LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.074.338
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Vidim da se raspravo  vodi o caseu: http://www.case-mate.com/lg-g2-cases/case-mate-lg-g2-tough-cases.asp

mogu ga preporučiti, stvarno je zastita iznimna, i jako kvalitetan te izvrsno sjeda na mobitel.

Nažalost, primoran sam prodati svoj G2 Crni, kao i spomenuti case, pa ako ima zaiteresiranih, javite se na pm.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G2 tema
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 10:58 (Reanimator).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

ista im je cijena skoro, u 4-5 kuna se vrti razlika.

funte u kune + postarina

vs dolare u kn + ? (vjerojatno ima postarine i ona po 35 $)

ja

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: LG G2 tema
bender_007 kaže...

ista im je cijena skoro, u 4-5 kuna se vrti razlika.

funte u kune + postarina

vs dolare u kn + ? (vjerojatno ima postarine i ona po 35 $)

Pa naravno da ima.......neće sigurno iz USA slati besplatno.........

15 godina
@ Reanimator

Pa i nije bas nesto jeftinija cijena posto je ono koje si linkao u funtama, a i imho bolje dati par kn vise i naruciti iz provjerene trgovine...no bar bi ja tako to izveo.

---

Ne kuzim inace razmisljanje ljudi koji kupe mob koji kosta finu svoticu love i onda im je zao dati cca 180 kn za kejs koji ce im itekako cuvatio ionako preosjetljivi G2.
Imao sam i ja te jeftine gluposti dok sam cekao normalne kejsove i mogu samo reci da se te gluposti za 15 kn i kejsovi za nekih vec 150 kn ne mogu bas nikako usporedivati....stvarno ne kuzim kako netko moze dati nekih 3 k kn ili sada 2 k kn za uredaj i onda ga staviti u smece od kejsa za 15 kn koje niti je funkcionalno, a bogme i izgleda kao smece. NHF
Uz sve, neki od navedenih kejsova imaju zastitu za straznje tipke, a to mi je poprilicno dobra korisna stvar uz ostale slojeve zastite + napominje da ti isti kejsovi ne daju onaj bulky izgled uredaju sto mi je ok.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
P. S.

GoCellular ima npr provjereno sve original stvari, a cijene su u kanadskim dolarima....opet malo jeftinije neko US dolar.

Izvinjavam se na duplome postu posto sam na mobu pa ne mogu onaj editirat (bugovci bi trebali poraditi na tome).
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Vjerojatno je već netko spomenuo .... ja koristim slim armor spigen ...  mogu reć da je case zakon {#}  baš ono šta sam tražio ... jest da me došla 150kn ali nema veze .. jednom se kupuje pa ajde {#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

I ja naručio spigen  + nikllin glass screen protector.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

vidim da su malo case-ovi aktualni pa samo da se kratko ubacim -> uzeo Nillkin-ov "super frosted shield" + folija (+ krpica, ali NISAM siguran,ne sjećam se više) 50m cca od Sheratona u Draškovićevoj (Zg jel).. cijena 99kn, i case i foliju imam od prvog dana (nekih 5-6 mj.) i mogu samo pohvalit i preporučit.

case se praktički stopi s mobitelom nakon nekog vremena,u smislu da ga ni ne primjećujem, a folija isto tako dobra - neprimjetna,glatka,sve 5

dakle,ako vam nije žao tih sto kuna,samo naprijed,vjerujem da nećete požalit.. ja čak razmišljam o još jednom u drugoj boji :D

lijepi pozdrav svima

Ayee!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

ja se slazem sa igracima koji imaju case mate win i ja smo zajedno narucili, prije toga sam imao balisticov ali ovo je zakon puno manji identicna zastita predobro sjeda na mobitel jednostavo je super preporuka svakom

Pero
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
LG G2 tema

Dobio sad update. D80220f

Jel to dobro, loše??? Mislio sam da je zadnji update 20d...

edit. pročitao sad zadnju stranicu {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 23:23 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Ima gdje za skinuti taj zadnji update?

0 0 hvala 0
13 godina
2fast4u kaže...

Ima ovdje.

ja
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Kad povežem G2 na PC putem USBa, i kad krene instalirati drajvere za uređaj, to nikako da uspije i nikako da mi se uređaj pojavi u Computer, već stalno  izbacuje Device driver not installed successfully i ne daje razlog zašto, probao sam otići u device manager i tamo ima pokraj uređaja žuti trokut sa uskličnikom..........kad odem na update driver on ga nađe online međutim napiše mi access denied i nikakvo objašnjenje zašto. Pomoć!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hm... da probaš manualno snimit driver.. na ovoj stranici je usb driver http://www.lg.com/uk/support-mobile/lg-D802 skini ga pa probaj snimit.... pa onda skini LG PC suite i onda prikljuci uređaj

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 18:44 (kloby0903).
11 godina
protjeran
kloby0903 kaže...

Hm... da probaš manualno snimit driver.. na ovoj stranici je usb driver http://www.lg.com/uk/support-mobile/lg-D802 skini ga pa probaj snimit.... pa onda skini LG PC suite i onda prikljuci uređaj

Snimit? Ne kontam.............misliš skinuti manualno i instalirati? Probao ali dovršavanje instalacije Winsi sami rade i opet isto.......crveni X mi izbaci

11 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
2fast4u kaže...

Ima ovdje.

kako instalirat taj update rucno jer mi preko pc suita ne nalazi nista? imam 20d

Hvala Puno

lp

13 godina

0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Kupio sam novi G2 i tvornicki mi je 4.4.2 verzija 20b.

Nudi mi 20D preko OTA, je li se isplati update (koje su promjene) i da li bi trebao napraviti factory reset nakon instalacije iako je mob star 4,5 dana i nemabas puno aplikacija i podataka ?

Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Toxx kaže...

Nudi mi 20D preko OTA, je li se isplati update (koje su promjene) i da li bi trebao napraviti factory reset nakon instalacije iako je mob star 4,5 dana i nemabas puno aplikacija i podataka ?

Hvala unaprijed!

Ne kontam nikako pitanja tipa "Je li se isplati update".. Pa zasto se ne bi isplatilo, stavi novu verziju kad vec izdaju i uzivaj. ;)

17 godina
Almin94 kaže...
Toxx kaže...

Hvala unaprijed!

Ne kontam nikako pitanja tipa "Je li se isplati update".. Pa zasto se ne bi isplatilo, stavi novu verziju kad vec izdaju i uzivaj. ;)

Ja inače uvijek radim factory reset nakon updatea. Ne znam koliko je potreban, al mi se recimo Antutu score redovito popravi nakon reseta. Naravno s vremenom opet padne...

btw. Probaj prek LG Support Toola, možda ti ponudi 20f verziju koja je aktualna.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 10:18 (lllnuclearlll).
16 godina
LG G2 tema

Ima li ikakve fizičke razlike između verzije sa 16 i verzije sa 32 Gb. I jesu li kompatibilni svi ROMovi, kerneli i recoveryi sa obe verzije?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Godra kaže...

Ima li ikakve fizičke razlike između verzije sa 16 i verzije sa 32 Gb. I jesu li kompatibilni svi ROMovi, kerneli i recoveryi sa obe verzije?

Neke sitne, jedan ima 2, a drugi 3 GB RAMa...

Al dovoljno da ne pasu.. trebat ce manje prilagodbe..

Edit, mislio sam da je riječ o G3.. falio temu, mašio ceo fudbal

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 16:38 (EchoOne).
16 godina
EchoOne kaže...
Godra kaže...

Pa zar nije to slučaj sa G3? Za oba G2 piše da je 2 Gb RAMa

16 godina
Godra kaže...
EchoOne kaže...
Godra kaže...

Tako je, to je kod G3. Kod G2 nema razlike, rom-ovi i ostale stvari su kompatibilni s obje verzije. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Na predstavljanju LG G2 telefona prošle godine, vidio sam prezentaciju u kojoj je prikazan onaj weather widget kako reaguje na pomijeranje telefona u različitim pravcima (nešto kao onaj fazon u iOS7). Cijelo vrijeme sam se pitao gdje je taj detalj na mom telefonu i tek sam danas skužio da zaista postoji, ali samo kada widget pokazuje sunčano vrijeme i u momentima kada se osvježava. Dakle, pomijeranjem telefona u momentu kada je widget animiran, vidjećete jedan zanimljiv efekat. 

Znam da je glupost i nebitno, ali nešto mi dođe da napišem. :) 

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Phobius kaže...

Na predstavljanju LG G2 telefona prošle godine, vidio sam prezentaciju u kojoj je prikazan onaj weather widget kako reaguje na pomijeranje telefona u različitim pravcima (nešto kao onaj fazon u iOS7). Cijelo vrijeme sam se pitao gdje je taj detalj na mom telefonu i tek sam danas skužio da zaista postoji, ali samo kada widget pokazuje sunčano vrijeme i u momentima kada se osvježava. Dakle, pomijeranjem telefona u momentu kada je widget animiran, vidjećete jedan zanimljiv efekat. 

Bude i kad je kiša, kao cijede se virtualne kapi po ekranu, kao što kad je sunčano osvjetli se ekran, tj prelijeva sunčeva svjetlost po ekranu.

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Misliš na one animacije na lockscreenu ili na weather widget na home screenu, jer moj se post odnosio na ovo drugo?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 16:15 (Phobius).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Godra kaže...
EchoOne kaže...
Godra kaže...

A šta da ti kažem, mislio sam da je riječ o G3, zeznuo sam se..

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
17 godina
Phobius kaže...

Nije mi baš jasno o čem se radi...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice