Pozdrav, jel ima tko problema sa signalom? Naime kod starog mobitela sam imao puni signal, a ovdje imam jednu ili dvije crte manje.
LG G2 tema
- poruka: 4.960
- |
- čitano: 1.078.896
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam primjetio, u usporedbi sa S3, da kada skroz izgubi signal(npr, kada ga stavim u metalni ormarić) mu treba puno duže vremena da dobije opet signal.
Što točno donosi 20d u odnosu na 20b, jel tko probao Cloudifyg3 rom? iskustva neka s njima, dali se isplati staviti, kakva je baterija na g3 romu?
Gdje kupiti ovo čudo?
Bio danas u Vipu da sklopim ugovor i uzmem G2 kad 0 bodova. Nemaju ga ni za lijek. Ni u Osijeku ni bilo gdje u hrv. I još mi lik kaže da ni ne vjeruju da će ga naručivati više...Reko de vidi on S4 kad ni njega nemaju već duže vrijeme. Kao samsung ih nešta hebe... I kao šlag na tortu lik mi nudi neko smeće kojem nije znao ni ime (Galaxy Grand Neo) jer je u istom cjenovnom rangu...lol..skoro sam ga stero tamo gdje sunce ne sija.
Ja sam isto gledo G2 uzet u vipu ili t-comu. U T-comu ga isto nemaju trenutno, barem ne u web prodaji..
Ja sam isto gledo G2 uzet u vipu ili t-comu. U T-comu ga isto nemaju trenutno, barem ne u web prodaji..
Kažu da ga u webshopu više neće ni bit nego samo po centrima.. A koliko su mi rekli na nekoj tarifi je u webshopu jeftiniji 400 kn.. sad jel tako na svim tarifama ne znam ni ja...
U vipu su ga imali u petak jer je pajdo baš uzeo jednog tako da znam za to, a sad ako ga više nemaju, to me nebi čudilo jer je najbolji omjer uloženo-dobiveno.
U Tele 2 ga imaju na zalihi u nekim centrima, ne znam za webshop i to jel ima...
Kada sam isao u Vip prosli tj tj u petak u Dubravu na plac taman je zaliha novig G2 dosla ali je vec dosta otislo taj dan koliko mi je rekla prodavacica. Najbolje da nazz prodajna mjesta i vidite di sta ima. Tako sam svoj lovio prosle god oko Bozica
Naime, trebao bih otkljucati G2, a i Xperiu Z na sve mreze pa znam da je tu netko spominjao neke kodove koji su po nekom mome sjecanju bili dosta jeftini.
Moze mi netko malo vise reci o tome, gdje to na netu sigurno i povoljno kupiti te mora li uredaj biti rootan ili moze biti kao moji svi na stock?
Unaprijed zahvaljujem.
P. S.
Jeste nasli kakav novi kvalitetan screen protector i armband?

Ovdje imaš sve ključeve za otključat uređaje: http://unlockcode247.com.Što se tiče g3 roma korisito sam ga tjedan dana....ali sam se vratio na stock...baterija je dobra ali neradi dosta stvari još...dosta mi se aplikacija ruši i neradi....najbolnije mi je što zvučnik vanjski neradi nikako a slušalica je slaba..jako me slabo čuju na drugoj strani..čekamo da se to ispegla do kraja....ipak je to tek prva verzija a i g3 nije još u prodaji....vratio se ja na open germany v20d i preporod..normalno sve radi
Pozdrav, ovak, cito sam po forumu i tam s pocetka naso na upute kak rootat ovo cudo od moba, ali, nekak mi nije uspjelo, 2 put sam probo, i neide, superuser aplikaciju instalira, ali, nije rootan. Mob je kupljen u tele2, vjerojatno zakljucan, nisam probo. Sad me zanima, u cemu je kvaka i kaj krivo napravim, sve slijedim upute kak pise i neide. Pomagajte, s vremenom sam na knap, pa nemam vremena citat okolo kaj treba i dal postoji kod tog modela (d802) neka kvaka.
Pozdrav, ovak, cito sam po forumu i tam s pocetka naso na upute kak rootat ovo cudo od moba, ali, nekak mi nije uspjelo, 2 put sam probo, i neide, superuser aplikaciju instalira, ali, nije rootan. Mob je kupljen u tele2, vjerojatno zakljucan, nisam probo. Sad me zanima, u cemu je kvaka i kaj krivo napravim, sve slijedim upute kak pise i neide. Pomagajte, s vremenom sam na knap, pa nemam vremena citat okolo kaj treba i dal postoji kod tog modela (d802) neka kvaka.
Jednostavno je prati upute:
E, hvala, prije sam s njihovog foruma slijedio upute, il sam ja nest zeznio il oni, il sam stari IOroot skinio, jer vidim da su updatali listu uredjaja, al sad sljaka :)
E, hvala, prije sam s njihovog foruma slijedio upute, il sam ja nest zeznio il oni, il sam stari IOroot skinio, jer vidim da su updatali listu uredjaja, al sad sljaka :)
Stari ioroot si, da.
:) moras se informirati. Bilo bi tuzno da si ga odmah brickao.
ma pisalo je da nema opasnosti od brickanja, pa reko da probam XD
Konačno CloudyG3 1.1
Konačno CloudyG3 1.1
Tko prvi isproba neka javi utiske i jel su popravljeni bugovi
Radio ne radi i mislim da ce biti bugova s grafikom na lockscreenu pri slusanju pjesama.
To je to uglavnom :)
Radio ne radi i mislim da ce biti bugova s grafikom na lockscreenu pri slusanju pjesama.
Navodno je to zato jer G2 i G3 imaju različite chipsete, tak da bi to moglo potrajati dok ne riješe.....ali ostalo - Fenomenalno...
Navodno je to zato jer G2 i G3 imaju različite chipsete, tak da bi to moglo potrajati dok ne riješe.....ali ostalo - Fenomenalno...
To je bas zbog toga jer imaju razlicite chipsete. Ali je takodjer i do frameworka.
U VIP-a u Splitu ga 4 tjedna već nemaju. Ne znam što bi uzeo uopće više... ne daju mi se velike pare za mobitele, al nema ništa normalno osim ovoga ispod 2500.
Ovdje imaš sve ključeve za otključat uređaje: http://unlockcode247.com.Što se tiče g3 roma korisito sam ga tjedan dana....ali sam se vratio na stock...baterija je dobra ali neradi dosta stvari još...dosta mi se aplikacija ruši i neradi....najbolnije mi je što zvučnik vanjski neradi nikako a slušalica je slaba..jako me slabo čuju na drugoj strani..čekamo da se to ispegla do kraja....ipak je to tek prva verzija a i g3 nije još u prodaji....vratio se ja na open germany v20d i preporod..normalno sve radi
Pokusao sam ekipi poslati mail jer sam nasao za G2, ali mi nema Xperie no nisam dobio nikakvu povratnu informaciju pa nije bas da imam povjerenja.
Je netko vec uzimao nesto preko njih?
Cijena je 2 $ sto je super, sada samo trebam naci jos nesto povoljno za Xperiu Z.
Ako netko ima kakvu info ili provjereni link, neka sibne PM ili odgovori ovdje.
Samo me hebe šta će G3 vjerojatno bit masu skuplji... bacit ću se lijepo na bonove, pa ako dođe ubrzo neka dobra akcija kao sad, vratim se na pretplatu, ako ne ko ga ebe :)
Banana, oću uzeti bratu G2, a vidim da ga na njuškalu gotovo da nema zadnje vrijeme, prodaju se samo bijeli.., a onda bi rađe uzel neki drugi mobitel nego bijeli.
Zar stvarno ovi naši operateri ne planiraju nove naručivat? Ako bi uzimal izvana zna ko možda jeftiniji shop od mobileshop.eu? Navodno da bi trebal uskoro G3 izaći za Britaniju pa se nadam da bude cjena na mobileshop.eu još pala. Već sad je dosta mala razlika između 16GB i 32GB verzije...
Imam ja crni na prodaju 16gb 18mj jamstvo+racun VIP,sve mreze, sva oprema folija maskica pic pic :).
Za detalje na PM :).
Banana, oću uzeti bratu G2, a vidim da ga na njuškalu gotovo da nema zadnje vrijeme, prodaju se samo bijeli.., a onda bi rađe uzel neki drugi mobitel nego bijeli.
Zar stvarno ovi naši operateri ne planiraju nove naručivat? Ako bi uzimal izvana zna ko možda jeftiniji shop od mobileshop.eu? Navodno da bi trebal uskoro G3 izaći za Britaniju pa se nadam da bude cjena na mobileshop.eu još pala. Već sad je dosta mala razlika između 16GB i 32GB verzije...
U VIP-a će doć kroz par dana (maloprije dobio dojavu), al vrlo brzo će i G3.
I izađe 1000kn više nego bi me doša u VIP-a (sve uračunato što je više od 100kn koliko bi potrošio na bonove)
Gledas ex VAT cijenu
Što, još su glupi i ne informirani? Hahahaha, obožavam GB shopove, jedan njihov biciklistički isto još ne benda što smo u EU.
Koja je caka s garancijom, zadnji put kad sam s nekim pričao o njima, bilo je 1 god. njihove neke garancije?