikakvih ostalih programa.. mob ti služio samo za pozive? 

Nije 3 već 4 dana, daj malo matematike molim te,  čudo je u kombinaciji vrijednosti, SOTA sam za sebe ne znači ništa jer nije isti ako vrtiš HD film ili 3D igru ili pak čitaš e-knjigu.

Evo vrijednosti do gašenja:
Vrijeme od zadnjeg punjenja: 98h 16min
SOT: 3h 36m 12s
Glasovni pozivi 2h 03m 18s

4 email računa stalno na syncu, Skype, WIFI/DATA/Lokacija stalno upaljeni... itd.

Za mene je to "čudo", a za tebe ništa posebno...čudno.

16 godina

Da čudno je to; ekran, glasovni pozivi i stanje mirovanja je jedino koristilo bateriju, ništa drugo. Kad tu dodaš koju aplikaciju koja guta tipa massenger/facebook,crome,e-novine,glazba,youtube da ne spomenem igru vrijeme sota,mirovanja i svega bi se bar prepolovilo. Ajd nadajmo se da je poboljšanje nasprem 20D, hoce doci kod nas službeni 20H ?

11 godina
neaktivan
bik kaže...

.... ekran, glasovni pozivi i stanje mirovanja je jedino koristilo bateriju, ništa drugo.

Kako to misliš ništa drugo, od kud ti sad to?

Pa nisam skrolao skroz na svaku stavku, nebitno je to. Kliknuo sam samo na Zaslon i Glasovne pozive, pogledaj scrollbar i vidjet ćeš da smo na vrhu popisa, hrpa stvari je koristila bateriju. Sve aplikacije koji si naveo su korištene osim e-novine.

Tu je i barem 1 sat Glazbe i  Tunein-a, Tapatalk stalno u pozadini.

No da skratimo priču, baterija mi je na H verziji roma značajno bolja nego što je bila, a bila je izvrsna.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice