LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.077.920
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: LG G2 tema
Mitsuoka kaže...

Što, još su glupi i ne informirani? Hahahaha, obožavam GB shopove, jedan njihov biciklistički isto još ne benda što smo u EU. 

Koja je caka s garancijom, zadnji put kad sam s nekim pričao o njima, bilo je 1 god. njihove neke garancije?

Za garanciju ti neznam nazalost, raspitaj se u temi za 'Nexus 5' brdo ljudi je narucivalo preko mobicity i sve je proslo kako treba, al moras bit strpljiv, od 2 tjedna negdje pa nadalje traje shipping, al nebi preko 3 tjedna trebalo biti

16 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ma ipak ću ja kod nas, znam kako mi je što sam bike u Sloveniji uzeo, pa peripetije oko garancije kad mi je kreknuo, a sad da se oko mobitela s kojima nikad ne znaš moram zahebavat, a uz to i nešto više platit... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G2 tema
Slazem se, makar polovno kod nas al sa garancijom, da bude u tip top stanju i vozi

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Gledam baš danas je izašel G3 za Britaniju tak da bi moglo biti uskoro spuštanje cijena za G2... Bila bi to super kupnja ako bi palo za 200-300kn 32GB verzija.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
16GB verzija na mobicity-u dode oko 2130KN plus 15 funti shipping, a 32GB verzija oko 2330KN plus shipping 15 funti

Gledas ex VAT cijenu

A se*es da je tako jeftin tamo? Isss

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
13 godina
LG G2 tema

Ma znas da je kod nas sve odmah za """"""prosjecnu"""""" hrvatsku placu :)))

gledam oneplus one, 300 eura za 64 gig verziju, uz invite :)

ja
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 21:03 (bender_007).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Mitsuoka kaže...

Što, još su glupi i ne informirani? Hahahaha, obožavam GB shopove, jedan njihov biciklistički isto još ne benda što smo u EU. 

Koja je caka s garancijom, zadnji put kad sam s nekim pričao o njima, bilo je 1 god. njihove neke garancije?

Za garanciju ti neznam nazalost, raspitaj se u temi za 'Nexus 5' brdo ljudi je narucivalo preko mobicity i sve je proslo kako treba, al moras bit strpljiv, od 2 tjedna negdje pa nadalje traje shipping, al nebi preko 3 tjedna trebalo biti

Zval sam danas LG Hr, pa su mi rekli da oni daju godinu dana garancije, i godinu dana MobiCity što je navedeno na stranici. Samo je zafrkanica drugu godinu njima slati poštom uređaj, pa si onda jedno vrijeme bez uređaja...

Baš važem dal da kupim kod nas 16GB i 2.g. di si miran ili 32GB sa tim manjim problemima oko garancije

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Sta stvarno sam jedini sta imam problema sa ekranom, tj ugasi se za vrijeme poziva i nemogu ga vise upalit dok druga strana ne prekine poziv.

I po noci se nece ekran otkljucat otkljuca se i za pola sekundee zakljuca sam i nakon 10 puta proradi..... damn

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Cover kaže...

Sta stvarno sam jedini sta imam problema sa ekranom, tj ugasi se za vrijeme poziva i nemogu ga vise upalit dok druga strana ne prekine poziv.

I po noci se nece ekran otkljucat otkljuca se i za pola sekundee zakljuca sam i nakon 10 puta proradi..... damn

Nazalost - izgleda {#}.

12 godina
neaktivan
Otišao ti je proximity senzor. Kad dobiješ poziv senzor je pokvareni i "misli" da si već stavio mobitel na uho i gasi ekran. Taj problem sam imao sa Nokia e6
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jel zna netko kada ce kod nas novi update 20D ili 20C ? Sa knock codom i bugfixevi ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cover kaže...

Probaj factory reset, zatim ponovno instaliraj ROM. I meni "miriše" na senzor, ali probaj prije toga ovo - mnogima je opet sve proradilo.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

koristi neko nekakve room-ove od 4,4,4 ? 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2769042

da imaju ovakve cool iconice on baterije i interneta  ? 

Pero
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Legolasij kaže...

Svaki AOSP ima takve ikone. Probaj CM 11, Mahdi i ParanidAndroid.

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
13 godina
neaktivan
merio kaže...
Legolasij kaže...

Svaki AOSP ima takve ikone. Probaj CM 11, Mahdi i ParanidAndroid.

ima mozda netko ko koristi vec takve rumove ja sam bio probao  nemles rom ali nisam nikako skontao sta moram sa gaps napraviti kaze isto flas ali neznam od kud skinuti ili nekako svoje staviti koje imam app u zip ? 

Pero
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2014 19:18 (Legolasij).
14 godina
LG G2 tema

Ekipa znaci prek mobicitya je pun kufer mob jeftiniji i gara vrijedi godinu dana u hrv. dok drugu godinu prek mobija, a cijena je vat exclusive?

Jedino kaj je punjač UK jel tak?

edit: samo još pitanjce da li mob kad dodje ima hrv. meni, te koju karticu treba imat da bi se moglo platit putem njihovog web shopa?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2014 19:47 (sinkee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
cekpu kaže...
Otišao ti je proximity senzor. Kad dobiješ poziv senzor je pokvareni i "misli" da si već stavio mobitel na uho i gasi ekran. Taj problem sam imao sa Nokia e6

A moguce da je otisao valjda nije skup popravak nadam se.....

Ali najcudnije mi je da je sve radilo super dok nije instaliro neki zadnji update i pisalo je samo improvments browser, a imao sam prije toga vec 4.4.2 kit kat

Dal ga je moguce kako vratit u stanje prije tog update-a? to je instaliro 16.6 mislim

Hvala puno

lp

11 godina
neaktivan
Danyel kaže...
Cover kaže...

Probaj factory reset, zatim ponovno instaliraj ROM. I meni "miriše" na senzor, ali probaj prije toga ovo - mnogima je opet sve proradilo.

probo sam factory reset da i vratio si sve podatke sa bakupom ali opet isto.......

kako da instaliram taj rom nisam to nikad radio i dal treba bit root-an mob za to?

Hvala puno

15 godina
Cover kaže...

Ma vrati ga na jamstvo i neka se oni hebu s time...IMHO.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
11 godina
neaktivan
cekpu kaže...

imam i ja isti problem povremeno, cyanogenmod 11

mozes eventualno kad ti tako zapne s power gumbom upalit ekran ponovo

na stock romu mi se to nije dogadjalo

aj ako furas u servis, javi plz sta su ti rekli

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 8:24 (R4ck0).
11 godina
neaktivan
R4ck0 kaže...
cekpu kaže...

imam i ja isti problem povremeno, cyanogenmod 11

mozes eventualno kad ti tako zapne s power gumbom upalit ekran ponovo

na stock romu mi se to nije dogadjalo

aj ako furas u servis, javi plz sta su ti rekli

najgore sta je mob pod jamstvom ali ja sam bio razbio ekran pa ga mijenjao ga u nekom gsm shopu  a ne u vip ovlastenom servisu

tako da nebi priznali jamstvo sigurno....kad ce taj kit kat 4.4.3 ili 4.4.4 da ispravi mozda greske....

hvala

lp

14 godina
neaktivan

najgore sta je mob pod jamstvom ali ja sam bio razbio ekran pa ga mijenjao ga u nekom gsm shopu  a ne u vip ovlastenom servisu

tako da nebi priznali jamstvo sigurno....kad ce taj kit kat 4.4.3 ili 4.4.4 da ispravi mozda greske....

hvala

lp

Eto i mene zanima kada ce update da dobijemo knock code itd. Vec sam vidio da ima 20F update. Trenutno na 20B 

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Evo stigao je Knock Code update, sa verzijom 20f, na moj LG G2 kupljen u BH Telecomu. Inace, to je mađarski model sa A6HU prefiksom.

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Jesi skuzio kakva poboljsanja ?

Nisam gledao jel ima gdje za skinuti ali valjao bi kernel + baseband.

Probam zapravo flashati cisto da vidim jel ubija root.

Trenutno koliko vidim samo 4.2.2 ubija root ako ce netko nositi na garanciju.

ja

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Došo mob danas, potpuno novi neraspakirani za 2500 kn, best buy, definitivno

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

ja probo preko pc suite i kaze da nema update-a..... :( imam 20d

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

To je taj update, samo što je za moju verziju telefona nazvan 20f. Vidim da ima taj Knock Code, kojeg neću koristiti i da je riješen onaj bug u kojem prikazuje potrošnju baterije zbog bluetootha. Vidjeću kako se baterija ponaša u narednim danima, jer se nadam poboljšanju. Javiću rezultate. 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Phobius kaže...

To je taj update, samo što je za moju verziju telefona nazvan 20f. Vidim da ima taj Knock Code, kojeg neću koristiti i da je riješen onaj bug u kojem prikazuje potrošnju baterije zbog bluetootha. Vidjeću kako se baterija ponaša u narednim danima, jer se nadam poboljšanju. Javiću rezultate. 

Preko cega si nadogradio?

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 14:33 (Almin94).
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Kies je softver za Samsung telefone. Nešto si pobrkao.

Nadogradio sam preko LG PC Suite softvera.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Phobius kaže...

Kies je softver za Samsung telefone. Nešto si pobrkao.

Nadogradio sam preko LG PC Suite softvera.

Da, pobrkao sam, sad vidim. xD

Hvala :-)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice