LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.087.691
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema

Da tocno tako al kamera mi je radila dok to nisam pokusavao stavit..i onda sam to rijesio ponovo stvljajuc cloduy al mi i dalje galerija ne radi ne znam zasto..znaci javlja mi se greska cijelo vrijeme 

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

nego da li tko ima problema s mikrofonom, dok pricam cesto znam telefon drzati pod kutem 45-60° u odnosu na lice, onaj tko bude s druge strane linije kaze da me jako lose cuje skoro pa nikako, cim stavim mobitel uz obraz sve je ok

korisitim onaj obicni silikonski S case, nist ne prekriva, mikrofon je otvoren, ali isto je i bez njega

ako je bitno radi se o stock roomu 20g 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Istina, treba mikrofon držat dosta blizu ustima, onako školski.

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

probat cu jos kod frenda na njegovom g2, ako nije tako kod njega, onda i nije normalno

malo mi je cudno, dosad nisam imao takve mobitele da moras telefon skoro u usta stavit da bi me drugi culi

0 0 hvala 0
13 godina

nemam tih problema, ali recimo audio traka s videa je katastrofa :d ko iz boce neke, lima :D

12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Uzeo sam danas LG G2... E sad imam problem, Android je 4.2.2 i pise da nema nadogradnji, moze li to biti do toga sto je zakljucan na BH Telekom, i usput zna li neko nesto o sim-unlock stranici, da li je neko uzimao kod za otkljucavanje telefona, ne daje mi se u servis 30KM, ako mogu ovde uzeti za 12KM?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

imaš stranicu ispred link, ja otključao za 2$

evo:

http://unlockcode247.com/imei/5/15/LG--Instant

edit:

nije zbog toga, meni istopiše da ima do 20h ali kad odem na update onda mi kaže da nema updatea za moj uređaj.

za sada nemam nikakvih problema pa ga nisam ni flashao preko KDZa na tu zadnju verziju

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 15:32 (Srkee).
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Znaci radi sigurno, i znas li mozda je li podrzava otkljucavanje sa BH Telekom mreze? I kako dobijem kod, gdje ce mi pisati(gdje cu ga moci naci)?

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
16OR kaže...

probat cu jos kod frenda na njegovom g2, ako nije tako kod njega, onda i nije normalno

malo mi je cudno, dosad nisam imao takve mobitele da moras telefon skoro u usta stavit da bi me drugi culi

Ne pretjeruj, normalno se telefonira i ne treba gurat telefon na usta, ali poželjno ga je držat blizu usta, kao i svaki drugi telefon. Ako je kod tebe drugačije nosi ga na servis, moguće je da nešto nije ok ili imaš glas ko pauk.

Srkee kaže...

nemam tih problema, ali recimo audio traka s videa je katastrofa :d ko iz boce neke, lima :D

Ja snimao koncert nedavno u moćvari i sound super.

ZubaMaher87 kaže...

Znaci radi sigurno, i znas li mozda je li podrzava otkljucavanje sa BH Telekom mreze? I kako dobijem kod, gdje ce mi pisati(gdje cu ga moci naci)?

Radi sigurno. Na email naravno, gdje drugdje?

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 16:26 (NevjerovatnoPametan).
12 godina
neaktivan
ZubaMaher87 kaže...

U redu, hvala, vidim da mi ne trazi nigdje email, vjerovatno ce traziti kad uplatim ili slicno i usput koliko treba da dobijem kod na email otprilik?

14 godina
neaktivan
NevjerovatnoPametan kaže...
16OR kaže...

Ne pretjeruj, normalno se telefonira i ne treba gurat telefon na usta, ali poželjno ga je držat blizu usta, kao i svaki drugi telefon. Ako je kod tebe drugačije nosi ga na servis, moguće je da nešto nije ok ili imaš glas ko pauk.

eno prelistao par tema na xda, ljudi dosta pisu da imaju problema sa mikrofonom na svim verzijama g2, do te mjere da ih se skoro ne cuje

cak sam i ovdje naletio da je netko pisao u pocetku ove teme

malo prije pricam s kolegom i pri prebacivanju iz jedne ruke u drugu nije me cuo, kao papiga ponavljam

neki vele da je softverske prirode, neki svasta pisu, neki da se ''kolju'' međusobno gornji i donji mic i tu se gubi glas u pozivu, tamo jedan je 3 nova telelfona dobivao na testiranje i ni na jednom nije valjao,

tamo neki je stavio drugu sim karticu, pa mu je bilo od nikakovog zvuka do savrsenog nakon novog sima

itd itd da ne nabrajem u nedogled

u snimanju glasa sve je normalno, pricam s telefonom iza glave, ispred, prekrijem oba mikrofona, skoro da se i ne osjeti stišavanje

13 godina
neaktivan
cola777 kaže...

jel može netko pomoći bijeli ili crni telefon, na kojem se manje otisci prstiju vide, sutra naručujem pa da znam koji uzet

edit: koji bi vi uzeli

Ne znam sta se palite na bijeli, imam oba u kuci, i uvijek crni>bijeli, otisci se i ne vide, jer naravno na ovakav mob je steta ne stavit masku, a ekran i prednji dio su puno puno lijepsi, ne vidi se ekran nego sve izgleda kao jedna cjelina, definitvno jedan od ljepsih mobitela!

EDIT: Evo link di sam stavio 4 slike pa mi molim vas recite kako je bijeli ljepsi? O ukusima se naravno ne raspravlja al ovo nema veze s ukusom vec o realnosti!  

EUNE: RayzCRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 19:35 (Rayz00).
12 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...
cola777 kaže...

jel može netko pomoći bijeli ili crni telefon, na kojem se manje otisci prstiju vide, sutra naručujem pa da znam koji uzet

edit: koji bi vi uzeli

Ne znam sta se palite na bijeli, imam oba u kuci, i uvijek crni>bijeli, otisci se i ne vide, jer naravno na ovakav mob je steta ne stavit masku, a ekran i prednji dio su puno puno lijepsi, ne vidi se ekran nego sve izgleda kao jedna cjelina, definitvno jedan od ljepsih mobitela!

EDIT: Evo link di sam stavio 4 slike pa mi molim vas recite kako je bijeli ljepsi? O ukusima se naravno ne raspravlja al ovo nema veze s ukusom vec o realnosti!  

Imam crni, prelijep je naprijed sve crno prespremno, a i 'ajmo reci muski je jer je crni tako da je moja preporuka crni.

15 godina
neaktivan
LG G2 tema

ipak sam uzeo bijeli :D jbg većina je većina, očekujem dostavu sutra prekosutra

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...

2 0 hvala 0
13 godina
ZubaMaher87 kaže...
ZubaMaher87 kaže...

U redu, hvala, vidim da mi ne trazi nigdje email, vjerovatno ce traziti kad uplatim ili slicno i usput koliko treba da dobijem kod na email otprilik?

Kad platiš putem paypala doći će ti na mail kojim si registriran na paypal, meni je došao za 3 sata, nekima za 8, nekima za 20min.

ako plaćaš kreditnom a ne paypalom neznam, probaj tamo u ekstra info napisati da moliš da ti se pošelje na mail koji hoćeš.

što se tiče tvoje mreže:

"(Does not support LG phones locked to Tracfone , Net10 , Verizon, Sprint, Telcel, T-mobile Croatia and LG phone only support CDMA Network - No Refund if you order unlock code)
IMEI starting with 99xxxx are not supported."

12 godina
neaktivan
Srkee kaže...
ZubaMaher87 kaže...
ZubaMaher87 kaže...

Kad platiš putem paypala doći će ti na mail kojim si registriran na paypal, meni je došao za 3 sata, nekima za 8, nekima za 20min.

ako plaćaš kreditnom a ne paypalom neznam, probaj tamo u ekstra info napisati da moliš da ti se pošelje na mail koji hoćeš.

što se tiče tvoje mreže:

"(Does not support LG phones locked to Tracfone , Net10 , Verizon, Sprint, Telcel, T-mobile Croatia and LG phone only support CDMA Network - No Refund if you order unlock code)
IMEI starting with 99xxxx are not supported."

Hvala, sutra moram uplatiti na PayPal trenutno nemam dovoljno na racunu i odmah cu poslati zahtjev, sudeci po ovom dole podrzava BH Telekom. Hvala vam svima jos jednom !

edit: Uspjesno sam otkljucao telefon, hvala svima jos jednom !

I usput moze li mi neko pomoci, android verzija mi je 4.2.2 i pise da nema update probao sam i preko telefona i preko LG PC Suite i onaj treci neki LG Software Update Tool.. tako nesto i na svaki nacin mi pise da nema update-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 19:57 (ZubaMaher87).
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jel ovo normalno? Sustav 71% a skoro nista nisam radio!?

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
stefzgXXX kaže...

Jel ovo normalno? Sustav 71% a skoro nista nisam radio!?

U par sati da ti je tolko pojelo bateriju - nije normalno.

Neka aplikacija ti vjerojatno radi njasra.

Na tvom mjestu- napravio bi backup na komp te vratio mob na tvornicke postavke.

11 godina
neaktivan

Jel mozda to do cloudy g3 rom-a mislim do sada nisam imao ovakvu situaciju a korstim cloudy vec nekih tj dana

13 godina
protjeran
cola777 kaže...

Di si uzimao i koliko si platio?

13 godina
odjavljen
stefzgXXX kaže...

Jel mozda to do cloudy g3 rom-a mislim do sada nisam imao ovakvu situaciju a korstim cloudy vec nekih tj dana

Nebi rekao ja isto koristim Cloudy g3 nekih tri mjeseca i to mi se nije desilo .

Ako znas a vidim da si na Cloudy u pa znas fleshni novu verziju i miran si - moguce da je moja verzija stabilnija .

Mada me i dalje vuce na neku aplikaciju da je ona kriva .

12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Postoji li neki nacin update sa 4.2.2 na 4.4.2, ne izbacu je mi ni preko OTA ni preko LG PC Suite, ni onaj treci program, kaze mi da imam najnoviju verziju vec instaliranu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Koju verziju koristis mozes stavit link?

13 godina
odjavljen
stefzgXXX kaže...

Koju verziju koristis mozes stavit link?

Skinuto sa XDA - CloudyG3 1.3

Mislim da je ovaj :  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192

15 godina
neaktivan
bill_jobs kaže...
cola777 kaže...

Di si uzimao i koliko si platio?

ja sam kupio ovdje http://hr.mobileshop.eu/pretrazivanje/?search=lg

ali kolko sad gledam raspordan je taj mobitel bijeli 16 gb cijena 287 eura, danas mi je stigao i prvi dojam je vauu, mobitel je jako fluidan ovaj snapdragon je car među procesorima, kamera super, sad kakav će bit dalje u radu vidit ćemo zasad sam jako zadovoljan

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
11 godina
neaktivan

I ja sam isto taj..jel ti radila galerija?? 

12 godina
neaktivan
16OR kaže...

nego da li tko ima problema s mikrofonom, dok pricam cesto znam telefon drzati pod kutem 45-60° u odnosu na lice, onaj tko bude s druge strane linije kaze da me jako lose cuje skoro pa nikako, cim stavim mobitel uz obraz sve je ok

korisitim onaj obicni silikonski S case, nist ne prekriva, mikrofon je otvoren, ali isto je i bez njega

ako je bitno radi se o stock roomu 20g 

I ja imam isti problem. Rekao bi da je to povezano sa regulacijom kada si u prostoriji gdje je velika buka(moja pretpostavka). Testirao sam to na način da sam u sobi od 16m2 pojačao muziku do kraja dok sam pričao na mobitel. Moj sugovornik je rekao da on čujem muziku lagano u pozadini. Telefon mora biti zbilja blizu lica da bi te sugovornik dobro čuo. 

13 godina
odjavljen
stefzgXXX kaže...

I ja sam isto taj..jel ti radila galerija?? 

Da pokucam sve radi savrseno inace bi ga davno bacio  ( na drugi rom )

Da sam na tvom mjestu - vratiti na tvor postavke te ponovo flesnuo CloudyG3 

Znam da je njesra ponovo dizati sve aplikacije , zaporke....

Ali budes barem siguran ako izidjes negdje van da ti bat nece "cudom" iscurit za 2 sata .

11 godina
neaktivan

Pa najgore je veceras haha a i muka mi je sto to onda moram do veceras slozit a neda mi se bas i jos moram sve vracat imam backup pa cu probat sam nabacit opet cloudy bez vracanja na tvornicke

13 godina
odjavljen
stefzgXXX kaže...

Pa najgore je veceras haha a i muka mi je sto to onda moram do veceras slozit a neda mi se bas i jos moram sve vracat imam backup pa cu probat sam nabacit opet cloudy bez vracanja na tvornicke

Slike nije tesko skopirat na komp a vise - manje Google ti povuce ostatak 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice