Nokia N8 na jesen

poruka: 156
|
čitano: 36.471
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia N8 na jesen".
17 godina
RE: Nokia N8 na jesen
grimyHR kaže...
tnakir kaže...

N97 je upgrajdana na najnoviji firmware... Kintik skroling etc... I ne radi fluidno... 

a pa n97 je tek na v21, biti ce jos bar par updateova, nebi bilo fer prema ostalim proizvodacima da im odmah sve radi :P

Dao bog... ali po meni N97 i njeni derivati su fail! Zalim i ono malo kuna sto sam dao za nju :(

I'm going woo woo
17 godina
protjeran
tnakir kaže...
grimyHR kaže...
tnakir kaže...

N97 je upgrajdana na najnoviji firmware... Kintik skroling etc... I ne radi fluidno... 

a pa n97 je tek na v21, biti ce jos bar par updateova, nebi bilo fer prema ostalim proizvodacima da im odmah sve radi :P

Dao bog... ali po meni N97 i njeni derivati su fail! Zalim i ono malo kuna sto sam dao za nju :(

pa ja ju nebih uzeo sigurno, da bas uzimam s60v5 uzeo bi omniu hd ili satio, radi hardwarea, ali namjerno sam preskocio tu generaciju symbiana

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
Nokia N8 na jesen

Ja sam se zahebo :(

Dobio sam ju za male novce... mislio da sam pogodio jackpot... a pogodio sam ko prstom u g****

Sta je najgore ne mogu je prodat jer nitko nece da kupi :)))))

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 16:19 (tnakir).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Dobio sam ju za male novce... mislio da sam pogodio jackpot... a pogodio sam ko prstom u g****

vjerojatno tražiš nenormalnu lovu.

ja da je nemam, pitao bih koliko košta (ionako sam kupio na crno).

telefon zmaj. N8 i N900 vjerujem još veći zmajevi.

Worry gives a small thing a big shadow.
17 godina
tnakir kaže...

Daj mu priliku.

I 5800 je bila svakakva, ali danas je ona brza i fluidna i sta ti ja znam :)

Jedino mi nije jasno zasto n97 ima iste greske kao i 5800 kad je izasla.

Da u dve godine Nokia nije mogla nauciti iz pogresaka...

Vjerojatno ce ispraviti sve nedostatke na n97 sa vremenom.

Jedino, 5800 je bio jako popularan mobitel pa su korisnici na neki nacin i forsirali te ceste update-ove i promjene.

N97 nije toliko popularan, pa se moze desit da budes u banani. :P

- Psiho246
17 godina
magicmist kaže...

1800 kn i nije neka cifra...

I'm going woo woo
16 godina
Dodge_167 kaže...

i malo ontopic: Sad bas gledam video snimljen sa tim mobom i mogu reci da je dosta impresivno, ovo moze biti veliki konkurent pop itanju kamere sa Vivazom...

Evo i LINK na video snimljen s to nokiom. Jbt stvarno izgleda prekrasno..=)

nixnixnixnt kaže...

Da li je ona na kraju krajeva bolja od Nokie N900 ili ne

Iako se još ne može sa sigurnošću tvrditi, ali ne.

grimyHR kaže...

a cuj, posto je to prakticki novi os, s puno promjena na bolje

evo i videa s nekim vizualnim promjenama

Bah..nokia i njene reklame...

Ista stvar je bila i sa N97 -

!

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
protjeran
DamageHigh kaže...
Dodge_167 kaže...

i malo ontopic: Sad bas gledam video snimljen sa tim mobom i mogu reci da je dosta impresivno, ovo moze biti veliki konkurent pop itanju kamere sa Vivazom...

Evo i LINK na video snimljen s to nokiom. Jbt stvarno izgleda prekrasno..=)

nixnixnixnt kaže...

Da li je ona na kraju krajeva bolja od Nokie N900 ili ne

Iako se još ne može sa sigurnošću tvrditi, ali ne.

grimyHR kaže...

a cuj, posto je to prakticki novi os, s puno promjena na bolje

evo i videa s nekim vizualnim promjenama

!

fail je taj video koji je i tada bio pretjeran, a to sta taj lik nezna ukljuciti transition efekte je njegov problem, nokia n97 je daleko od toga da vrjedi toliko koliko kosta, ali taj lik je nasrao toga bezveze

tko ima n97 evo linka:

http://thesymbianblog.com/2009/08/08/how-to-add-super-cool-transitions-to-the-n97/

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 18:41 (grimyHR).
16 godina

Ugl. u stvarnosti to ne izgleda ni blizu tako fluidno i lijepo kao na reklami..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

i nokia priznaje gresku i kazu da to nece ponoviti :P

http://thesymbianblog.com/2010/02/23/anssi-vanjoki-the-n97-has-been-a-tremendous-disappointment-in-terms-of-the-experience-quality-for-the-consumers/

koja kompanija ce priznat da je generalno zasrala

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 18:44 (grimyHR).
17 godina

Fala Isusu da su se sijetili staviti HDMI na mob... (npr. mob -> projektor -> prezentacija)

Every hole is a goal!
16 godina
grimyHR kaže...
DamageHigh kaže...

i nokia priznaje gresku i kazu da to nece ponoviti :P

http://thesymbianblog.com/2010/02/23/anssi-vanjoki-the-n97-has-been-a-tremendous-disappointment-in-terms-of-the-experience-quality-for-the-consumers/

koja kompanija ce priznat da je generalno zasrala

Ja se toplo nadam da se neće ponoviti, ali ova reklama me jaaako vuče na ovu od N97...

15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
magicmist kaže...

1800 kn i nije neka cifra...

pp i dogovorit ćemo.

osim ako ne živiš u iloku ili na prevlaci.Smijeh

EDIT: ponudiš dogovor i čovjek ode offline... nema tu biznisa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 19:03 (magicmist).
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Fala Isusu da su se sijetili staviti HDMI na mob... (npr. mob -> projektor -> prezentacija)

To moze i bez HDMI-i. Neke nokije imaju TV izlaz. JA svoju 5800 uredno prikopcam na tv preko chincheva a i na projektor takodje.

16 godina

Da, ne vidim baš svrhu tog HDMI out-a...

Ionako mob ne može zavrtiti HD video, pa je i ovaj naš 3.5 mm => chinch sasvim dovoljan...

17 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Da, ne vidim baš svrhu tog HDMI out-a...

Ionako mob ne može zavrtiti HD video, pa je i ovaj naš 3.5 mm => chinch sasvim dovoljan...

pa ako moze snimati hd video, moze ga i reproducirati...

16 godina

E tu mi sad nešto nije jasno...

Kako su oni uspjeli izvest da mob može reproducirat HD video, a današnji netbooci još uvjek to uspjevaju jedva jedvice (i to skuplji modeli..).

17 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

E tu mi sad nešto nije jasno...

Kako su oni uspjeli izvest da mob može reproducirat HD video, a današnji netbooci još uvjek to uspjevaju jedva jedvice (i to skuplji modeli..).

pa kad ima hardversku akceleraciju za video, za razliku od intelove krame u vecini netbooka...

16 godina

Ma jasno mi je to, ali svejedno...

Da jedan mob može nešto što netbook ne može mi je prilično nevjerojatno..

17 godina
Nokia N8 na jesen

Ali, zar reprodukcija HD videa na mobitelu uopce ima smisla? :S

Vecina ih nema ni omjer a kamoli rezoluciju ekrana potrebne za dobivanje punog iskustva gledanja HD videa.

- Psiho246
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Zato su valjda stavili HDMI out..;)

17 godina
neaktivan
nixass kaže...
Sesvetski Kraljevec kaže...
aj usporedite 2mpix i 12 mpix pa vidite jel ima razlike pa ce te reci da je 2mpix pi*ka materina. Aj zoomiraj digitalno na 2mpix moci ces prebrojati pixele... Slazem se da je 12mpix dosta, il previse al onda je bolje imati fotic od 4mpix bit ce ti bolja slika.....

kad sliku gledaš na "best fit" onda ćeš jednako brojat pixele kod zumiranja na svakoj veličini slike..

znam da ne treba živjeti u prošlosti, ali veća "pikselaža" od najveće dostupne rezolucije monitora nije potrebna.. osim za profesionalne svrhe

hm... možda bi netko htio prebaciti fotke velike rezolucije na komp i lijepo ih pogledati?

neznam, možda sam ja jedini koji tako radi...

UT3, Lily Allen, Franz Ferdinand, R.E.M., nVidia, Intel :: FANBOY :: BEWARE!
17 godina
FioPro kaže...
nixass kaže...
Sesvetski Kraljevec kaže...
aj usporedite 2mpix i 12 mpix pa vidite jel ima razlike pa ce te reci da je 2mpix pi*ka materina. Aj zoomiraj digitalno na 2mpix moci ces prebrojati pixele... Slazem se da je 12mpix dosta, il previse al onda je bolje imati fotic od 4mpix bit ce ti bolja slika.....

kad sliku gledaš na "best fit" onda ćeš jednako brojat pixele kod zumiranja na svakoj veličini slike..

znam da ne treba živjeti u prošlosti, ali veća "pikselaža" od najveće dostupne rezolucije monitora nije potrebna.. osim za profesionalne svrhe

hm... možda bi netko htio prebaciti fotke velike rezolucije na komp i lijepo ih pogledati?

neznam, možda sam ja jedini koji tako radi...

sve je to u redu, tak i ja radim.. al kaj na 12mpx imaš a na npr 5-6 nemaš?

evo, to me baš zanima..

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 20:36 (nixass).
16 godina

Imaš na poleđini moba 12 Mpx kojima se svi n00bovi dive...=):P

17 godina
neaktivan

Kako se slatko nasmijem kad citam o ovim foticima u mobitelima. Moj frend kupio canon sa 12 MPx i platio ga 2500 EURa sa objektivom a ovdje se pricako kako je to super aparat kad ima 12 MPx (mislim u mobitelu) i onda kontam koji mi je frend budala. Mogao kupiti mo i snimati svadbe ;)

Isto MPxa ima ;)

15 godina
neaktivan
logic kaže...

Kako se slatko nasmijem kad citam o ovim foticima u mobitelima. Moj frend kupio canon sa 12 MPx i platio ga 2500 EURa sa objektivom a ovdje se pricako kako je to super aparat kad ima 12 MPx (mislim u mobitelu) i onda kontam koji mi je frend budala. Mogao kupiti mo i snimati svadbe ;)

Isto MPxa ima ;)

nemaš se šta smijati. ja imam ginekološku ordinaciju i mislim da ću moći snimiti HPV tj. vidjeti ga s velikim uvećanjem.

17 godina
neaktivan

Za to se ide u zatvor cisto da znas ;)

17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

!

Nisam pogledao filmić do kraja jer odma na početku lik nezna da mob moraš skroz okomito postaviti da bi se ekran zarotirao. Koji to mob radi auto rotaciju ako ga držiš horizontalno?

Šta se tiče kamere slažem se sa ljudima šta su rekli da je besmisleno nabijati megapiksele, ali izgleda da je nokija ugradila i pristojno velik senzor. A kao što je spomenuto, tek kada mob dođe u prodaju i padnu prve prave recenzije vidjet čemo na šta to sve liči. Ja osobno imam odlična iskustva sa svojom nokijom N95 8gb (jedno 2 godine korištenja). Unatoč svojoj starosti radi i jako dobre slike :). Znači nokia je i više nego sposobna napraviti fenomenalan posao.

Sve uslikano sa N95 8gb Sve uslikano sa N95 8gb
Konzolitis - destroying games since PS 2
17 godina
neaktivan
nixass kaže...

ja bi full optiku na mobu.. kolko god mu to povećalo gabarite Smijeh

Samsung W880

UživajCool

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 2:05 (Paolo2612).
17 godina
Tony kaže...
DamageHigh kaže...

!

Nisam pogledao filmić do kraja jer odma na početku lik nezna da mob moraš skroz okomito postaviti da bi se ekran zarotirao. Koji to mob radi auto rotaciju ako ga držiš horizontalno?

Ma jasno je iz svemira da lik sere i preuvelicava.

To sa autorotacijom si tocno primjetio. Lik samo malo nagne mobitel i onda kao nece, pa trese ko debil umjesto da nagne jos, a niti jedan mobitel se ne rotira pod tim kutem...

Iskoristava lik i to da mobitel ima resistivni touch. Lik samo prisloni prst uz ekran umjesto da pritisne, pa onda kao ne registrira dodir...

- Psiho246
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice