Windows 8 CP dostupan za skidanje zaključana tema

poruka: 854
|
čitano: 125.802
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8 CP dostupan za skidanje".
14 godina
neaktivan
Windows 8 CP dostupan za skidanje

heheh... super onda... ma ja nikako ne mogu dobit puni ekran na full hd rezi, jedino na 1650x1050 mi je pun ekran... :(((

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://drivers.downloadatoz.com/tutorial/28076,download-amd-catalyst-11-10-preview-2-for-windows-8-7-vista-xp.html

evo linka, nakon 15 drivera isprobanih, oni koji imaju HD 4000 seriju a nemaju dobar prikaz neg skinu ovaj driver   Download AMD Catalyst 11.0 Preview 2 for Windows 8 i bit će sve u redu... ufff napokon

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako metro isključiti?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Windows 8 CP dostupan za skidanje
spartacus984 kaže...

heheh... super onda... ma ja nikako ne mogu dobit puni ekran na full hd rezi, jedino na 1650x1050 mi je pun ekran... :(((

hmmmm meni nema problema na FullHD

Evo uspia san ponovit onaj gesture, malo povise prozora samo povuces put livo, ludilo {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
odjavljen

I nakraju, jel se isplati stavit 8 icu kao primarni OS? Dali bi meni radio, jel ima problema sa driverima, osobito AMD, ASUS i ATI?

R.I.P Tupac 1971. - 1996.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 11:42 (footballer).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Kako metro isključiti?

Uđeš u win 7 i gle, nema metroa. Dajte ljudi dosta s tim isključivanjem metroa. Imate sedmicu bez njega

Ace
17 godina
neaktivan
AceRimmer2012 kaže...
WItcher kaže...

Kako metro isključiti?

Uđeš u win 7 i gle, nema metroa. Dajte ljudi dosta s tim isključivanjem metroa. Imate sedmicu bez njega

Ma znam ( to i planiram) ali pokušavam pružiti mu šansu , nikaj me ne košta osim živaca (do sad).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
16 godina
odjavljen
WItcher kaže...

Kako metro isključiti?

Već je tisuću puta objašnjeno. Preimenuj shsxs.dll u /system32 folderu u shsxs.sranje i restartaj. Nema više Metroa.

Čini se kako ovo više ne radi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 11:53 (Tonči).
13 godina
neaktivan
WItcher kaže...
AceRimmer2012 kaže...
WItcher kaže...

Kako metro isključiti?

Ma znam ( to i planiram) ali pokušavam pružiti mu šansu , nikaj me ne košta osim živaca (do sad).

Pruži šansu i metrou. Meni je jučer kad sam instalirao prva pomisao bila "gasi metro". Ali sad mi je sve bolji. Iako vjerovatno puni smisao dobije tek na touch screenu

Ace
16 godina
M_dipl. kaže...

Ma može i kao primarni, dok god ne koristiš neki specifičan softver (tipa VS, AutoCad, PS, itd.) za koji bi ipak trebao provjeriti radi li na W8.

Corel Graphic Suite X5. Adobe Master Collection CS5, MathWorks Matlab & Simulink, Autodesk AutoCAD, te neki kvazi alati primjerice za PLC kontrolere, sve je radilo bez problema na Developer Preview.

Mene METRO UI ni malo ne živcira.. u njemu sam bio samo kada sam gledao vremensku prognozu, tj kako kiša odnosno snijeg pada na moj monitor, doduše u DWP verziji pola toga nije ni radilo. Za star meni ni malo se ne nerviram.. što se mene tiče i neka je otišao u vječita lovišta, i odavno se navikao da se sa Win tipkom prebacujem iz Desktop moda u METRO UI mod. ;))

A za nostalgirače pitanje je samo trenutka kada će netko otkriti registri ključ da vrati Start meni iako u WDP verziji nije baš bilo bajno rješenje. Sjetite se 7-ce.. nije imala Quick Lunch.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
zeko86 kaže...
Mitsuoka kaže...

OK, sad sam napravia neku gestu i predobro djeluje, nekako san odvuka prozor lijevo, ugl, nisan skuzia kako ni koju funkciju obavlja, ali mi se sviđa ovaj settings sa strane

zadržao si miš u donjem desnom uglu, i tada ti se pojavi novi toolbar - nešto tipa Menia za trenutni app (u ovom slučaju Desktop) kao i kad na smartphoneu stisneš Menu tipku pa dobiješ opcije za trenutni app, tipa postavke aplikacije i ostalo ...

ma krivo si me skuzija, ja san napravija livo nesto, tako da to tvoje ne pomaze, znan to. neman SS od toga jer se sve u sekundu dogodilo {#}

pogledaj 9 postova unatrag, moj post pa ti piše i za liijevu stranu, gornji lijevi kut i ostalo - vjerojatno je to

D.I. mag.inf.
17 godina
neaktivan

Imam jos samo jedno posljedenj pitanje u win 8 .

Kad sam ga intalirao na c particiju di je i win 7 win sedam je ostao (svi njegovi folderi) , kako ja sad mogu maknuti win 8 i bezbrižno nastaviti s win 7?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AceRimmer2012 kaže...

Ako se  napredak windows-a 8 svodi na metro -onda i nije neki napredak i razlog za upgrade. Šta je bilo teško ostaviti korisnicima izbor i pokazati da osmica vrijedi i zbog stvari "ispod haube".

15 godina
neaktivan

Kako skroz maknut onaj enginering sample driver od amd.Na developer preview sam mogo instalirat cak i 11.3 drivere sad mi samo stoji taj enginering sample.(ni afterburner ne radi s tim driverima uvijek display wraper failed.)

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 12:11 (traktorista).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

traktorista nađi onaj moj link prije par postova i skini onu verziju i bit će sve ok...

dal zna neko kak ove farade i lokaciju promijenit u vrem prognozi, nema nigdje settings... il sam ćorav :P ma ovaj metro super, sad mi je ko na mobitelu (wp7) onak people i messages i mail sve spojeno.. brija.. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
spartacus984 kaže...

traktorista nađi onaj moj link prije par postova i skini onu verziju i bit će sve ok...

dal zna neko kak ove farade i lokaciju promijenit u vrem prognozi, nema nigdje settings... il sam ćorav :P ma ovaj metro super, sad mi je ko na mobitelu (wp7) onak people i messages i mail sve spojeno.. brija.. 

Za vremensku - desni klik - places - i dodaš novu lokaciju te je postaviš za default

Ace
16 godina
neaktivan
AceRimmer2012 kaže...
spartacus984 kaže...

Za vremensku - desni klik - places - i dodaš novu lokaciju te je postaviš za default

Za Farade - Donji desni rub - Settings

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Jel radi kome weather i messenger?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hehe.. hvala ekipa... a znači sad ovo sa strane dolje desni rub ovisi di se nalaziš u kojoj app tak se i mijenjaju opcije... ovaj metro je odličan... vrlo slično sam windows phone 7... sviđa mi se sve više...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kach kaže...

meni

13 godina
neaktivan
kach kaže...

weather radi, a messenger ne znam, ne koristim ga

Ace
16 godina

Messenger mi je na njemačkom. Kako prebaciti na engleski?

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dropbox mi nezeli instalirat?Jel netko uspio?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koju ste vi buku digli a Mero je prakticki zamjena samo za start. Ovo ostalo nema neke prevelike razlike

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovako ..

Imam SSD 32 gb-a na kojem mi je W7-ica,sekundarni mi je Seagate Barracuda 500 gb-a,na kojem mi je slobodno nekih 150 gb-a.

Jel moguće kako instalirat Dual Boot na sekundarni Hard Disk bez da brišem podatke sa njega?

Da li je neko pokušao neke zahtjevnije igre? Čisto da vidim koliki je napredak ,i kako se AMD FX ponašaju na njemu.A rekli su da će bit bolje..

Pri instalaciji 32-bitnog na sestrinom me tražio email,nakon što sam upisao gmail acc,tražio me i hotmail-ov.A ja hotmailov koristio samo za BFBC2 . Da li će mi pokazivat kakve obavijesti sa gmailovog ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 13:20 (lotar1919).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Sorry za mali offtopic, ali mene zanima kako napraviti da se instalacija win8 boota s externog hard diska?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Imam problem sa Virtual Boxom. Kako da to riješim?

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

meni radi, jedino na Start-u tile-u za Weather ne prikazuje hrv znakove - ima netko hint kak da to popravim (imam eng verziju win 8, al normalno hrv lokaciju, tipkovnicu itd.), u svemu ostalom su hrv znakovi ok, jedino taj Weather tile zeza

D.I. mag.inf.
13 godina
neaktivan

I sta je sad na kraju svega ovog, nista mi nije jasno... jel moze nadogradnja ili ne, pojedini me zbunjuju, ako moze zasto da ne... a ovako nmg odmah jer imam preko 100gb nekih gluposti, strasno :) pa to moram narezivat na dvd-ove a to traje :)

PS: sorry ako sam naporan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
igortehno kaže...

I sta je sad na kraju svega ovog, nista mi nije jasno... jel moze nadogradnja ili ne, pojedini me zbunjuju, ako moze zasto da ne... a ovako nmg odmah jer imam preko 100gb nekih gluposti, strasno :) pa to moram narezivat na dvd-ove a to traje :)

PS: sorry ako sam naporan...

koliko ja znam kad sam pokrenuo instalaciju win 8 x64 sa DVD-a, ponudio mi je upgrade postojećeg win 7 x64 opciju, al nikad to ni prije nisam radio, preferiram clean instal i gotovo, tako nisam ni ovaj put

a dali bi uspjelo i kako, to ne znam

D.I. mag.inf.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice