LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.087.032
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: LG G2 tema

Ma to je normalno

17 godina
amkan kaže...

Stvarno ne znam do cega je. I ja sam ga kupio neki dan sa 4.4.2 androidom. Prvi dan nisam primijetio linije. Ali prvi puta kad sam ih ugledao, vise ne mogu da ih ne primijetim. 

Najbolje se vide na jednolicnoj podlozi (bijela) sa 100% osvjetljenjem.

Linije se primijete i kad je display ugasen, kada se gleda pod određenim uglom. Radi se o vertikalnim linijama poredane u pravilnom razmaku od oko 2 mm duz citave sirine ekrana.

Ne znam treba li ovo da reklamiram. Svi hvale display a ja vidim linije {#}

To ovako izgleda:

Još jednom ponavljam. Ta mreža što vidiš je digitizer i sasvim je normalna. a ja uopće nisam govorio o tim crtama, niti o bijeloj podlozi...

12 godina
neaktivan

OK. Hvala na pojasnjenju. Naucit cu da ne gledam digitizer {#}

Sto se tice Vaseg posta nisam primijetio flekice/crtice kod sebe na displayu. 

Opcenito display je skroz OK ali i ja sam nakon procitanih recenzija ocekivao nekako vise...

17 godina
amkan kaže...

OK. Hvala na pojasnjenju. Naucit cu da ne gledam digitizer {#}

Sto se tice Vaseg posta nisam primijetio flekice/crtice kod sebe na displayu. 

Opcenito display je skroz OK ali i ja sam nakon procitanih recenzija ocekivao nekako vise...

Ma ne možeš ni vidit te flekice dok ne napraviš LCD test. Ja sam ih imao na sva 3 modela ekrana koja sam promijenio, al eto možda ih ti nemaš... Na ovom zadnjem uređaju koji sam dobio su neprimjetne praktički osim ak se stvarno ne zagledaš u taj LCD test na sivoj podlozi, a i više mi ne pada na pamet mijenjati uređaj i zaj. se s jamstvom. Možda mi je malo žao što nisam išao na S4 ili S5 samo zbog AMOLED ekrana. Ovo sve ostalo je odlično na G2.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 19:32 (lllnuclearlll).
12 godina
neaktivan

Radio sam test  i nisam primijetio flekice. MOzda me je zapao dobar ekran. Ja sam presao sa S2 i AMOLED ekrana. Na njemu nisam uspio primijetiti linije digitizera.

Mozda LG radi drukcije zbog razlicite matrice. Malo su me te linije zabrinule ali posto je to normala, sta je tu je. Sve ostalo na G2 je vrhunski, pogotovo u odnosu na moj

dosadasnji smartphone.

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Kada spominjete amoled.,meni je na S3 10% doljnje strane ekrana bilo drukčije boje nego ostatak.Što se Vama događa na bijelo podlozi G2, meni se to događalo na sivoj podlozi S3.,tako da otom potom da je amoled savršen ekran...

Ovo crte sam ja napokon primjetio ali sam se morao naprezat da nešto vidim.Tako se loše vide da je to doslovno zanemarivo. Da nisam vidio kako izgledaju te crte na primjerima i da nisam znao na šta moram obratit pažnju ne bi ih nikad vidio. Još jednom ponavljam da je to stvarno zanemarivo.

Baterija mi je malo čudna - pretpostavljam da je to zbog toga što je nova pa se nije "razradila"

Znači SOT mi je 3.33min (ostalo je još 15% baterije), nisma ga punio 2 dana.,uključen 4G 75% vremena i 25% vremena wifi.,ima tu još dopisivanja,surfanja (1h vremena), poziva itd...

Prošli put mi je bilo SOT 4.20min, ali nikad 6-7h kako recenzije kažu!!

Šta vi kažete na to?? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 21:37 (R36).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kod mene je trenutno vrijeme koristenjenja 70h6min od zadnjeg punjenja (ostalo mi 10% baterije).

SOT mi je 5h55min. Najvise sam koristio Wi-Fi, sasvim malo 3G, surfanja i gledanje streamova (oko 2h)

i nesto poziva. Barem pola sata sam mucio telefon sa benchmarkom (antutu i quadrant).

Samo sam do sada jednom punio mobitel i prilicno sam zadovoljan baterijom.

PS Ima li nacina da se umjesto bijele pozadine u menuima stavi neka druga boja (crna npr).

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 7:43 (amkan).
11 godina
LG G2 tema

Odnija vrag šalu, rootao sam ga. Onda... koji rom koristite koje modove, koji kernel, koji recovery?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
thebatman kaže...

Odnija vrag šalu, rootao sam ga. Onda... koji rom koristite koje modove, koji kernel, koji recovery?

TWRP, instaliran s AutoRec. Dorimanx kernel i stock V20d rom.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jel koristite 32GB il 16GB verziju? Razmišljao sam da ga uzmem, ali kod telekoma ima samo 16GB, a to mi se čini strašno malo bez proširivosti  karticama. Ima li netko da koristi 16GB i fali li ti memorije? Koliko je efektivno dostupno?

Now the only thing a rambler needs is a suitcase and a gun. The only time he’s satisfied is when he’s on the run.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Danas uzeo G2 novi zapakirani na sve mreze. Mogu reci samo rijeci hvale. Xperia Z je bila ispolirana ali ovo leti stvarno. U svakom pogledu mobitel je trenutno najnajisplativiji za kupovinu. Jedino sto imam 20b sustav na njemu, pa me zanima kako da napravim update na 20d. U vip-u jd mobitel uzet i zadnji update pokazuje 20b 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Marko5552 kaže...

Danas uzeo G2 novi zapakirani na sve mreze. Mogu reci samo rijeci hvale. Xperia Z je bila ispolirana ali ovo leti stvarno. U svakom pogledu mobitel je trenutno najnajisplativiji za kupovinu. Jedino sto imam 20b sustav na njemu, pa me zanima kako da napravim update na 20d. U vip-u jd mobitel uzet i zadnji update pokazuje 20b 

lol... ja isto uzeo novi danas preko njuškala i odmah apdejtao na 20b. zasad sve radi super jedino sam primjetio ono krckanje kod slušanja glazbe što je kao bug ispravljen u 20d.

Inače mob strava u odnosu na Glaxy Nexus kojeg sam imao dosad, sve radi super i leti. Build quality je sasvim pristojan, nije da padneš na dupe, ali je sasvim OK.

Jedino što me živcira je hrpa bloatwarea kojeg sam morao što deinstalirati što disableati i prilagoditi "Nexus" looku. 

I da... s isključenim čak ekranom sam primjetio one crte što je netko pričao da primjećuje, s uključenim nisam baš vidio. Vidjet ćemo kakva će bit baterija svi je hvale pa jedva čekam da se igram njime malo duže od ova 2 sata koliko sam dosad imao prilike. Inače ovaj update sam napravio OTA (over the air) dakle nisam ga još na komp morao spojiti.

13 godina
LG G2 tema

Jedno pitanje. G2 je zaključan na VIP i ako ga oni odključaju, kakva je situacija kasnije ako ga idem rootati i stavljati custom ROM, dali se time gubi to odključavanje?

lp

Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Ako ti nije istekla pretplata onda ce ti naplatiti otkljucavanje.

Otkljucavanje platis inace 2 dolara online.

Trajno je, nema veze s rootom itd.

ja

0 0 hvala 1
13 godina

Hvala, uzeo bih od čovjeka koji ga je kupio u VIP-u i oni će ga odključati za 50 kn..dakle ja nakon toga ja mogu rootati i mijanjati ROM bez bojazni da gubim unlock?

Luc
13 godina
Luc989 kaže...

Hvala, uzeo bih od čovjeka koji ga je kupio u VIP-u i oni će ga odključati za 50 kn..dakle ja nakon toga ja mogu rootati i mijanjati ROM bez bojazni da gubim unlock?

Da. Mozes stogod zelis :)

ja
11 godina
LG G2 tema

Morao sam  flashat nesto :))))

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

:) probaj i cloudyflex (ili pro) i od bruce'a.

ja

0 0 hvala 0
11 godina

A evo flashat cu ga, ovaj rom nema lgnote i ne moze se stavit na njega. Shit. Idem probat CloudyProII

16 godina
neaktivan

Evo neki dan nabavio G2 - fantastičan mobitel!

Imao sam masu smartova do sada, uključujući i "flagshipove" HTC-a, Sony-a i Samsunga, pa i neke bolje Kineze, ali ovaj je prvi koji me oduševio gotovo u svakom pogledu! 

Odličan ekran, jak hardver, superioran zvuk u slušalicama, odličan zvuk prilikom razgovora, dobar dizajn i ergonomija, vrlo dobra kamera, baterija solidne autonomije, dobar softver (volim ove sitne dodatke kao quick-memo i remote, slide, te gašenje ekrana dok ne gledaš u njega...), itd.

Jedini manji minusi su (po meni) primjetno zagrijavanje, kamera koja sporo reagira u uvjetima slabije osvjetljenosti (kažu da je do softvera), nedostatak utora za SD kartice i masa od preko 140 grama (nije strašno, no nakon pola sata- sat držanja, osjeti se njegova težina).

No u globalu, ovo je najkompletniji mobitel sa zaslonom većim od 5" koji možete dobiti u ovom trenutku, pogotovo za cijenu znatno nižu od konkurencije.

Svaka čast LG. 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 20:45 (Danyel).
11 godina
Danyel kaže...

Evo neki dan nabavio G2 - fantastičan mobitel!

Imao sam masu smartova do sada, uključujući i "flagshipove" HTC-a, Sony-a i Samsunga, pa i neke bolje Kineze, ali ovaj je prvi koji me oduševio gotovo u svakom pogledu! 

Odličan ekran, jak hardver, superioran zvuk u slušalicama, odličan zvuk prilikom razgovora, dobar dizajn i ergonomija, vrlo dobra kamera, baterija solidne autonomije, dobar softver (volim ove sitne dodatke kao quick-memo i remote, slide, te gašenje ekrana dok ne gledaš u njega...), itd.

Jedini manji minusi su (po meni) primjetno zagrijavanje, kamera koja sporo reagira u uvjetima slabije osvjetljenosti (kažu da je do softvera), nedostatak utora za SD kartice i masa od preko 140 grama (nije strašno, no nakon pola sata- sat držanja, osjeti se njegova težina).

No u globalu, ovo je najkompletniji mobitel sa zaslonom većim od 5" koji možete dobiti u ovom trenutku, pogotovo za cijenu znatno nižu od konkurencije.

Svaka čast LG. 

Ovo se rješi s modanom kamerom :)

16 godina
neaktivan
thebatman kaže...
Danyel kaže...

Imaš li link za mod koji je dobar jer sam ih našao par ali se nisu pokazali nešto..?

PS Vidim da imaš Pardus - radi li na tom ROMu bolje kamera i da li ima sve kao i stock verzija (ne bih volio ako su izbacili quick memo, remote i sl.)?

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 21:03 (Danyel).
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Lp napravio sam update na 4.4.2 sa 4.2.2 je antutu benchmark isao oko 35000 sad sa 4.4.2 ide oko 2800 gdje se izgubilo tih 7000 sa kitkatom

0 0 hvala 0
13 godina
nixi123 kaže...

Lp napravio sam update na 4.4.2 sa 4.2.2 je antutu benchmark isao oko 35000 sad sa 4.4.2 ide oko 2800 gdje se izgubilo tih 7000 sa kitkatom

Zagubio se u neBoostanju procesora i gpu'a. I dalje imas brz mobitel(jos brzi nego prije uz novi OS), ne brini nista ;).

ja
14 godina
LG G2 tema

Neznam kak ekipa dobija neke sulude brojke od 6h SOT i 60-70h cekanja, meni izdrzi dva dana i 4h SOT-a maximala sa 1h-1,5h poziva, i to 70-80% na wlanu, 4g iskljucen cijelo vrijeme, bright cijelo vrijeme auto, serijala 20b cokolada.

Ljudi, nemojte bit glupi, molim vas.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 0:51 (HCS).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G2 tema

Koji 20d najbolje flešat? Germany open, United Kingdom open, Italy... ili neki drugi? Ima li uopće razlike? 

0 0 hvala 0
11 godina
Danyel kaže...
thebatman kaže...
Danyel kaže...

Imaš li link za mod koji je dobar jer sam ih našao par ali se nisu pokazali nešto..?

PS Vidim da imaš Pardus - radi li na tom ROMu bolje kamera i da li ima sve kao i stock verzija (ne bih volio ako su izbacili quick memo, remote i sl.)?

Nema zato sam se i makao sa njega sada sam na CloudyPro2 ima sve sto i stock samo je optimiziran + bolja kamera (UHD, bolji HDR, brži fokus i okidanje pi slabom svijetlu...)

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 9:07 (thebatman).
11 godina
HCS kaže...

Neznam kak ekipa dobija neke sulude brojke od 6h SOT i 60-70h cekanja, meni izdrzi dva dana i 4h SOT-a maximala sa 1h-1,5h poziva, i to 70-80% na wlanu, 4g iskljucen cijelo vrijeme, bright cijelo vrijeme auto, serijala 20b cokolada.

Svaka cast, ja ga peglam nemilice, od 6h do 23h. U 23h na punjač i ne zamaram se baterijom.

15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav ekipa, žena je jučer postala vlasnik G2 pa imam jedno pitanje.  Da li se može u galeriji namjestiti da sve slike slikane fotoaparatom stavlja u jedan folder a ne da svaki dan kreira novi folder za slike? 

Znači da se namještenike folders, jedan za fotoaparat, drugi za Screencast i treći za downloads? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tkalcho kaže...

Pozdrav ekipa, žena je jučer postala vlasnik G2 pa imam jedno pitanje.   Da li se može u galeriji namjestiti da sve slike slikane fotoaparatom stavlja u jedan folder a ne da svaki dan kreira novi folder za slike?

Znači da se namještenike folders, jedan za fotoaparat, drugi za Screencast i treći za downloads?

To zavisi od aplikacije, nije do lg'a, tj do mobitela.

Kamera sve sprema u jedan folder, ne po folderima(datumi itd.).

ja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice