Citao sam na xda da ima vise poboljsanja, treba se provjeriti bas. Bezveze kad ne stave changelog :)
LG G2 tema
- poruka: 4.960
- |
- čitano: 1.077.434
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hej ekipa imam par pitanja.
Danas sam se prebacio na Tele2 s VIP-a i pod "Pristupne tocke" (Mreza - Teathering & Mreza - Mobilne mreze - Pristupne tocke) sta trebam od ovoga odabrati:
- Tele2 Internet
- Tele2 WAP
Na VIP-u mi je to bilo malo drugacije pa ne znam sta tu sada od ovoga odabrati?
Sada sam stavio na "Tele2 Internet" i cini mi se da sve radi ok tj. net radi, pozivi rade....
Pod "Preferirani nacin rada mreze", ostaviti na "GSM/WCDMA automatski" ili prebaciti na "Samo WCDMA" tj. "Samo GSM"?
Ima li to uopce bilo kakve veze i mogu li ostaviti ovako kako je sada tj na "GSM/WCDMA automatski"?
Bi li sta radilo bolje da odaberem nesto drugo?
Nisam nikada bio na Tele2 pa ne znam ima to to bilo kakve veze kod njih?
Zasto uopce moras odabirati ? Pa sam ti ucita postavke.
Tele 2 internet je aktivan, on je za net.
20f changelog navodno
- introduced Knock Code™ feature;
- enhanged low light shots, reducing noise processing alghorithm;
- introduced recents Google security patches.
Kies je softver za Samsung telefone. Nešto si pobrkao.
Nadogradio sam preko LG PC Suite softvera.
Na kojoj si mrezi ?
20f changelog navodno
Vjerojatno zato sto se nesto pohebalo kada sam se prebacivao na drugu mrezu jer na VIP-u je to bilo drugacije te sam radio reset svega radi kartice (da, morao sam jer nije nesto sljakalo u startu).
Inace, po defaultu je bilo stavljeno na "Tele2 WAP" pa hoces reci da ostavim na "WAP", a ne na "Internet"?
BH Telecom. Inače, mađarski model sa A6HU prefiksom.
20f changelog navodno
Vjerojatno zato sto se nesto pohebalo kada sam se prebacivao na drugu mrezu jer na VIP-u je to bilo drugacije te sam radio reset svega radi kartice (da, morao sam jer nije nesto sljakalo u startu).
Inace, po defaultu je bilo stavljeno na "Tele2 WAP" pa hoces reci da ostavim na "WAP", a ne na "Internet"?
Pa oboje ti je isto, jednog slobodno izbrišeš.
Izašel 20F i za moj mob isto A6HUBK suffix.., ali prek OTA još ništ ne dolazi, valda treba operaterima par dana da puste...
Evo izašao mi update 20f ... spojio preko lg suite i javilo mi da je dostupna nadogradnja ..
Nećeš dobiti OTA, vjerovatno nikada. Preporučujem ti da odradiš nadogradnju preko PCa. Pozz
Neznam zašto mi kad idem nadogradit telefon preko pc suita izbaci neuspjelo povezivanje sa poslužiteljem...telefon je uredno spojen prepozna ga.....i net uredno radi...
Vjerovatno je server preopterećen. Pokušaj malo poslije.
da li se nadogradnjom gube podaci iz mobitela, tj da li se mobitel hard reset-a nakon nadogradnje?
s cim radite nadogradnju sa lg mobile support tool ili cime?
meni ne nalazi nista , ili sta da odaberem pod country i language?
imam 20d sada
hvala
lp
s cim radite nadogradnju sa lg mobile support tool ili cime?
meni ne nalazi nista , ili sta da odaberem pod country i language?
imam 20d sada
hvala
lp
lg mobile support tool, ja sam ti jos uvijek na 20b jer mi dosad nije nudio nikakav update na vise od toga..ocito su nama sad pustili update tako da mislim da si ti na najnovijoj verziji
Neznam zašto mi kad idem nadogradit telefon preko pc suita izbaci neuspjelo povezivanje sa poslužiteljem...telefon je uredno spojen prepozna ga.....i net uredno radi...
probaj pogasit antivirus ako imas, i provjeri postavke u firewall-u...
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36
tu vidim da ima za skinut 20f pod baltics
dal se kako moze to instalirat bez roota ili nekako buduci da preko pc suita ne nalazi jos nis
hvala
i lp
sad sam instalirao 20f i pri instalaciji mi je pisalo neke gluposti sto on trenutno odradjuje i onda ispod toga crvenim slovima ROOTED. dali to tako mora biti ili?!
Ajde ko je ubacio 20f update,neka kaze koju rec o kameri? low light,shutter speed?
snimanje mi se cini malo fluidnije u low lightu, shutter speed, iskreno nemam pojma. mislim da je ostao isti, ali najvise sto mene smeta, kao da mi knock on ima lag. knock off je ok, ali knock on, mi se cini da je gori nego sto je bio!!
eto, mozda je to samo kod mene, nek jos netko stavi svoja zapazanja!
Evo doslo je i za Tomato/Vip update skida se preko LG Mobile Support tool-a. 1653 MB
To je posljedica onog prvog KitKat updatea. Naime, za to je LG kriv, zbog nekog buga. Rekli su da ce to ispraviti ovim updateom, pa svakako treba provjeriti. Ne znam kako uci u taj dio, gdje se to moze sada provjeriti.
snimanje mi se cini malo fluidnije u low lightu, shutter speed, iskreno nemam pojma. mislim da je ostao isti, ali najvise sto mene smeta, kao da mi knock on ima lag. knock off je ok, ali knock on, mi se cini da je gori nego sto je bio!!
eto, mozda je to samo kod mene, nek jos netko stavi svoja zapazanja!
da li si radio reset nakon update-a?
naravno.
dal se moze onda instalirat kako onaj 20f sta sam stavio link?
i da inace sta se tice snimanja videa po mraku totalno je usporeno inace 1080p (30 i 60fps) , nadam se da ce se to sa nekim updateom rijesit....
za sada samo 720p po noci izgleda koliko toliko ok, i to kad se brigtness smanji do kraja.......
hvala
Evo doslo je i za Tomato/Vip update skida se preko LG Mobile Support tool-a. 16653 MB
meni ne nalzi nis jos preko LG Mobile Support tool-a, mob je kupljen u vipu na pretplatu, nije mi jasno kako je tebi naso update...damn...
hvala
Evo doslo je i za Tomato/Vip update skida se preko LG Mobile Support tool-a. 16653 MB
meni ne nalzi nis jos preko LG Mobile Support tool-a, mob je kupljen u vipu na pretplatu, nije mi jasno kako je tebi naso update...damn...
hvala
Prije sam bio na Tele2 , pa sam presao u Tomato a vip sve pusta update-e. Plus otkljucao sam mobitel na sve mreze.
hvala
Prije sam bio na Tele2 , pa sam presao u Tomato a vip sve pusta update-e. Plus otkljucao sam mobitel na sve mreze.
otkljuco sam ga i ja ali nema nista za sada mozda bude sutra